Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center
  Συμβαίνει Τώρα
Λιτόχωρο: Τιμάται σήμερα η Αγία Βαρβάρα, 4 Δεκεμβρίου, προστάτιδα του Πυροβολικού (εικόνες) 4 Δεκεμβρίου 2025
Ξερόλες και ισχυρογνώμονες 4 Δεκεμβρίου 2025
Μέχρι πότε ευλογούνται βασιλόπιτες 4 Δεκεμβρίου 2025
ΕΛΜΕ Πιερίας: Ενημερωτική εκδήλωση για το συνταξιοδοτικό στην «Εκάβη» 4 Δεκεμβρίου 2025
Φυσιολατρικός Σύλλογος Λιτοχώρου «Όλυμπος» – Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Δεκεμβρίου 2025 4 Δεκεμβρίου 2025
Next
Prev

Ολύμπιο Βήμα » Οικονομία » Εφορία » Οι 28 αλλαγές στη φορολογία που φέρνει το 2024

Οι 28 αλλαγές στη φορολογία που φέρνει το 2024

Ολύμπιο ΒήμαΑπόΟλύμπιο Βήμα
1 Ιανουαρίου, 2024
Οι 28 αλλαγές στη φορολογία που φέρνει το 2024

Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων, φορολογούμενους με παιδιά, όσους αποκτούν εισοδήματα από βραχυχρόνιες μισθώσεις

ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT

Έτος φορολογικών αλλαγών για εκατομμύρια φορολογούμενους θα είναι το 2024. Πάνω από 730.000 ελεύθεροι επαγγελματίες θα φορολογηθούν για τα εισοδήματα του 2023 με το νέο τεκμαρτό σύστημα. Περισσότερες από 1,3 εκατ. οικογένειες με παιδιά θα διαπιστώσουν από τον πρώτο κιόλας μήνα του νέου έτους αύξηση στις μηνιαίες αποδοχές  λόγω αύξησης του αφορολόγητου ορίου κατά 1.000 ευρώ η οποία οδηγεί σε μικρότερη παρακράτηση φόρου.

Περίπου 1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν ασφαλίσει τις κατοικίες τους για φυσικές καταστροφές θα κερδίσουν μείωση 10% στο νέο λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ. Χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που αποκτούν εισοδήματα από βραχυχρόνια μίσθωση 3 ή περισσότερων κατοικιών θα πρέπει να ανοίξουν βιβλία στην Εφορία καθώς θα θεωρούνται πλέον επιχειρηματίες. Όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις θα είναι υποχρεωμένοι να  διαβιβάζουν τα έσοδα και τα έξοδα τους στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Όσοι αγοράζουν ακίνητα θα πρέπει να εξοφλούν το τίμημα αποκλειστικά μέσω τραπεζικού συστήματος.

Οι αλλαγές στο φορολογικό τοπίο που φέρνει το 2024 είναι οι εξής:

  1. Νέο τεκμαρτό σύστημα φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις. Ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα έως 50.000 ευρώ θα μπορεί να επιβάλει η Εφορία σε 735.000 επαγγελματίες με το νέο σύστημα φορολόγησης που εφαρμόζεται από τα εισοδήματα του 2023 τα οποία θα φορολογηθούν το 2024.

Το τεκμήριο μειώνεται κατά 50% στις εξής περιπτώσεις:

  • Για όσους έχουν ποσοστό αναπηρίας 67-79%,
  • Μονογονείς με ανήλικα τέκνα,
  • Πολύτεκνους,
  • Γονείς με εξαρτώμενα τέκνα που έχουν νοητική ή σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%,
  • Για τους επαγγελματίες που ασκούν δραστηριότητα και έχουν την κύρια κατοικία σε οικισμούς με πληθυσμό έως 500 κατοίκους, καθώς και σε νησιά με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους,
  • Για τους επαγγελματίες που διαθέτουν μερίδιο μέχρι 25% σε ταξί.

Απαλλάσσονται πλήρως από το τεκμήριο:

  • Όσοι έχουν αναπηρία από 80% και πάνω,
  • Οι αγρότες,
  • Οι επαγγελματίες που αμείβονται με μπλοκάκι και με έως 3 εργοδότες,
  • Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που συνεργάζονται με μέχρι 2 εταιρείες
  • Τα καφενεία σε χωριά με λιγότερους από 500 κατοίκους και νησιά κάτω από 3.100 κατοίκους.

Το ύψος του τεκμηρίου μεταβάλλεται ανάλογα με τα χρόνια της επαγγελματικής δραστηριότητας, το σύνολο της μισθοδοσίας και το ύψος του τζίρου της επιχείρησης σε σχέση με το μέσο όρο του κλάδου.

  1. Μείωση τέλους επιτηδεύματος κατά 50%. Το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ θα μειωθεί στα 325 ευρώ για όλους τους επαγγελματίες. Για κάθε υποκατάστημα το τέλος μειώνεται στα 300 ευρώ από 600 ευρώ.
  2. Αύξηση αφορολόγητο ορίου κατά 1.000 ευρώ για μισθωτούς, συνταξιούχους και κατά κύριο επάγγελμα αγρότες με παιδιά. Σε ετήσια βάση η ελάφρυνση κυμαίνεται από 90 ευρώ έως 220 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών.
  3. Μείωση ΕΝΦΙΑ. Ο λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ του 2024 θα είναι μειωμένος κατά 10% για όσους έχουν ασφαλίσει τα ακίνητά τους από φυσικές καταστροφές.
  4. Τέλος τα μετρητά στις αγορές ακινήτων. Το τίμημα για αγοραπωλησίες ακινήτων θα καταβάλλεται αποκλειστικά με τραπεζικά μέσα πληρωμής. Κάθε συμβόλαιο που καταγράφει προκαταβολή, μερική ή ολική εξόφληση με μετρητά θα θεωρείται άκυρο και θα απαγορεύεται η μεταγραφή του.
  5. Αύξηση προστίμου για συναλλαγές με μετρητά. Το πρόστιμο για αγορές αξίας πάνω από 500 ευρώ με μετρητά, θα ανέρχεται στο διπλάσιο της αξίας της απόδειξης.
  6. Όλα τα έσοδα-έξοδα στην πλατφόρμα myDATA. Τα δηλούμενα έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα δεν θα μπορεί να είναι μικρότερα από τα έσοδα που έχουν διαβιβαστεί στην πλατφόρμα. Δαπάνες μιας επιχείρησης που δεν έχουν διαβιβαστεί δεν θα εκπίπτουν. Πρόστιμα από 250 -500 ευρώ την ημέρα για όσους δεν διαβιβάζουν τα δεδομένα στα myDATA.
  7. Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ολες οι επιχειρήσεις και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποχρεωθούν να εκδίδουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο τα τιμολόγιά τους.  Σχετικό αίτημα έχει υποβληθεί στην Ε.Ε.
  8. Διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS τον Μάρτιο του 2024
  9. POS παντού. Από τις αρχές του νέου έτους εκμεταλλευτές ταξί, όσοι δραστηριοποιούνται στις ασφάλειες ζωής, στις λαϊκές αγορές, μεσίτες,  ασφαλιστικοί πράκτορες στις αγοραπωλησίες ακινήτων και άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι θα πρέπει να διαθέτουν POS και να δέχονται πληρωμές με κάρτες.
  10. Πληρωμές μέσω IRIS. Aπό την 1η Ιανουαρίου 2024, όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν συνδέσει τον επαγγελματικό τους λογαριασμό με το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS για να δέχονται πληρωμές από φυσικά πρόσωπα.
  11. Ενεργοποίηση του ψηφιακού δελτίου αποστολής .
  12. Αμοιβή από 100 μέχρι 3.000 ευρώ στους πολίτες που καταγγέλλουν, μέσω της εφαρμογής «Appodixi», περιστατικά εκδόσεως αποδείξεων από παραποιημένες ή παραβιασμένες ταμειακές μηχανές.
  13. Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ. Μονιμοποιούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ σε μεταφορές, τουριστικό πακέτο, γυμναστήρια,  σχολές χορού, εισιτήρια στους κινηματογράφους, τα θέατρα. Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2024 ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στον καφέ και τα ροφήματα στην εστίαση καθώς και στα κόμιστρα στα ταξί.  Από την 1η Ιανουαρίου 2024 επανέρχεται στο 24% ο συντελεστής ΦΠΑ στα σερβιριζόμενα μη αλκοολούχα ποτά (αναψυκτικά, μπίρες χωρίς αλκοόλ, αεριούχα νερά).
  14. Μεγαλύτερη μείωση φόρου για ανακαίνιση ακινήτων. Δαπάνες έως 16.000 ευρώ μειώνουν το φόρο σε βάθος 5ετίας. Οι δαπάνες για υλικά λαμβάνονται υπόψη μέχρι ποσού που αντιστοιχεί στο 1/3 του ποσού για δαπάνες υπηρεσιών.
  15. Επιχειρήσεις – κεφαλαιαγορά. Μειώνονται οι φόροι συγκέντρωσης κεφαλαίου (από 0,5 σε 0,2%) και χρηματιστηριακών συναλλαγών κατά 50%, σε 1 τοις χιλίοις.
  16. Ξεχωριστές δηλώσεις συζύγων. Η επιλογή της χωριστής δήλωσης ισχύει για κάθε επόμενο φορολογικό έτος, αν δεν ανακληθεί μέχρι την 28η Φεβρουαρίου του αντίστοιχου έτους.
  17. Επιβολή τέλους παρεπιδημούντων 0,5% στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.
  18. Επιβολή ΦΠΑ και τέλους επιτηδεύματος σε φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν τρία ή περισσότερα ακίνητα σε βραχυχρόνια μίσθωση. Θα πρέπει να κάνουν έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, να τηρούν βιβλία και να εκδίδουν φορολογικά στοιχεία.
  19. Επιβολή τέλους 1,5 ευρώ τη μέρα σε όλες τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.
  20. Αύξηση προστίμων για μη εγγραφή στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης: Το πρόστιμο ανέρχεται στο 50% των ακαθαρίστων εσόδων του εκάστοτε τελευταίου φορολογικού έτους και κατ’ ελάχιστο στα 5.000 ευρώ.
  21. Θέσπιση ανώτατου ορίου διάρκειας 60 ημερών σε κάθε βραχυχρόνια μίσθωση: Το όριο των 60 ημερών αφορά στη διάρκεια κάθε μίσθωσης ξεχωριστά.
  22. Ψηφιακό πελατολόγιο: Συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών και επιχειρήσεων θα είναι υποχρεωμένες να τηρούν ψηφιακό πελατολόγιο.
  23. Έλεγχοι με κάμερες. Οι φορολογικοί έλεγχοι, εντός ή εκτός των επαγγελματικών εγκαταστάσεων των φορολογουμένων, θα μπορούν να καταγράφονται για λόγους διαφάνειας με κάμερες, ύστερα όμως από προηγούμενη ενημέρωση των φορολογουμένων. Το οπτικοακουστικό υλικό θα φυλάσσεται για έξι μήνες και μετά θα καταστρέφεται. Επίσης, για μεγαλύτερη διαφάνεια, θα μπορούν να καταγράφονται και οι προγραμματισμένες συναντήσεις των ελεγκτών με τους φορολογούμενους στα γραφεία της ΑΑΔΕ, ενώ στην περίπτωση αυτή το υλικό θα διατηρείται για πέντε χρόνια. Επίσης προβλέπεται δυνατότητα εγκατάστασης και χρήσης καμερών κατά τη διενέργεια και των τελωνειακών ελέγχων.
  24. Επέκταση έμμεσων τεχνικών ελέγχων. Οι έμμεσες τεχνικές, που βασίζονται σε στοιχεία όπως οι τραπεζικές καταθέσεις, οι δαπάνες σε μετρητά, η ρευστότητα του φορολογούμενου κ.ά., επεκτείνονται πλέον για τον προσδιορισμό των εισοδημάτων και σε 4 ακόμη περιπτώσεις:
  •  Όταν δηλώνεται ζημία σε τρία τουλάχιστον συνεχόμενα έτη και δεν προκύπτει ο τρόπος χρηματοδότησης της επιχείρησης, με τον οποίο καλύπτονται οι υποχρεώσεις της.
  •  Όταν υπάρχει σημαντική αναντιστοιχία μεταξύ αγορών, πωλήσεων και αποθεμάτων.
  •  Όταν ο συντελεστής μικτού κέρδους που προκύπτει από τα δηλούμενα αποτελέσματα είναι διαφορετικός από αυτόν που προκύπτει βάσει των παραστατικών αγορών και πωλήσεων.
  •  Όταν η επιχείρηση δεν προσκομίζει στοιχεία που ζητά η φορολογική διοίκηση, ύστερα από δύο προσκλήσεις.

Με τις έμμεσες τεχνικές, προσδιορίζονται τα κέρδη και το εκκαθαριστικό βγαίνει με κατ’ εκτίμηση φόρο.

  1. «Κλείδωμα» φορολογικών δηλώσεων. Από την 1η Ιανουαρίου 2024 οι κωδικοί των δηλώσεων ΦΠΑ για έσοδα και έξοδα «κλειδώνουν» ενώ από το 2025 αντίστοιχο «κλείδωμα» σχεδιάζεται και για τις φορολογικές δηλώσεις. Τα έσοδα που υποβάλλονται στη δήλωση ΦΠΑ δεν μπορεί να είναι λιγότερα από αυτά που διαβιβάζονται στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA και αντίστοιχα τα έξοδα που υποβάλλονται στη δήλωση ΦΠΑ δεν μπορεί να είναι περισσότερα από αυτά που διαβιβάζονται στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA. Οι δηλώσεις ΦΠΑ θα προσυμπληρώνονται αυτόματα από την ΑΑΔΕ, με βάση τα στοιχεία που θα έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα myDATA. Οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μόνο να προσθέτουν έσοδα ή να μειώνουν δαπάνες.
  2. Αυστηροποιούνται οι κυρώσεις για νοθεία, λαθρεμπόριο καυσίμων ή παρεμπόδιση του ελέγχου: προβλέπεται σφράγιση της εγκατάστασης για δύο χρόνια, ενώ ορίζεται ότι τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα των οποίων η εγκατάσταση σφραγίστηκε, δεν μπορούν να δραστηριοποιηθούν στη διακίνηση ενεργειακών προϊόντων επίσης για δύο χρόνια από τη διαπίστωση της παράβασης. Ειδικά για τα νομικά πρόσωπα και τις θυγατρικές τους που είναι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων κατά ποσοστό 100%, η απαγόρευση του προηγούμενου εφαρμόζεται όταν σφραγίζονται τουλάχιστον 5 πρατήρια εντός 6 μηνών.
  3. Θεσπίζονται υποχρεώσεις για τις εταιρείες εμπορίας καυσίμων να λαμβάνουν μέτρα πρόληψης («δέουσας επιμέλειας») για τη νοθεία και το λαθρεμπόριο καυσίμων στα πρατήρια με τα οποία συνεργάζονται. Μεταξύ άλλων, υποχρεούνται να ελέγχουν αν τα πρατήρια διαθέτουν το σύστημα ελέγχου εισροών – εκροών, καθώς και τις απαιτούμενες άδειες και πιστοποιητικά. Επίσης, υποχρεούνται να κάνουν έναν τουλάχιστον έλεγχο ποιότητας καυσίμου το χρόνο. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις οι εταιρείες θα διακόπτουν τη συνεργασία, θα αποσύρουν το σήμα τους από τα παραβατικά πρατήρια και θα ενημερώνουν την ΑΑΔΕ.

Πηγή: ΟΤ



Μεθοδικό-Μεταίχμιο
Θέματα: ΑλλαγέςΕΝΦΙΑεπαγγελματίεςΦορολογία
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Πληροφορίες για το Ολύμπιο Βήμα
Επικοινωνία

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

Συναντώντας στα Τρίκαλα τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από ένα ψηφιακό ταξίδι στο Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη

Επόμενο Άρθρο

Ταξίδια: Οι πιο «ήσυχοι» προορισμοί για διακοπές με ηρεμία

Σχετικά άρθρα

ΑΑΔΕ: 100.000 δικαιούχοι πρέπει να δηλώσουν ΙΒΑΝ για άμεσες πληρωμές
Εφορία

ΑΑΔΕ: 100.000 δικαιούχοι πρέπει να δηλώσουν ΙΒΑΝ για άμεσες πληρωμές

27 Νοεμβρίου 2025
Φιλικότερος ο εξωδικαστικός μηχανισμός – Πώς διασώζονται οι οφειλέτες με 5 κινήσεις
News

Φιλικότερος ο εξωδικαστικός μηχανισμός – Πώς διασώζονται οι οφειλέτες με 5 κινήσεις

17 Νοεμβρίου 2025
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πιο φιλικός για οφειλέτες – Πώς διασώζονται τα χρέη σε 5 βήματα
Εφορία

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πιο φιλικός για οφειλέτες – Πώς διασώζονται τα χρέη σε 5 βήματα

16 Νοεμβρίου 2025
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Νέος οδηγός ΑΑΔΕ – Προθεσμίες και πρόστιμα
Εφορία

Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Νέος οδηγός ΑΑΔΕ – Προθεσμίες και πρόστιμα

15 Νοεμβρίου 2025
Προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις 2026: Τι αλλάζει και ποιοι ωφελούνται
Εφορία

Προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις 2026: Τι αλλάζει και ποιοι ωφελούνται

14 Νοεμβρίου 2025
Θετικές οι φοροελαφρύνσεις – Να καταργηθούν όμως τα τεκμήρια ζητά ο πρόεδρος του ΟΕΕ
Εφορία

Θετικές οι φοροελαφρύνσεις – Να καταργηθούν όμως τα τεκμήρια ζητά ο πρόεδρος του ΟΕΕ

5 Νοεμβρίου 2025
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Σχολή Διαιτησίας Πιερίας 2025

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
ADVERTISEMENT

Επιλογές

Την Κυριακή 7 Δεκέμβριου σε επαναληπτικές εκλογές η εκλογή προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

Ευχαριστήρια Επιστολή 10ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης 

Λιτόχωρο: Τιμάται σήμερα η Αγία Βαρβάρα, 4 Δεκεμβρίου, προστάτιδα του Πυροβολικού (εικόνες)

Σ.Φ.Ι.Π.: Ο Πιερικός σαν χθες 2 Δεκεμβρίου…

Πώς θα είναι ο καιρός σε Κατερίνη και Πιερία σήμερα Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2025: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Μη χάσετε

Λιτόχωρο: Τιμάται σήμερα η Αγία Βαρβάρα, 4 Δεκεμβρίου, προστάτιδα του Πυροβολικού (εικόνες)

Ξερόλες και ισχυρογνώμονες

Μέχρι πότε ευλογούνται βασιλόπιτες

ΕΛΜΕ Πιερίας: Ενημερωτική εκδήλωση για το συνταξιοδοτικό στην «Εκάβη»

Φυσιολατρικός Σύλλογος Λιτοχώρου «Όλυμπος» – Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Δεκεμβρίου 2025

Αγγελίες

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., Βιομηχανία Ζωοτροφών Κατερίνης, αναζητά Υπάλληλο Τιμολόγησης 

Η εταιρεία «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ», εργοστάσιο παραγωγής σαλατών, ζητάει βοηθό Παραγωγής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  άτομο που  να γνωρίζει  γραφιστική  για  σελιδοποίηση  εφημερίδων

Ενοικιάζεται, στην Κατερίνη, διαμέρισμα 64 τ.μ ισόγειο υπερυψωμένο

Από Γνωστή Εταιρεία Τροφίμων ζητείται οδηγός με εμπειρία στη διανομή και διεκπεραίωση παραγγελιών

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θόδωρος Δημητριάδης
Ξερόλες και ισχυρογνώμονες
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Γιώργος Πιπερόπουλος
Μπλόκα Αγροτών και Κυβέρνηση: «Επικοινωνώ Άρα…Υπάρχω;»      
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Αντώνης Κάλφας
Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από...

Διαβάστε ακόμη...

Πιερικός Αρχέλαος – Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Αθλητικά

National League 1: Πιερικός Αρχέλαος – Γέφυρα Θεσσαλονίκης

4 Δεκεμβρίου 2025
Σ.Φ.Ι.Π.: Ο Πιερικός σαν χθες 3 Δεκεμβρίου…
Αθλητικά

Σ.Φ.Ι.Π.: Ο Πιερικός σαν χθες 3 Δεκεμβρίου…

4 Δεκεμβρίου 2025
Εφημερεύοντα & Ανοιχτά Φαρμακεία Κατερίνης
Υγεία

Φαρμακεία σε Κατερίνη και Πιερία: Εφημερεύοντα και Ανοιχτά Φαρμακεία για σήμερα 04/12/2025

4 Δεκεμβρίου 2025
Σαν Σήμερα, Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2025: Ιστορικά γεγονότα και εορτολόγιο της ημέρας
Θέματα

Σαν Σήμερα, Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2025: Ιστορικά γεγονότα και εορτολόγιο της ημέρας

4 Δεκεμβρίου 2025
Τι αθλητικές μεταδόσεις έχει η τηλεόραση, σήμερα Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2025
Αθλητικά

Τι αθλητικές μεταδόσεις έχει η τηλεόραση, σήμερα Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2025

4 Δεκεμβρίου 2025
Πώς θα είναι ο καιρός σε Κατερίνη και Πιερία σήμερα Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2025: Κακοκαιρία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες
News

Πώς θα είναι ο καιρός σε Κατερίνη και Πιερία σήμερα Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2025: Κακοκαιρία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες (χάρτης)

4 Δεκεμβρίου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.

Ολύμπιο Βήμα: Η Καθημερινή Ενημέρωση της Κατερίνης και της Πιερίας
Το Ολύμπιο Βήμα είναι η ιστορική ημερήσια εφημερίδα της Πιερίας με έδρα την Κατερίνη, που προσφέρει αξιόπιστη τοπική ενημέρωση σε πολιτική, κοινωνία, πολιτισμό, οικονομία και αθλητισμό, τόσο έντυπα όσο και ψηφιακά

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Ολύμπιο Βήμα – Η Καθημερινή Ενημέρωση της Πιερίας
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • SiteMap

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr