Ο 20χρονος Guard(γεννηθείς το 2005) θα αποτελεί όπως και πέρυσι ένα από τα αναπόσπαστα γρανάζια στην καλοδουλεμένη μηχανή του Coach Δαμιανού Χρυσίδη στη φετινή παρθενική και ιστορική συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο Ζαδές,γνωστός για τις επιθετικές και αμυντικές του ικανότητες, με έφεση τόσο στο μακρινό σουτ όσο και στην διείσδυση προς το καλάθι, πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν ως το βασικό Play Maker που οδήγησε την Ομάδα της Κατερίνης στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ και αυτομάτως στην Άνοδο στην National League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Μια χρονιά που εκτός από την συλλογική επιτυχία, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και για τον ίδιο καθώς ανακηρύχθηκε στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ του Final-Four κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του Καλύτερου Point-Guard του Πρωταθλήματος, εξαργυρώνοντας έτσι τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην διάρκεια της χρονιάς.
Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος για την φετινή πρόκληση της Γ’ Εθνικής όπως τόνισε και στις δηλώσεις του:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίζω να φοράω την φανέλα των ΠΑΝΘΗΡΩΝ και φέτος.
Για μένα,όπως και για όλους μας, είναι όχι μόνο ιδιαίτερη χαρά αλλά και πρόκληση η φετινή παρουσία της ομάδας στα Εθνικά Πρωταθλήματα για 1η φορά στην ιστορία της.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Coach Δάμη για όσα έχει κάνει για εμένα εντός και εκτός γηπέδου αλλά και για την ευκαιρία που μου δίνει να δοκιμαστώ στην φετινή απόπειρα της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω όχι μόνο αυτόν αλλά και όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα και την στηρίζουν”.
– Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Coach Δαμιανός Χρυσίδης στο πρόσωπο του Ζαδέ αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα μιας ομάδας που μέλημα της είναι όχι μόνο να βοηθάει και να προωθεί τα νεαρά παιδιά αλλά και να στηρίζει τον Τοπικό Αθλητισμό επιλέγοντας για το εγχείρημα της Ντόπιους- Κατερινιώτες αθλητές!
Αλέξανδρε σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Πάνθηρας αφού…




























