Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α Ν. Πιερίας, Γεωργιάδης Γεώργιος, επισκέφθηκε σήμερα την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Σοφία, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων των Φορέων με την Αντιπεριφέρεια.
Είχαμε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλάξαμε σκέψεις για ζητήματα που αφορούν τον Σύλλογο, το αναπηρικό κίνημα αλλά και την λειτουργία του Πολυχώρου Καφέ Κομπολόι κατά την περίοδο 2025-2026, καθώς και τρόπους εμβάθυνσής της συνεργασίας μας με τους κοινωνικού φορείς.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για Προσβασιμότητα, Ισότητα και Κοινωνική Ενσυναίσθηση και για την πλήρη ενσωμάτωση των Α.με.Α στο κοινωνικό σύνολο, πάντα σε αγαστή συνεργασία με την κ. Αντιπεριφερειάρχη της οποίας το έμπρακτο και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον Σύλλογο μας και γενικότερα για το αναπηρικό κίνημα, είναι ευρέως γνωστό και μας αγγίζει βαθύτατα.
Καθημερινή και διαχρονική στήριξη του Συλλόγου.
Η συνεργασία με τούς Θεσμούς και τούς Τοπικούς Άρχοντες αλλά και με την τοπική κοινωνία αποτελεί για εμάς κινητήριο δύναμι αλλά και το οξυγόνο για την επίτευξη των στόχων μας.
Στην προσπάθεια μας αυτήν έχουμε σταθερό υποστηρικτή και πυλώνα του Πολυχώρου Καφέ Κομπολόι την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Σοφία με την οποίαν η συνεργασία μας είναι εξαιρετική.
Συνεχίζουμε δε, την σφυρηλάτηση αυτής της αμφίδρομη σχέσης επ ωφελεία των παιδιών μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου.
Κυρία Αντιπεριφεριάρχα, σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας περιβάλετε, μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε στον δρόμο που δεν τον διαλέξαμε αλλά μας τον επέβαλε η ζωή.
Keep going Governor ….
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Γεωργιάδης Γεώργιος





























