Η αστυνομία του Δίου – Ολύμπου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα για διπλή πράξη κλοπής που συνέβη την ίδια ημέρα στην περιοχή της Πιερίας. Τα αδικήματα αφορούν διάρρηξη οχήματος και κλοπή από κατάστημα.
Δικογραφία σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σε βάρος ενός Έλληνα άνδρα, καθώς τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα τον συνδέουν με δύο περιστατικά κλοπής που έλαβαν χώρα την ίδια ημέρα, στις 29 Ιουνίου 2025.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας διέρρηξε ένα σταθμευμένο όχημα σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε από αυτό προσωπικά έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα. Επιπλέον, την ίδια ημερομηνία, αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από ένα κατάστημα, των οποίων η αξία ανήλθε στα 200 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωση του παθόντος.



























