Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Πιερικός, που νίκησε εκτός έδρας τους Ακρίτες Συκεών με σκορ 0-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.
Η ομάδα της Κατερίνης, με νεανικό σύνολο και όρεξη για διάκριση, πήρε δίκαια το τρίποντο, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα
Το “χρυσό” γκολ σημείωσε στο 67′ ο Ζαπουνίδης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Κούλαλη από αριστερά, χαρίζοντας στον Πιερικό τους πρώτους του βαθμούς στη σεζόν.
Περισσότεροι από 200 φίλοι του Πιερικού βρέθηκαν στις Συκιές και αποθέωσαν την ομάδα για την εμφάνιση και τη νίκη.
Φάσεις και highlights
-
14′ φάουλ του Μπατσαρά, άουτ πάνω από το δοκάρι.
-
51′ μακρινό σουτ Ζαφειριάδη, η μπάλα έξω.
-
53′ σουτ του Κολέτσι, κόντρα σε σώματα.
-
67′ 0-1: Σέντρα Κούλαλη, κεφαλιά Ζαπουνίδη.
-
82′ σουτ Κούλαλη, άουτ.
Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Ραγιά.
Οι συνθέσεις
Ακρίτες Συκεών (Νίκος Μίντης): Παναγιωτίδης, Ζαφειριάδης, Αρέτας, Σαούλης, Χριστοδουλίδης, Μπασαΐτης, Ζανάκης, Νόικος, Δριστέλας, Κωστίκος, Μαυρίδης.
Πιερικός (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Ραγιάς, Μπατσαράς, Σενγκέργκης, Φυτόπουλος, Κανταρτζής, Μαυρίδης, Μπαλικτσής, Κιτσούλης, Ζαπουνίδης (90′ Στραβογιάννης), Δρενοβιάδης (79′ Βελώνης), Κολέτσι (46′ Κολέτσι).
Διαιτητής: Κωστούλας (ΕΠΣ Έβρου), βοηθοί: Ασικίδης, Ξυδιάς (ΕΠΣ Ξάνθης).






























