Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center
  Συμβαίνει Τώρα
50 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων και ενίσχυση Περιφερειών κατά της ευλογιάς 4 Δεκεμβρίου 2025
Κώστας Τσιάρας: Θέλουμε να βρούμε λύσεις, θέλουμε να βρούμε κοινό τόπο με τον αγροτικό κόσμο και είμαστε εδώ για να το κάνουμε 4 Δεκεμβρίου 2025
Πιερία: Σε κόκκινο συναγερμό η Περιφερειακή Ενότητα – Σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων 4 Δεκεμβρίου 2025
Γιώργος Κυριακίδης: Λάσπη, ψέματα, υπαινιγμοί, απειλές και πάλι λάσπη. 4 Δεκεμβρίου 2025
Λιτόχωρο: Τιμάται σήμερα η Αγία Βαρβάρα, 4 Δεκεμβρίου, προστάτιδα του Πυροβολικού (εικόνες) 4 Δεκεμβρίου 2025
Next
Prev

Ολύμπιο Βήμα » Οικονομία » Εργασία » H αγορά εργασίας αλλάζει – Οι 10 τάσεις που θα διαμορφώσουν τον παγκόσμιο χάρτη

H αγορά εργασίας αλλάζει – Οι 10 τάσεις που θα διαμορφώσουν τον παγκόσμιο χάρτη

Ολύμπιο ΒήμαΑπόΟλύμπιο Βήμα
10 Ιανουαρίου, 2025
H αγορά εργασίας αλλάζει – Οι 10 τάσεις που θα διαμορφώσουν τον παγκόσμιο χάρτη

H υβριδική εργασία προσφέρει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να δουλεύουν με τον τρόπο και από τον τόπο που επιθυμούν, διαπιστώνει έρευνα της IWG για την αγορά εργασίας

ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
ADVERTISEMENT

Καθοριστικό ως προς τους μετασχηματισμούς που θα επέλθουν στον χώρο της εργασίας αναμένεται πως θα είναι το 2025, καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις συνεχίζουν να διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών λειτουργούν και αναπτύσσονται.

Αν και προς τα τέλη του 2024 ορισμένοι σχολιαστές συζητούσαν όλο και περισσότερο την «επιστροφή στο γραφείο» ή την «επιστροφή στην εργασία», η πραγματικότητα του τρόπου και του τόπου λειτουργίας των ομάδων εργασίας, ήταν αρκετά διαφορετική.

Αυτό διαπιστώνει η International Workplace Group (IWG) επισημαίνοντας τις 1ο κορυφαίες τάσεις που θα διαμορφώσουν τον παγκόσμιο εργασιακό χάρτη.

Ειδικότερα, η σύγχρονη πραγματικότητα για πολλές εταιρείες και για τους υπαλλήλους που απασχολούν, σε όλο τον κόσμο, είναι ότι η υβριδική εργασία προσφέρει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια ανθρώπους, να εργάζονται με τον τρόπο και από τον τόπο που επιθυμούν. Μάλιστα, οι περισσότεροι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των επιχειρήσεων αναγνωρίζουν τη σημασία της και τα μακροπρόθεσμα οφέλη της.

Το 2025, θα δούμε τους Οργανισμούς να στρέφουν την προσοχή τους όλο και περισσότερο στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ευημερίας των υπαλλήλων τους, παρά στον τόπο εργασίας. Το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να προσφέρουν ποιοτικό έργο από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, και όχι μόνο από τα κεντρικά γραφεία στο κέντρο των πόλεων, θα οδηγήσει σε θεαματική αύξηση των αποτελεσμάτων και στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

Το υβριδικό μοντέλο εργασίας θα κερδίσει έδαφος για έναν ακόμη σημαντικό λόγο: περισσότερες επιχειρήσεις θα μειώσουν την παραδοσιακή τους λειτουργία σε γραφεία, καθώς οι μακροπρόθεσμες μισθώσεις λήγουν, καθιστώντας έτσι την υβριδική εργασία στρατηγική επιλογή για τη μείωση των εξόδων και την παροχή διαφόρων πλεονεκτημάτων στους εργαζομένους.

Hondos-InPost

Οι 10 τάσεις που θα διαμορφώσουν την εργασία το 2025 είναι οι εξής:

Η αντίσταση στην επιστροφή στο γραφείο

Οι εταιρείες που εξακολουθούν να απαιτούν από τους εργαζομένους τους να διανύουν καθημερινα, μεγάλες αποστάσεις για να μεταβούν στα κεντρικά γραφεία, κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωπες με ένα κύμα παραιτήσεων, καθώς αντιδρούν στις λεγόμενες απαιτήσεις για “επιστροφή στο γραφείο”. Το 73% των εργαζομένων σε μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon σκέφτονται να παραιτηθούν λόγω της κατάστασης και οι υπεύθυνοι προσλήψεων βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών.

Επιπλέον, από στοιχεία της έρευνας της IWG διαπιστώνεται ότι τα δύο τρίτα (67%) των υπεύθυνων προσλήψεων παρατηρούν αύξηση στους υποψηφίους που επιθυμούν να αποχωρήσουν από εταιρείες, οι οποίες έχουν επιβάλει την πενθήμερη δια ζώσης παρουσία στα γραφεία τους.

Ωστόσο, από την έρευνα διαφαίνεται, ότι η υβριδική εργασία οδηγεί σταθερά, όχι μόνο σε μεγαλύτερη ικανοποίηση των εργαζομένων αλλά και σε υψηλότερη αποδοτικότητα. Οι εταιρείες που «αγκαλιάζουν» το υβριδικό μοντέλο και δίνουν τη δυνατότητα στους υπαλλήλους τους να εργάζονται όταν και σε όποιον χώρο προτιμούν, θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από εκείνες που δεν το κάνουν.

Η επίδοση δεν περιορίζεται στις ώρες εργασίας

Από το 2025 και στο εξής, οι εργοδότες θα δώσουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στην επίτευξη της παραγωγικότητας και λιγότερο στη διατήρηση του καθιερωμένου οκτάωρου ωραρίου εργασίας. Οι πιο προοδευτικές εταιρείες, θα ενθαρρύνουν τους εργαζόμενούς τους σε μεγαλύτερα επιτεύγματα χάρη στην υβριδική εργασία.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της IWG, Mark Dixon, έχει από καιρό τονίσει ότι η παραγωγικότητα εξαρτάται από τη σωστή διαχείριση και τους Βασικούς Δείκτες Απόδοσης (KPIs) και όχι από την τοποθεσία. Και δεν είναι ο μόνος. Πάνω από το 80% των Στελεχών Ανθρωπίνου Δυναμικού θεωρεί, ότι η υβριδική εργασία ενισχύει την παραγωγικότητα, ενώ αντίστοιχα το 75% των εργαζομένων αισθάνεται περισσότερο παραγωγικό, διαθέτοντας μεγαλύτερο κίνητρο. Επιπλέον, ο καθηγητής Nicholas Bloom εκτιμά ότι η υβριδική εργασία μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα κατά μέσο όρο 3-4%.

Ποιοτικοί χώροι εργασίας σε προάστια και μικρές πόλεις για τις νεοφυείς και τις ΜμΕ

Η ζήτηση για ευέλικτους χώρους εργασίας με δυνατότητες προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες, θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέσα στο 2025, καθώς μικρές επιχειρήσεις ((ΜμΕ)) και νεοφυείς εταιρείες θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται, κυρίως στα προάστια των μεγάλων πόλεων και σε κωμοπόλεις.

Οι ΜμΕ αντιπροσωπεύουν πλέον περίπου το ήμισυ του παγκόσμιου ΑΕΠ και το 40% της συνολικής απασχόλησης. Ο αριθμός των ΜμΕ παγκοσμίως αναμένεται σχεδόν να διπλασιαστεί μέχρι το 2031. Με πάνω από 4.500 ευέλικτους χώρους εργασίας παγκοσμίως, οι εγκαταστάσεις της IWG αυξάνονται ολοένα και περισσότερο σε προάστια και μικρές πόλεις, με σχέδια για μεγαλύτερη επέκταση, μέσα στο 2025.

Η υβριδική εργασία ενισχύει την ανάπτυξη των οικισμών

Η υβριδική εργασία αναζωογονεί τους οικισμούς των εργαζομένων και αναδιαμορφώνει το οικονομικό τοπίο. Οι ήσυχες αυτές περιοχές, αποκτούν και πάλι ζωή, καθώς οι εργαζόμενοι που διαμένουν εκεί, επιλέγουν χώρους εργασίας κοντά τους, μειώνοντας την ανάγκη καθημερινών μετακινήσεων στις κοντινές πόλεις.

Αυτή η τάση αναμένεται να ενταθεί ακόμη περισσότερο το 2025, καθώς οι άνθρωποι επιλέγουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, εγκαταλείποντας τις χρονοβόρες μετακινήσεις και προτιμώντας τον συνδυασμό, σπίτι, ευέλικτου χώρου εργασίας και περιστασιακής παρουσίας στα κεντρικά γραφεία. Στις ΗΠΑ, πόλεις όπως το Westport και το Connecticut, είναι δυνατόν να γνωρίσουν 72% αύξηση των υψηλής ειδίκευσης εργαζομένων χάρη στην τοπική εργασία, ενώ αντίστοιχα οι μικρότερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου είναι δυνατόν κατά τις επόμενες δύο δεκαετίες να έρθουν αντιμέτωπες με αύξηση έως και 175%. Το γεγονός αυτό τονώνει και και προσφέρει σημαντική οικονομική ώθηση στις τοπικές κοινωνίες.

Η υβριδική γενιά θα αναδιαμορφώσει τον τρόπο εργασίας

Από το 2025 και μετά, η «γενιά Z» θα αποτελεί το ένα τρίτο του εργατικού δυναμικού, επηρεάζοντας την επικρατούσα κατάσταση στους χώρους εργασίας, με τις ψηφιακές δεξιότητες και τις προσδοκίες τους για περισσότερη ευελιξία.

Ως γνήσιοι «ψηφιακοί αυτόχθονες», που είναι συνηθισμένοι να εργάζονται από οποιοδήποτε μέρος, όπως από το σχολείο, το πανεπιστήμιο ή και από το σπίτι τους και συγκεκριμένα τα δύο τρίτα από τους νέους απόφοιτους, απορρίπτουν εξ ολοκλήρου την ιδέα της μετακίνησης, πέντε ημέρες την εβδομάδα, προς ένα κεντρικό γραφείο. Αντίστοιχα, αξιολογούν περισσότερο την ύπαρξη ισορροπίας ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή και επιλέγουν ηγεσία με ενσυναίσθηση έναντι των αυστηρών παραδοσιακών δομών. Οι εταιρείες που αποτυγχάνουν να προσαρμοστούν στην «υβριδική γενιά» και στις προτιμήσεις της για ευελιξία, ποικιλομορφία και αυθεντικότητα, κινδυνεύουν να χάσουν τα υψηλού επιπέδου στελέχη τους.

Το παράλογο της καθημερινής μετακίνησης

Οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες αναγνωρίζουν πλέον τα οφέλη της εργασίας κοντά στον τόπο διαμονής, και συγκεκριμένα της εξοικονόμησης κόστους και χρόνου καθώς και τη μείωση των καθημερινών μετακινήσεων. Επιπλέον, συνειδητοποιούν ότι η καθημερινή χρονοβόρα μετακίνηση προς το κέντρο μιας πόλης δεν έχει πλέον λογική.

Η IWG συνεργάστηκε με την εταιρεία συμβούλων Development Economics και ανέδειξε ότι πάνω από τα τρία τέταρτα (76%) των εργαζομένων εξοικονομούν σημαντικά έξοδα μετακίνησης χάρη στο υβριδικό μοντέλο εργασίας. Όσοι μετακινούνται θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν έως και 30.332 δολάρια ετησίως, εάν σταματούσαν τις καθημερινές μετακινήσεις προς το κέντρο της πόλης και εργάζονταν στον τόπο διαμονής τους, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.

Για τη γενιά Z, που αντιμετωπίζει τον πληθωρισμό και το χρέος από την αρχή της καριέρας της, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική οικονομική ανακούφιση. Για παράδειγμα, ένας νέος εργαζόμενος στο Red Bank του New Jersey θα μπορούσε να εξοικονομήσει 388.320 δολάρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εάν εργαζόταν τοπικά και βρισκόταν στο γραφείο του, μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Η υβριδική εργασία μας κάνει όχι μόνο πιο ευτυχισμένους, υγιείς και πιο παραγωγικούς, αλλά και οικονομικά πιο εύρωστους, κάτι που όλοι θα λάβουν υπόψη τους κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Η υβριδική εργασία προάγει την ισότητα των φύλων

Το 2025, η κατάσταση αλλάζει αναφορικά με την ανέλιξη των γυναικών σε διευθυντικές θέσεις. Παρά την πρόοδο σε θέματα ισότητας και την ποικιλομορφία στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών, οι ανώτατες θέσεις παραμένουν ακόμη δυσπρόσιτες.

Η υβριδική εργασία παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και βοήθεια στις γυναίκες με οικογενειακές υποχρεώσεις, ενώ η αξία της αποδεικνύεται ανεκτίμητη, με τα δύο τρίτα των γυναικών να δηλώνουν ότι τους έχει προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν θα είχαν αλλιώς.

Πέρα από τις βασικές διεκδικήσεις για δικαιοσύνη και ισότητα, οι εταιρείες έχουν ένα πραγματικό κίνητρο να αυξήσουν τη γυναικεία εκπροσώπηση στις ανώτατες θέσεις. Σχετική έρευνα αποκαλύπτει, ότι επιχειρήσεις με περισσότερες γυναίκες σε ρόλους ηγεσίας είναι πιο κερδοφόρες και με πιο ισχυρή κοινωνική ευθύνη.

Το δικαίωμα στην αποσύνδεση θα κερδίσει έδαφος

Η τεχνολογία, μας έχει προσφέρει τη δυνατότητα να εργαζόμαστε εξ αποστάσεως, αλλά ταυτόχρονα μας έχει οδηγήσει σε μια συνεχή διαθεσιμότητα, αφήνοντας δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ως απάντηση, αρκετές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ελλάδα και η Αυστραλία, έχουν θεσπίσει νόμους για το «δικαίωμα στην αποσύνδεση», με στόχο την προστασία των εργαζομένων εκτός ωραρίου εργασίας.

Αυτή η τάση αναμένεται να επεκταθεί, με το Ηνωμένο Βασίλειο να προτείνει, μέσω του προγράμματος “Make Work Pay Plan”, νομοθετικές ρυθμίσεις για την υιοθέτηση ισορροπημένων πολιτικών απασχόλησης, ενώ στις ΗΠΑ κινήματα υπέρ ανάλογων ρυθμίσεων κερδίζουν συνεχώς έδαφος, με την Καλιφόρνια να ηγείται της προσπάθειας. Οι εργαζόμενοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής που προσφέρει η υβριδική εργασία. Επίσης, τόσο οι κυβερνήσεις όσο και οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν τη σημασία της προστασίας του ελεύθερου χρόνου από τις εργασιακές παρεμβολές.

Η υβριδική εργασία βελτιώνει την ευεξία των εργαζομένων

To 2025, οι ευέλικτες και υβριδικές μορφές εργασίας αναμένεται να είναι εξίσου περιζήτητες όσο είναι η ασφάλιση υγείας στα πακέτα αποδοχών.

Έρευνες αποδεικνύουν τα πολυάριθμα οφέλη της υβριδικής εργασίας στην καθημερινή ζωή των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, παρατηρούνται σημαντικές θετικές αλλαγές όπως, στα επίπεδα άγχους, στη φυσική κατάσταση, στη διατροφή και στη συνολική υγεία, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται αύξηση της παραγωγικότητας και ενίσχυσης του εργασιακού κινήτρου. Αυτή η τάση φαίνεται ότι θα πάρει νέες μορφές τον επόμενο χρόνο. Από τις πιο ενισχυμένες πολιτικές για υβριδική εργασία, έως τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις, σε υποστηρικτικά προγράμματα εργαζομένων και σε επιπλέον ημέρες άδειας για την προστασία της ψυχικής υγείας.

Οι χώροι μικτής χρήσης διαμορφώνουν τα κέντρα των πόλεων

Οι δυναμικές επενδύσεις σε χώρους μικτής χρήσης, αλλάζουν ριζικά την εικόνα των περιοχών των πόλεων παγκοσμίω στις οποίες δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις. Ο αντίκτυπος της υβριδικής εργασίας, που έχει μειώσει τον αριθμό των καθημερινών μετακινήσεων προς τα κέντρα των πόλεων, ωθεί επενδυτές, ιδιοκτήτες και κατασκευαστές να επαναπροσδιορίσουν τον χαρακτήρα των εμπορικών κέντρων, εισάγοντας ένα πιο πλούσιο μείγμα στις χρήσεις και την εμπειρία των χώρων, πέρα από την παραδοσιακή πρόβλεψη για τη δημιουργία γραφείων.

Στο Λονδίνο, η απόφαση της HSBC να αποχωρήσει από τον Πύργο HSBC στο Canary Wharf μέχρι το 2027 και να εγκατασταθεί σε μικρότερους χώρους γραφείων, αντικατοπτρίζει τη δια παντός στροφή προς την ευέλικτη εργασία, οδηγώντας τη μετατροπή ενός ολόκληρου κτιρίου με γραφεία, σε μικτή χρήση. Παρόμοια, η περιοχή Star Metals στην Ατλάντα, έχει ενσωματώσει τον αστικό τρόπο ζωής με μια σειρά από συνδυασμούς σε χώρους εργασίας, κατοικίας και ψυχαγωγίας.

Καθώς η γεωγραφία της εργασίας αλλάζει και όλο και περισσότερος κόσμος εργάζεται κοντά στο σπίτι του, στα προάστια, οι πόλεις, των οποίων η οικονομία ήταν προσαρμοσμένη για να εξυπηρετεί εκατομμύρια υπαλλήλους γραφείου, θα πρέπει να μετατραπούν σε κέντρα συνεργασίας και ψυχαγωγίας.

Ο Mark Dixon, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της IWG, αναφέρει: «Το 2025, θα δούμε ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους ηγέτες των επιχειρήσεων και των τμημάτων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ευημερίας και της αφοσίωσης των εργαζομένων τους.

Η υβριδική εργασία και τα πολυάριθμα οφέλη της βρίσκονται πλέον μόνιμα στην ατζέντα των διοικητικών συμβουλίων, προσφέροντας το πλαίσιο για ένα βιώσιμο, ευέλικτο και ανθεκτικό μέλλον στην εργασία».



Μεθοδικό-Μεταίχμιο
Θέματα: αγορά εργασίαςγραφείοεργασίατάσεις
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Πληροφορίες για το Ολύμπιο Βήμα
Επικοινωνία

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου» – Άτοκα δάνεια 5.000 – 25.000

Επόμενο Άρθρο

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σημίτη

Σχετικά άρθρα

Οι τέσσερις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις και η κοινωνική συμφωνία 2026
Εργασία

Οι τέσσερις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις και η κοινωνική συμφωνία 2026

27 Νοεμβρίου 2025
ΕΦΚΑ: Πλήρης ψηφιοποίηση ενσήμων έως το 2026 – Συντάξεις σε έναν μήνα από το καλοκαίρι 2026
Εργασία

ΕΦΚΑ: Πλήρης ψηφιοποίηση ενσήμων έως το 2026 – Συντάξεις σε έναν μήνα από το καλοκαίρι 2026

22 Νοεμβρίου 2025
Στατιστικά ανεργίας ΔΥΠΑ Οκτώβριος 2025: Στοιχεία, μεταβολές και τάσεις
Εργασία

Στατιστικά ανεργίας ΔΥΠΑ Οκτώβριος 2025: Στοιχεία, μεταβολές και τάσεις

20 Νοεμβρίου 2025
Ελλάδα 2035: Νέες δουλειές από τεχνολογία, νησιά και πράσινη μετάβαση
Εργασία

Ελλάδα 2035: Νέες δουλειές από τεχνολογία, νησιά και πράσινη μετάβαση

20 Νοεμβρίου 2025
Πώς να εξαγοράσετε πλασματικά έτη για σύνταξη – Κόστος, διαδικασία, προϋποθέσεις
Εργασία

Πώς να εξαγοράσετε πλασματικά έτη για σύνταξη – Κόστος, διαδικασία, προϋποθέσεις

19 Νοεμβρίου 2025
Τέσσερα μέτρα στήριξης για τους συνταξιούχους: Αυξήσεις, ενίσχυση και κατάργηση προσωπικής διαφοράς
Εργασία

Τέσσερα μέτρα στήριξης για τους συνταξιούχους: Αυξήσεις, ενίσχυση και κατάργηση προσωπικής διαφοράς

16 Νοεμβρίου 2025
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Σχολή Διαιτησίας Πιερίας 2025

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
ADVERTISEMENT

Επιλογές

Σπύρος Κουλκουδίνας: Να στηρίξουμε γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με κίνητρα και αυξημένη μοριοδότηση

Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Κυριαζή σε ηλικία 62 ετών

Fylliana στην Xenia 2025: Κορυφαίες λύσεις για τον χώρο της φιλοξενίας

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης: 10ο Τουρνουά Μπάσκετ UNITY στην Κατερίνη για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Συλλυπητήριο της ΕΠΣ Πιερίας

Μη χάσετε

50 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων και ενίσχυση Περιφερειών κατά της ευλογιάς

Κώστας Τσιάρας: Θέλουμε να βρούμε λύσεις, θέλουμε να βρούμε κοινό τόπο με τον αγροτικό κόσμο και είμαστε εδώ για να το κάνουμε

Πιερία: Σε κόκκινο συναγερμό η Περιφερειακή Ενότητα – Σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων

Γιώργος Κυριακίδης: Λάσπη, ψέματα, υπαινιγμοί, απειλές και πάλι λάσπη.

Λιτόχωρο: Τιμάται σήμερα η Αγία Βαρβάρα, 4 Δεκεμβρίου, προστάτιδα του Πυροβολικού (εικόνες)

Αγγελίες

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., Βιομηχανία Ζωοτροφών Κατερίνης, αναζητά Υπάλληλο Τιμολόγησης 

Η εταιρεία «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ», εργοστάσιο παραγωγής σαλατών, ζητάει βοηθό Παραγωγής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  άτομο που  να γνωρίζει  γραφιστική  για  σελιδοποίηση  εφημερίδων

Ενοικιάζεται, στην Κατερίνη, διαμέρισμα 64 τ.μ ισόγειο υπερυψωμένο

Από Γνωστή Εταιρεία Τροφίμων ζητείται οδηγός με εμπειρία στη διανομή και διεκπεραίωση παραγγελιών

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θόδωρος Δημητριάδης
Ξερόλες και ισχυρογνώμονες
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Γιώργος Πιπερόπουλος
Μπλόκα Αγροτών και Κυβέρνηση: «Επικοινωνώ Άρα…Υπάρχω;»      
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Αντώνης Κάλφας
Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από...

Διαβάστε ακόμη...

Γ’ Εθνική & αγροτικές κινητοποιήσεις: Πιθανή αναβολή της αγωνιστικής δράσης
Αθλητικά

Γ’ Εθνική & αγροτικές κινητοποιήσεις: Πιθανή αναβολή της αγωνιστικής δράσης

4 Δεκεμβρίου 2025
Γ’ Εθνική: Ο πρώτος γύρος και οι κορυφαίοι σκόρερ
Αθλητικά

Γ’ Εθνική: Ο πρώτος γύρος και οι κορυφαίοι σκόρερ

4 Δεκεμβρίου 2025
Νέος γενικός αρχηγός στον Πιερικό ο Χρήστος Βελώνης
Αθλητικά

Νέος γενικός αρχηγός στον Πιερικό ο Χρήστος Βελώνης

4 Δεκεμβρίου 2025
Συλλυπητήριο της ΕΠΣ Πιερίας
Κοινωνικά

Συλλυπητήριο της ΕΠΣ Πιερίας

4 Δεκεμβρίου 2025
Πιερικός Αρχέλαος – Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Αθλητικά

National League 1: Πιερικός Αρχέλαος – Γέφυρα Θεσσαλονίκης

4 Δεκεμβρίου 2025
Σ.Φ.Ι.Π.: Ο Πιερικός σαν χθες 3 Δεκεμβρίου…
Αθλητικά

Σ.Φ.Ι.Π.: Ο Πιερικός σαν χθες 3 Δεκεμβρίου…

4 Δεκεμβρίου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.

Ολύμπιο Βήμα: Η Καθημερινή Ενημέρωση της Κατερίνης και της Πιερίας
Το Ολύμπιο Βήμα είναι η ιστορική ημερήσια εφημερίδα της Πιερίας με έδρα την Κατερίνη, που προσφέρει αξιόπιστη τοπική ενημέρωση σε πολιτική, κοινωνία, πολιτισμό, οικονομία και αθλητισμό, τόσο έντυπα όσο και ψηφιακά

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Ολύμπιο Βήμα – Η Καθημερινή Ενημέρωση της Πιερίας
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • SiteMap

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr