Στην Στουτγάρδη
Το χάλκινο μετάλλιο στους Διεθνείς Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής στη Στουτγάρδη κατέκτησε η επίλεκτη ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος «Ολύμπιος Ζευς», που συμμετείχε στη διοργάνωση με συνταγές από τη Μακεδονική κουζίνα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής διοργανώνονται κάθε τέσσερα χρόνια και αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς μαγειρικής παγκοσμίως.