- Μάγειρες, που δραστηριοποιούνται σε επιχείρηση εστίασης εντός των ορίων του Δήμου,
- Εθελόντριες κυρίες – μέλη πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, για την παρουσίαση τοπικών συνταγών,
- Διαιτολόγους, που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου,
- Τοπικούς Οινοπαραγωγούς,
- Παραγωγούς τοπικών προϊόντων,για την αξιοποίηση των προϊόντων τους.
Οι δράσεις θα συμπεριλαμβάνουν επίσης επιδείξεις μαγειρικής και οινογευσίες, σεμινάριο μαγειρικής για παιδιά (Junior Master Cook), βιωματική γνωριμία με τοπικά προϊόντα και ανάδειξη τοπικών συνταγών και γεύσεων.



























