Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center
  Συμβαίνει Τώρα
15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: κδήλωση για την Υγιεινή Διατροφή και τη Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο 2 Δεκεμβρίου 2025
Ηρακλής Τσιτλακίδης: «Κοινή προσπάθεια για έναν τουρισμό σύγχρονο, ανταγωνιστικό και βιώσιμο» 2 Δεκεμβρίου 2025
Το Πάρκο των Χρωμάτων: Λαμπερή έναρξη με την Κλαυδία το Σάββατο 06/12 – «Theo Fokas & Fay Milioti» την Κυριακή 07/12 2 Δεκεμβρίου 2025
Βημα..τίζοντας: No Farmers No Food – Επεισόδια στα μπλόκα Λάρισας και αγωνία για το μέλλον 2 Δεκεμβρίου 2025
Βημα..τίζοντας: Ο Δήμος Κατερίνης οφείλει να απαλλάξει τα δημοτικά τέλη όλους τους πάσχοντες με αναπηρία πάνω από 80%. 2 Δεκεμβρίου 2025
Next
Prev

Ολύμπιο Βήμα » Άρθρα - Απόψεις » Γενοκτονία σε εξέλιξη

Γενοκτονία σε εξέλιξη

Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)ΑπόΑπόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
26 Μαΐου, 2025
Γενοκτονία σε εξέλιξη

Ο λαός της Παλαιστίνης δοκιμάζεται από την αγριότητα των αντιποίνων του Ισραήλ για την ενέργεια της Χαμάς, πριν από δυόμισι έτη.

ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT

Έχουν καταμετρηθεί 1189 νεκροί και 252 αιχμάλωτοι, κατά την επιχείρηση εκείνη. Οι κυβερνήσεις των χωρών, που, υποτίθεται, έχουν τη δύναμη να παρέμβουν, ώστε να αποτραπεί η γενοκτονία, περιορίζονται στην έκφραση ευχολογίων ή ελαφράς δυσαρέσκειας για την επιχείρηση. Κάποιοι, ελάχιστοι, σώζουν την αξιοπρέπεια του πλανήτη καταγγέλλοντας το Ισραήλ για γενοκτονία εν γνώσει βέβαια ότι δεν θα είναι χωρίς συνέπειες το «θράσος» τους.

Αλλά συνιστά η επιχείρηση εφαρμογή σχεδίου γενοκτονίας; Ας επιχειρήσουμε κάποια ανάλυση. Η επίθεση της Χαμάς με φόνους και απαγωγή πολιτών του Ισραήλ χαρακτηρίστηκε από τις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης της Δύσης αποτρόπαια πράξη. Με ποιο άραγε κριτήριο; Αποτρόπαια πράξη χαρακτηρίστηκε πρόσφατα από την Άγκυρα η σφαγή Οθωμανών και Εβραίων στην Τριπολιτσά, κατά την απελευθέρωσή της, το 1821. Όντως είναι αποτρόπαια πράξη η σφαγή αμάχων και ιδιαίτερα γυναικών, παιδιών και γερόντων σύμφωνα με το πνεύμα του Ευαγγελίου. Αλλά οι επικριτές δεν εμφορούνται από το πνεύμα αυτό, το οποίο χλευάζουν και πολεμούν με ιδιαίτερο πάθος. Οι υποστάντες την επίθεση της Χαμάς Ισραηλινοί  υποτίθεται ότι σέβονται ακόμη τον μωσαϊκό νόμο, ο οποίος ορίζει «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Οι μέχρι τώρα όμως νεκροί εγγίζουν τους 55.000! Οι επιτιθέντες ως μουσουλμάνοι με σεβασμό στον ισλαμικό νόμο (σαρία) δεν υπόκεινται σε αναστολές στο να σπείρουν τον όλεθρο στους εχθρούς της πίστης τους, άσχετα αν αυτή ζητά επιείκεια προς τους πιστούς του ιουδαϊσμού και του χριστιανισμού. Αυτό δεν το έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει οι επηρεάζοντες τα πράγματα στη Δύση, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι και άλλοι, οι οποίοι κάποτε θα δοκιμάσουν την αγριότητα του ισλάμ ως «χριστιανοί», θα υποστούν συνέπειες οδυνηρές. Όντως χριστιανοί στην Αφρική είχαν υποστεί συνέπειες λόγω εκδίκησης μουσουλμάνων για την προσβολή του προφήτη τους από «χριστιανούς» στη Γαλλία (Charlie Hebdo και άλλους).

Είναι όμως αρκετό να περιορίσουμε την ανάλυση στον ισλαμικό φανατισμό, ώστε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα; Γιατί οι πρόγονοί μας έσφαξαν τους αμάχους μουσουλμάνους και ιουδαίους της Τριπολιτσάς; Τα 400 χρόνια σκλαβιάς με το πλήθος των εξευτελισμών, των εξανδραποδισμών, των αρπαγών και των βιαιοτήτων των κατακτητών και οικονομικής εκμετάλλευσης των συνοδοιπόρων τους Εβραίων δεν εκτιμώνται δεόντως όχι μόνο από ξένους ιστορικούς αλλά και από κατά την ταυτότητα Έλληνες! Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο φωτιστής τους Γένους και σημαντικότερος αγωνιστής για την ανάσχεση των εξισλαμισμών, είχε τονίσει ότι «το Γένος μας αγρίεψε»! Η πρωτογενής βία του ισχυρού και αδικούντος γεννά τη δευτερογενή βία του αδυνάτου και αδικουμένου, οπότε ο δεύτερος αναλαμβάνει δράση πολλές φορές αυτοκτονική. Δεν αναλογίστηκαν άραγε οι πολεμιστές της Χαμάς τις συνέπειες, που θα είχε η επιχείρηση για τον λαό τους; Δεν είναι δυνατόν. Δεν αναλογίζονταν οι αντάρτες τις συνέπειες που θα είχε ο φόνος ενός Γερμανού στρατιώτη για τους κατοίκους πλησιόχωρου προς τον τόπο οικισμού; Είναι λοιπόν καταδικαστέα εκ προοιμίου η όποια κίνηση αντίστασης; Αλλά τότε διαγράφεται η ιστορία αντίστασης του ελληνισμού, διαχρονικά, κατά της βαρβαρότητας και όχι μόνο της γερμανικής. Θέματα όπως αυτό της αντίστασης δεν πρέπει να εξετάζονται με επιπολαιότητα, η οποία δικαιώνει τους πρόθυμους να υποκύψουν, προβάλλοντας το επιχείρημα της σύνεσης, και κρατά ατιμώρητους τους συνεργάτες του εχθρού.

Στην περίπτωση που εξετάζουμε το θέμα είναι εξαιρετικά πολύπλοκο. Είναι η σχέση Ισραηλινών – Παλαιστινίων σχέση κατακτητού –κατακτημένου; Ασφαλώς ναι. Αν εξετάσει την αλλοίωση που υπέστη ο χάρτης του κράτους του Ισραήλ ως προς την κατοχή εδάφους από τις δύο εθνότητες, θα διαπιστώσει ότι εφαρμόστηκε σχέδιο απώθησης των γηγενών Παλαιστινίων από την πατρογονική γη. Βέβαια αυτό έγινε με δύο τρόπους. Ο πρώτος, ύπουλος, ήταν η αγορά γης από εταιρείες, υποτίθεται μη εβραϊκών συμφερόντων, που αποδείχθησαν, εκ των υστέρων, εβραϊκές. Και είναι κοινό μυστικό ότι το χρήμα του πλανήτη βρίσκεται στα χέρια των σιωνιστών Εβραίων. Αυτοί είχαν εξευτελίσει τους Άγγλους αποικιοκράτες (1946), όταν οργάνωσή τους, η Ιργκούν, ανατίναξε το ξενοδοχείο «Βασιλιάς Δαβίδ» στα Ιεροσόλυμα, κτίριο διοίκησης των Άγγλων, φόνευσε 91 πρόσωπα και τραυμάτισε πολλά άλλα. Έδειξαν έτσι τη δυσαρέσκειά τους, επειδή η Αγγλία βραδυπορούσε να τηρήσει την υπόσχεσή της για της δημιουργία κράτους του Ισραήλ, το οποίο αυτοανακηρύχθηκε δύο έτη αργότερα, ερήμην του ΟΗΕ. Η άλλοτε κραταιά αυτοκρατορία «κατάπιε» την προσβολή. Την αγριότητά της έδειξε λίγο αργότερα κατά των Κυπρίων αγωνιστών υπέρ της ελευθερίας χαρακτηρίζοντάς τους τρομοκράτες! Εντυπωσιακό είναι ότι το Ισραήλ αναγνωρίστηκε με διαφορά ωρών τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τη Σοβιετική Ένωση! Ο δεύτερος τρόπος απώθησης των Παλαιστινίων ήταν η διαρκής βία του κράτους και η γκετοποίησή τους, με την πάροδο του χρόνου. Στη λωρίδα της Γάζας, έκτασης 360 τ. χιλιομέτρων κατοικούσαν, το 2008, 1.500.000 άνθρωποι, σήμερα ίσως και 2.000.000.

Ποιος ο στόχος του Ισραήλ; Ασφαλώς η εκδίωξη του συνόλου των Παλαιστινίων από τη χώρα ή η εξόντωσή τους. Το είχε τονίσει αυτό ο Αριέλ Σαρόν ήδη στην αρχή της δεκαετίας του 1980. Είναι, υπό τις συνθήκες αυτές, ακατανόητο να οργανωθεί αντίσταση; Και είναι δύσκολο η αντίσταση να τεθεί υπό τον έλεγχο προσώπων, που διακρίνονται για τον φανατισμό τους; Η Χαμάς είχε θέσει αναμφισβήτητα στο περιθώριο την παλαιστινιακή Αρχή. Είχε την επιδοκιμασία της πλειοψηφίας των Παλαιστινίων; Ερώτημα δύσκολο να απαντηθεί. Σημαντικό είναι ότι φανατικοί και των δύο εθνοτήτων συνετέλεσαν στο να μην εξευρεθεί λύση, ώστε να συνυπάρξουν οι δύο κοινότητες στα πλαίσια της συμφωνίας του Όσλο (1992). Η δολοφονία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Γιτζάκ Ράμπιν (1994) και ο ύποπτος θάνατος του Γιασέρ Αραφάτ φανερώνουν την ισχύ των δυνάμεων, πού καταπολέμησαν τη λύση της συνύπαρξης. Μικρή αμφιβολία υπάρχει ότι αυτές ήταν κυρίως σιωνιστικές.

Πώς η Χαμάς απέκτησε τη δύναμή της; Ο Ισπανός Ζοζέπ Μπορέλ είχε την τόλμη, ως εκπρόσωπος της διπλωματίας της ΕΕ να τονίσει ότι το Ισραήλ εξόπλισε τη Χαμάς! Πολλά στοιχεία πείθουν ότι το Ισραήλ ανέμενε την εισβολή της Χαμάς, μάλιστα προετοίμασε το έδαφος εξασθενίζοντας τη φύλαξη τμήματος των συνόρων του. Οι άκρως εντυπωσιακές επιτυχίες του κατά της Χεσμπολάχ και άλλων αντιπάλων του φανερώνουν τις ικανότητές του στους τομείς της κατασκοπίας και της τεχνολογίας. Συνεπώς η Χαμάς αποδείχθηκε ο «χρήσιμος ηλίθιος», για να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο γενοκτονίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Hondos-InPost

Κατά πάγια τακτική και ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έσπευσε να συναντηθεί πρώτα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ δείχνοντας όχι βέβαια τις άκρως φιλικές σχέσεις των δύο χωρών, αλλά ποια είναι η όντως πλανητική δύναμη. Και βέβαια το κράτος του Ισραήλ ίσως να μην είχε ιδρυθεί, αν δεν στηριζόταν όχι βέβαια από τα θεωρούμενα ισχυρά κράτη, αλλά από το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το απολύτως ελεγχόμενο από τον διεθνή σιωνισμό, που έχει καταστήσει υποτελείς σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις, αν όχι όλες! Μάλιστα ο Τραμπ έσπευσε να δώσει λύση στο πρόβλημα προτείνοντας την εκτόπιση του συνόλου των Παλαιστινίων, όχι μόνο από τη Γάζα αλλά και από τη δυτική όχθη του Ιορδάνη!

Οι άγριοι βομβαρδισμοί συνεχίζονται και εντείνονται, καθώς έχει εξαρθρωθεί η Χεσμπολάχ και η Συρία, υπό το νέο καθεστώς έχει καταστεί πλήρως ανίσχυρη να απειλήσει το Ισραήλ, αφού αυτό φρόντισε να πλήξει καίρια όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της χώρας. Εκκλήσεις προς ένταση της βοήθειας από οργανώσεις με ευαισθησία προς αποφυγή του θανάτου, από τον οποίο απειλούνται βρέφη και νήπια προσφύγων Παλαιστινίων, λόγω ασιτίας και αδυναμίας περίθαλψης, δεν φαίνεται να συγκινούν τους Ευρωπαίους ηγέτες της παρακμής. Αυτοί έχουν στραμμένο το βλέμμα τους αποκλειστικά στην Ουκρανία, όπου πρέπει να θυσιαστεί και ο τελευταίος μαχητής προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων όχι βέβαια των ευρωπαϊκών λαών. Τρεις ευρωπαϊκές χώρες τόλμησαν να αναγνωρίσουν παλαιστινιακό κράτος. Όχι πως αυτό έχει ουσιώδη σημασία για τις εξελίξεις, αλλά συνιστά πράξη ήθους. Πρόσφατα, υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε ότι το Ισραήλ είναι χώρα που σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία και είναι ο ισχυρότερος κι καλύτερος σύμμαχος της Ελλάδος! Και δεν είναι ντροπή για τη χώρα μας να έχει τέτοιους συμμάχους και υπουργούς, που το υποστηρίζουν! Είμαστε σταθερά στη σωστή πλευρά της ιστορίας!

Ας αναμείνουμε τις εξελίξεις.

«Μακρυγιάννης»

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Άρθρα - Απόψεις» του Ολύμπιου Βήματος δημοσιεύονται αυτούσια και απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Ολύμπιου Βήματος.


Μεθοδικό-Μεταίχμιο
Θέματα: Γενοκτονία
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)

Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)

Ο Απόστολος Παπαδημητρίου γεννήθηκε στη Σιάτιστα Κοζάνης το 1948 και έζησε στα Γρεβενά ως το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών. Είναι διπλωματούχος ἠλεκτρολόγος-μηχανολόγος μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (1971) και από το 1974 ως το 2006 εργάστηκε στη Δ.Ε.Η. Κοζάνης. Ασχολήθηκε επί εικοσιπενταετία με την επιστημολογία και εξέδωσε τρεις σχετικές εργασίες. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 το ενδιαφέρον του στράφηκε προς την τοπική ιστορία. Ἐργασίες του παρουσιάστηκαν σε τοπικά συνέδρια και δημοσιεύθηκαν. Αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και ἐφημερίδες και διευθύνει τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “Μαρτυρία” στον τοπικό σταθμό "ΤΟΡ". Είναι επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου “Μακρυγιάννης” της Κοζάνης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών νομού Κοζάνης.

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

54ο Φεστιβάλ Ολύμπου: Η παρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ

Επόμενο Άρθρο

Φαρμακεία σε Κατερίνη και Πιερία: Εφημερεύοντα και Ανοιχτά Φαρμακεία για σήμερα 26/05/2025

Σχετικά άρθρα

Μακροχρόνιος τζόγος 
Άρθρα - Απόψεις

Μακροχρόνιος τζόγος 

2 Δεκεμβρίου 2025
Ο κύκλος του πλούτου
Άρθρα - Απόψεις

Ο κύκλος του πλούτου

2 Δεκεμβρίου 2025
ΠαραμΙθάκη
Άρθρα - Απόψεις

ΠαραμΙθάκη

1 Δεκεμβρίου 2025
Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια
Άρθρα - Απόψεις

Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια

1 Δεκεμβρίου 2025
Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από τα μάτια δύο αρχιτεκτονισσών
Άρθρα - Απόψεις

Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από τα μάτια δύο αρχιτεκτονισσών

1 Δεκεμβρίου 2025
Λατέρνα, Φτώχεια, (Τσίπα) και Φιλότιμο!…
Άρθρα - Απόψεις

Λατέρνα, Φτώχεια, (Τσίπα) και Φιλότιμο!…

1 Δεκεμβρίου 2025
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Σχολή Διαιτησίας Πιερίας 2025

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
ADVERTISEMENT

Επιλογές

Επιμελητήριο Πιερίας: H αγορά εργασίας στην Π.Ε. Πιερίας

Σαν Σήμερα, Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2025: Ιστορικά γεγονότα και εορτολόγιο της ημέρας

Πάπας ΛΕΩΝ,  Πρόεδρος Ερντογάν και ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!…

Θεατρικό Παιχνίδι για νέους στο Μουσείο Logic Κατερίνης – «Στη Μουσειοβαλίτσα του Μάρκο Πόλο βάζουμε … Ήχο, Εικόνα, Γραφή»

Σ.Φ.Ι.Π.: Ο Πιερικός σαν χθες 27 Νοεμβρίου…

Μη χάσετε

15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: κδήλωση για την Υγιεινή Διατροφή και τη Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Ηρακλής Τσιτλακίδης: «Κοινή προσπάθεια για έναν τουρισμό σύγχρονο, ανταγωνιστικό και βιώσιμο»

Το Πάρκο των Χρωμάτων: Λαμπερή έναρξη με την Κλαυδία το Σάββατο 06/12 – «Theo Fokas & Fay Milioti» την Κυριακή 07/12

Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Κυριακίδη και στην Εκκίνηση

Βημα..τίζοντας: No Farmers No Food – Επεισόδια στα μπλόκα Λάρισας και αγωνία για το μέλλον

Αγγελίες

Η εταιρεία «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ», εργοστάσιο παραγωγής σαλατών, ζητάει βοηθό Παραγωγής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  άτομο που  να γνωρίζει  γραφιστική  για  σελιδοποίηση  εφημερίδων

Ενοικιάζεται, στην Κατερίνη, διαμέρισμα 64 τ.μ ισόγειο υπερυψωμένο

Από Γνωστή Εταιρεία Τροφίμων ζητείται οδηγός με εμπειρία στη διανομή και διεκπεραίωση παραγγελιών

Από βιομηχανία τροφίμων ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση H/Y και Αγγλικής γλώσσας.

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θόδωρος Δημητριάδης
Μακροχρόνιος τζόγος 
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Αντώνης Κάλφας
Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από...
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Γιώργος Πιπερόπουλος
Λατέρνα, Φτώχεια, (Τσίπα) και Φιλότιμο!…

Διαβάστε ακόμη...

Ευχαριστήριο προς το Χριστιανικό σπίτι – “Καλός Σαμαρείτης”
Κοινωνικά

Ευχαριστήριο προς το Χριστιανικό σπίτι – “Καλός Σαμαρείτης”

2 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εφέσου Κατερίνης στις 4 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη

Κατερίνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εφέσου Κατερίνης στις 4 Δεκεμβρίου 2025

2 Δεκεμβρίου 2025
Συγκινητική εκδήλωση του Συλλόγου «Δρυάνιστα» για πρόληψη καρκίνου στην Κατερίνη
Εκδηλώσεις

Συγκινητική εκδήλωση του Συλλόγου «Δρυάνιστα» για πρόληψη καρκίνου στην Κατερίνη (εικόνες)

2 Δεκεμβρίου 2025
Fylliana στην Xenia 2025: Κορυφαίες λύσεις για τον χώρο της φιλοξενίας
Δελτία Τύπου

Fylliana στην Xenia 2025: Κορυφαίες λύσεις για τον χώρο της φιλοξενίας

2 Δεκεμβρίου 2025
Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κατερίνη: Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος ΠΑΣΟΚ
Πολιτική

Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κατερίνη: Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος ΠΑΣΟΚ

2 Δεκεμβρίου 2025
Μακροχρόνιος τζόγος 
Άρθρα - Απόψεις

Μακροχρόνιος τζόγος 

2 Δεκεμβρίου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • SiteMap

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media


  • Κατερίνη
  • Δίον – Όλυμπος
  • Όλυμπος
  • Πύδνα – Κολινδρός
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • Πιερία
  • Εκδηλώσεις
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr