Ο Ερμής Εξοχής αναδείχθηκε ισόπαλος με την Κοζάνη στο γήπεδο της Εξοχής με το λευκό και άσφαιρο 0-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα μιας και δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων.
Ο Ερμής δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Χατζησάββα πάρα τις όποιες ευκαιρίες και είχαμε ντεμπούτο του προπονητή Ηλία Μποταΐτη..
Η Κοζάνη έφυγε είχε δοκάρι με τον Σάλα στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε και στάθηκε με αξιώσεις στην Εξοχή.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
Ίτσιος, Καρτσαμπάς, Χαρίτωνος, Καρατάσιος, Κόλα Ρ., Σεχολλάρι, Κυρτέγος, Μιχαηλίδης, Κίτσα, Τσιρώνης, Κόλα Φ.
Στην αποστολή μετείχαν και οι:
Ανανιάδης, Κατσιαμήτας, Αλζαζίδης, Φωτόπουλος, Παπαϊωάννου, Ράντος, Καπετάνος, Δημητρίου, Μανουσαρίδης.
ΚΟΖΑΝΗ
Χατζησάββας, Κούναβας, Αλμασίδης, Παπάς, Τσάρας, Μπαλτζής, Κοτσίνης, Δαβίτης, Ντινόπουλος, Καλογιαννίδης, Σάλλα.
Στην αποστολή μετείχαν και οι:
Φακίτσας, Μουρατίδης, Μίχος, Μεντεσίδης, Κοκκινίδης, Δεληζήσης, Βασιλείου, Καραφουλίδης, Τσαλεπής.
Ερμής Εξοχής: “Σεβασμός και καλή συνέχεια στην ομάδα της Κοζάνης”
Ισοπαλία απέναντι στην Κοζάνη, σε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και δύναμη.
Σεβασμός και καλή συνέχεια στην ομάδα της Κοζάνης.
Εμείς συνεχίζουμε το ταξίδι μας, με το κεφάλι ψηλά, ενωμένοι και αποφασισμένοι για ό,τι έρχεται.
Ερμής σημαίνει ψυχή, πίστη και συνέπεια μέσα στο γήπεδο.


































