Τρίτη 2 Μαρ 2021 15:33      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πτηνοτροφία έχει δυνατότητα ανάπτυξης στην Πιερία

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Με την από 21/5/2020 προκήρυξη για παράταση ισχύος του Αν.Νόμου 4399/2016, μέσω του σχεδίου γενικής επιχειρηματικότητας, δίνεται η δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παλαιές και νέες να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με την κατασκευή νέων πτηνοτροφικών θαλάμων συμβατικής εκτροφής πουλερικών. Ανώτατο ποσό επένδυσης ανά πτηνοτροφική επιχείρηση είναι το ποσό €1.000.000. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν παλαιές και νέες υπό ίδρυση πτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Η επιδότηση για την περιοχή μας μπορεί να ανέλθει σε ποσοστό έως και 50% του κόστους κατασκευής, δηλαδή μέχρι ποσό €500.000. Η επένδυση σε πτηνοτροφικές μονάδες κρεατοπαραγωγής θεωρείται ιδιαίτερα επικερδής και δύναται να αποσβεστεί σε διάστημα περίπου 3 ετών.

Η εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΒΕΕ, με συνεχή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας επί 60 χρόνια και με εγκαταστάσεις σφαγείου μεγάλης δυναμικότητας στην Πιερία, και με δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα θα συνεργαστεί με νέους επενδυτές στον κλάδο της εκτροφής πουλερικών.

Ειδικότερα παρέχει:

Την δυνατότητα εξασφάλισης των Α΄ υλών (νεοσσούς, τροφές για τα κοτόπουλα)

Την παροχή τεχνογνωσίας ανάπτυξης των πουλιών

Την απορρόφηση της τελικής παραγωγής στο τέλος κάθε εκτροφής.

Για τα παραπάνω θα υπάρχει δεσμευτικό συμβόλαιο τιμών πώλησης Άυλων και αγοράς των Ζωντανών.

Για τον σκοπό αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους επενδυτές στην συγκεκριμένη δραστηριότητα να επικοινωνήσουν με το οικονομικό τμήμα της επιχείρησης στο τηλ 2351034305,για να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες επενδύσεις.

Για την

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΒΕΕ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top