Μια 44χρομη τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας.
Η 44χρονη άτυχη γυναίκα έκανε διακοπές στο Λιτόχωρο με τον σύζυγό και τα παιδιά της. Την γυναίκα μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνέβη, χθες 12 Ιουλίου, γύρω στις 10 το βράδυ. Η 44χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.



























