Η εκδήλωση συνοδεύτηκε με υπέροχες επιδείξεις από τις μικρές αθλήτριες του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής των Ολυμπίων,όπως και επίδειξη πάλης από τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές του παλαιστικού τμήματος της ομάδας.
Η μεγάλη προσέλευση των φίλων και των αθλητών της ομάδας ήταν αξιοσημείωτη όπως επίσης τίμησαν την εκδήλωση οι παρακάτω προσκεκλημένοι:
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία η οποία και βραβεύτηκε για την προσφορά της στο άθλημα της πάλης και επίσης για την γενναιόδωρη παραχώρηση με ενέργειες της από την Αντιπεριφερειακή ενότητα Πιερίας προς στον σύλλογο των Ολυμπίων, κλιματιστικών μονάδων ψύξης – θέρμανσης .
Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Ιωάννης Ντούμος ο οποίος και βραβεύτηκε επίσης για την προσφορά του στο άθλημα της πάλης και για την μεγάλη προσφορά του Δήμου Κατερίνης ως συνδιοργανωτή στο άκρως επιτυχημένο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο του 2024 στην Παραλία Κατερίνης.
Ο πρόεδρος των “Ολύμπια εν Διω” κ.Μπιντας Αθανάσιος για την συμμετοχή των “Ολυμπίων εν Διω”στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο 2024 ως συνδιοργανωτής και την αμέριστη προσφορά στο αρχέγονο αυτό και Ελληνικότατο άθλημα της πάλης.
Εκτός τους ανωτέρω οι οποίοι βραβεύθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση πήραν τον λόγο επίσης και τοποθετήθηκαν για το έργο και την συμβολή των Ολυμπίων Κατερίνης στην κοινωνία και βράβευσαν διακεκριμένους αθλητές:
- Ο Βουλευτής Πιερίας κ. Μπαραλιακος Ξενοφώντας
- Ο κ.Σιαμαγκας απεσταλμένος της υφυπουργού κ. Άννας Μάνη
- Η κ.Αθανασιαδου απεσταλμένη του βουλευτή Πιερίας κ.Κουλκουδινα Σπύρου
- Η κ.Σιτμαλιδου απεσταλμένη του βουλευτή Πιερίας κ.Δελβερουδη Κομνηνός
- Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης κ.Μπρουσκελης Χαράλαμπος
- Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κατερίνης κ .Σάββας Καρυπίδης
- Η Περιφερειακή σύμβουλος της Αντιπεριφεριακης ενότητας Πιερίας κ.Χρυσαυγή Δριστα .
- Η πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Κατερίνης Ελευθερία Κοριτσα .
Την εκδήλωση πλαισίωσε η κοπή της καθιερωμένης ετήσιας πίτας από τον πρόεδρο της ομάδας Καλαϊτζίδη Γεώργιο και τον αντιπρόεδρο Γκούνα Αθανάσιο και έπειτα οι βραβεύσεις των διακεκριμένων αθλητών και αθλητριών της ομάδας σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική μας ομάδα στο εξωτερικό και ακολούθως ειδικές βραβεύσεις για την προσφορά τους σε υποστηρικτές της ομάδας .
Επίσης το Δ.Σ. η προπονήτρια ρυθμικής Τσακαλίδου Ελένη και οι προπονητές παλης Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Μπαταλας Βασίλειος και Γεωργιάδης Γεώργιος ευχήθηκαν καλή και δημιουργική αθλητική αλλά και σε προσωπικό επίπεδο χρονιά στους αθλητές και φίλους της ομάδας .
Κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η πρωταθλήτρια προηγούμενων ετών της ομάδας των Ολυμπίων Κατερίνης Μάγδα Ψωμιαδου , επίσης η οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από την Sound Arena και η φωτογραφική επιμέλεια της ήταν από την Χριστίνα Δεμερτζιδου .














































