Ο Βατανιακός έχασε χθες 2-0 απο την Καστοριά σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.
Η ομάδα της Κατερίνης γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ύστερα μια άσχημη έμφανιση που θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα.
Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στο ξεκίνημα του έχουμε μπροστά μας ακόμη 30 αγωνιστικές και η ομάδα του Βατανιακού έχει όλες τις προυποθέσεις να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στην συνέχεια μιας και έχει καλό ρόστερ.
Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να αποκτήσει ομοιογένεια ο Βατανιακός και αυτο το διάστημα οι Κατερινιώτες προσπαθούν να βρούνε τα πατήματά τους.
Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη αιφνιδιάστηκε με το καλησπέρα και βρέθηκε από το 1′ να μένει πίσω στο σκορ απο την Καστοριά που έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Τσάνι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπουτζίδη.
Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 76′ ο Σαχινίδης με πλασέ, μετά από τροφοδότηση του Δήμου.
Έτσι, η ομάδα του Βατάν έμεινε στους 5 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 8η θέση με Ζάκυθνο, Αστέρα Πετριτή και Αστέρα Σταυρού.
Για τους “γουναράδες” ήταν οι πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα και πλέον η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας είναι στη 14η θέση μαζί με Λευκίμμη και Φήκη.
Επόμενο παιχνίδι για τον Βατανιακό είναι το εκτός έδρας της 5ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 1′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπουτζίδη, ο Τσάνι με κεφαλιά νίκησε τον Φιρινίδη και έκανε το 0-1.
Στο 15′ σουτ του Τσελεπή, απέκρουσε δύσκολα ο Φιρινίδης.
Στο 22′ μετά απο κάθετη πάσα του Παπουτζίδη, ο Τσάνι τσίμπησε τη μπάλα, ο Φιρινίδης απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Γκέγκα που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.
Στο 34′ εκτέλεση φάουλ του Τσάνι, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 68′ σουτ του Κανταρτζή, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 72′ ο διαιτητής αρνήθηκε στον Βατανιακό καραμπινάτο πέναλτι σε χέρι του Τσελεπή.
Στο 76′ ο Σαχινίδης δέχθηκε πάσα από τον Δήμου και με σουτ έγραψε το 0-2.
Στο 88′ κεφαλιά του Μιτακίδη, μπλόκαρε ο Τσαρούχας.
Στο 90′ μετά από σέντρα του Σαμανίδη κεφαλιά του Μιτακίδη η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γεώργιος Λαμπρίδης από την Πέλλα με βοηθούς τους κ.κ Δημήτριο Ανδραμάνη από την Πέλλα και Νικόλαο Κολιπέτρο της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Δεν είδε το πέναλτι προφανώς γεγονός που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι Καστοριανοί ότι έγινε απο τον παίκτη τους, Τσεπελή.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Τόσκας, Κανταρτζής, Ανανιάδης (46′ Δαλαμήτρας), Μαυρίδης (50′ Μυρτολλάρι), Μητράκας (50′ Κυπαρίσσης), Τσενικλής (20′ λ.τ. Ντόσης – 68′ Δημητρίου), Μαργαρίτης, Μιτακίδης.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας (46′ λ.τ. Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσάνι (72′ Πάλλας), Παπουτζίδης (67′ Δήμου), Kapllani, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσακνής (90’+4′ Αφεντουλίδης), Τσελεπής (72′ Σαχινίδης).




























