Δευτέρα 24 Φεβ 2020 22:37      

Αναλυτικά η περιοδεία του Κ. Μητσοτάκη στην Πιερία

Ιδιαίτερα ζεστής υποδοχής έτυχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης χθες  στην περιοδεία που έκανε στην Πιερία. Τον πρόεδρο συνόδευε ο γιος του Κωνσταντίνος,  και ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Εκτός από τον κόσμο που έσπευσε για να τον χαιρετήσει τν υποδέχθηκαν οι φορείς του νομού. Απλός, προσιτός ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τους πολίτες, εδώ δεν χάλασε το χατίρι  όσων  νέων του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του . Ο πρόεδρος της Νέας Δημορκατίας άκουσε τα προβλήματα των επαγγελματιών, των πολιτών και έκανε μια στάση  σε κατάστημα κρητικών προϊόντων, πίνοντας ρακί.

Από την Βροντού ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τη χθεσινή  μέρα «συμβολική και σημαδιακή» για τον ίδιο. Χθες συμπληρώθηκαν  2 χρόνια από την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ, και όπως είπε χαρακτηριστικά  αποφάσισε, αντί να καθίσει στο γραφείο του, να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να περιοδεύσει και να έρθει σε επαφή με τους πολίτες, να ακούσει τα προβλήματα τους και να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.  

Εκτενής συζήτηση για την αξιοποίηση του Ολύμπου αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πιερίας έγινε κατά την επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ στο Λιτόχωρο. Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε τόπου . «Εδώ πέρα, ο τόπος σας, η Πιερία, έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα: βουνό θάλασσα, αγροτική παραγωγή, πολιτισμός. Όλα τα έχετε συγκεντρωμένα εδώ» ειπε χαρακτηριστικά.

Με τους νέους και τις νέες της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα σύντομο καφέ που  είχε μαζί τους παρά το φορτωμένο πρόγραμμα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άκουσε τους προβληματισμούς των νέων με ιδιαίτερη προσοχή.