Ο Ερμής Εξοχής συνέτριψε με 3-0 την Αλεξάνδρεια μέσα στο σπίτι της στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα της Πιερίας φάνηκε πολύ καλά “διαβασμένη” και αποσυντόνισε τελείως τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να φανούν στο γήπεδο.
Έχοντας την ολόθερμη στήριξη των φιλάθλων του ο Ερμής Εξοχής έστειλε ένα ηχηρό μύνημα για τις δυνατότητες του στην συνέχεια του μαραθωνίου της Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ερμή Εξοχής να βρίσκει πολύ νωρίς το γκολ μιας και στο 16′ απο έξυπνο φάουλ του έμπειρου Κυρτέγου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να πάρει κεφάλι στο σκορ κάνοντας το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές σκοράροντας στο 72′ με κεφαλιά του Δημητρίου για να γίνει το 0-2 και στο 77′ με σουτ του Κίτσα, κλείδωσαν τη σπουδάια τους νίκη γράφοντας το επιβλητικό 0-3.
Σημειώνεται ότι στο 80′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σωτηράκη, ενώ στο 84′ είχαν δοκάρι με τον Λίτσι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος του Σ.Δ. Ηπείρου, με βοηθούς τους Τσάγκα (Καστοριάς) και Μπόλη (Γρεβενών)
OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
AE ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Λεωνίδας Μπίλης)
Κουζούνιας, Μωραϊτάκης Δ., Τάνγκου (62′ Σούκιας), Κυριακίδης, Βλάχος, Σωτηράκης, Μπάτσι (55′ Αβραμόπουλος), Μωραϊτάκης Μ. (46′ Πιπιλιάρης), ΔΗ Διοίκηση του Eρμή Εξοχής έβγαλε ανακοίνωση μετα το χθεσινό παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια έχοντας εξ άλλου κάθε λόγο μιας και πέρα απο το τρίποντο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολλές συμμετοχές στα Εθνικά πρωταθλήματα.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Στη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής πανηγυρίσαμε την παρθενική μας νίκη στη διοργάνωση, με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και τελικό σκορ 0-3 μέσα στην έδρα της Αλεξάνδρειας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα λιοντάρια μας που μπήκαν στο γήπεδο με ψυχή, πάθος και αποφασιστικότητα και έδειξαν ποιοι είμαστε!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που για ακόμη μια φορά έδωσε τον παλμό και στάθηκε δίπλα μας – είστε η πραγματική μας δύναμη.
Με σεβασμό στην ιστορική ομάδα της Αλεξάνδρειας, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σεζόν.
Εμείς συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και ενότητα, για να γράψουμε όλοι μαζί νέες σελίδες στη Γ’ Εθνική”!




























