Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Προέδρου και μελών της ΔΕΕΠ Πιερίας πραγματοποιούνται την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025, δίνοντας στα μέλη την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας της τοπικής οργάνωσης.
Οι κάλπες θα στηθούν στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης, με τη διαδικασία να ξεκινά στις 08:00 και να ολοκληρώνεται στις 19:00. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης, εφόσον συνεχιστεί η προσέλευση των μελών, κατόπιν απόφασης της Εφορευτικής Επιτροπής. Για την εκλογή Προέδρου επιτρέπεται ένας σταυρός, ενώ για την εκλογή μελών έως τρεις.
Οι υποψήφιοι Πρόεδροι και τα μέλη της ΔΕΕΠ
Για τη θέση του Προέδρου ΔΕΕΠ Πιερίας, διεκδικούν την ψήφο των μελών οι:
• Κική Καραγιαννίδου
• Χρυσόστομος Κυραϊλίδης
Οι υποψήφιοι για τα μέλη της ΔΕΕΠ είναι οι:
Ανανιάδου Εύα, Πόδα Κατερίνα, Μελετλίδου Πολυξένη, Καλογιαννίδου Αικατερίνη, Κεραμιδιώτου Χριστίνα, Νάνος Χρήστος, Νταλντάς Νικόλαος, Τσαγκαλίδης Βασίλειος, Καρέκλας Μιχαήλ, Κούτσιβος Παναγιώτης, Βελώνης Αντώνιος, Γκούτζιος Πέτρος, Καρράς Θεόδωρος, Μαρούδης Πασχάλης και Χρηστίδης Χρήστος.
Τι δηλώνουν οι δύο υποψήφιοι Πρόεδροι
Κική Καραγιαννίδου
«Με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις καταστατικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας, υπέβαλα την υποψηφιότητά μου για τη θέση της Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας. Η εσωκομματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.
Παραμένω σταθερά προσηλωμένη στη διασφάλιση της θεσμικής συνέχειας, της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της αποτελεσματικής λειτουργίας της Οργάνωσης, προωθώντας κλίμα διαφάνειας, συνεργασίας και υπευθυνότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη για την εγγραφή και τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, η οποία ενισχύει τη θεσμική λειτουργία και τον ρόλο της Οργάνωσης. Παραμένω σταθερά προσηλωμένη στην ΕΝΟΤΗΤΑ, στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, με στόχο τη συλλογική πρόοδο της ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας. Τιμώ τις διαδικασίες και συνεχίζω με υπευθυνότητα.»
Χρυσόστομος Κυραϊλίδης
«Η απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου Δ.Ε.Ε.Π. πηγάζει από την επιθυμία μου να συμβάλω, με όραμα και συνέπεια, στη δημιουργία μιας Δ.Ε.Ε.Π. ανοιχτής, δημιουργικής και παρούσας σε κάθε γωνιά του νομού. Η ενότητα και η ειλικρινής επαφή με τους πολίτες είναι τα θεμέλια για το αύριο της παράταξής μας στην Πιερία. Ως εκπαιδευτικός στην ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Κατερίνης έχω μάθει να εργάζομαι με πρόγραμμα, διαφάνεια και σεβασμό στον άνθρωπο.
Η εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην παράταξη, αλλά και η μακρόχρονη παρουσία μου στην εκπαίδευση, αποτελούν για μένα εργαλεία προσφοράς και γνώσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου. Ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια Δ.Ε.Ε.Π. που θα υπηρετεί και θα εργάζεται συνεχώς για την Πιερία που αξίζουν όλοι οι πολίτες. Η εμπιστοσύνη σας θα είναι για μένα τιμή και ευθύνη. Προχωράμε όλοι μαζί, με δύναμη και αισιοδοξία.»




























