Πέμπτη 13 Δεκ 2018 21:54      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις, νέα επικαιρότητα από το Νομό Πιερίας, καθημερινή ενημέρωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ-Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΟΣΚΗΣΙΜΩΝ ΓΑΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΟΣΚΗΣΙΜΩΝ ΓΑΙΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού ότι έχουν αναρτηθεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2018.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: "Η Ομάδα των κοριτσιών γράφει ιστορία"

Αν οι Πιερίδες Μούσες - ως η πρώτη ομάδα γυναικών που «τόλμησε» να παίξει ποδόσφαιρο πριν 25 χρόνια - άρχισε να γράφει την ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία, η ομάδα της Ακαδημίας γράφει τη δική της ιστορία στο πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως είναι η μοναδική ομάδα κοριτσιών στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και συνεχίζει δυνατά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Σε κάθε αγώνα ο ομάδα δείχνει βελτιωμένα στοιχεία αγωνιστικής τεχνικής και τακτικής.

Θανάσης Λιακόπουλος: Σοβαρά ερωτήματα για τον Δήμαρχο Κατερίνης και το ζήτημα των μεταναστών: Έκανε σύσκεψη για ένα θέμα που είχε ήδη λυθεί; Το έλυσε μόνος του; Ποιος ξεκίνησε το όλο ζήτημα;

"Πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε το πρόβλημα, πολύ γρήγορα λύθηκε και το Υπουργείο μας λέει ότι ο Δήμαρχος ήξερε ότι ήταν ήδη λυμένο"

Σελίδες

Scroll to Top