Τρίτη 27 Οκτ 2020 14:21      

Επίσκεψη του ΤΕΕ στην αντιπεριφερειάρχη

Εθιμοτυπική συνάντηση  με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή η Ν.Ε. Πιερίας του ΤΕΕ /ΤΚΜ,  με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της.

Συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο

Η κα Μαυρίδου ενημέρωσε την επιτροπή για τεχνικά ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια. Επίσης αναφέρθηκε στον κεντρικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας και τα μεγάλα τεχνικά έργα που περιλαμβάνει. Τέλος, εξέφρασε της επιθυμία της για συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο σε θέματα που άπτονται του επιστημονικού ενδιαφέροντός του.

Το ΤΕΕ υποστηρικτικά ως τεχνικός σύμβουλος της Π.Ε

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΕ του ΤΕΕ Πιερίας, αφού ευχαρίστησαν την κα Μαυρίδου για την εγκάρδια φιλοξενία της, γνωστοποίησαν την πρόθεση του ΤΕΕ να λειτουργεί υποστηρικτικά ως τεχνικός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας, τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διαχείρισης κρίσεων και να  προτείνει λύσεις όπου καλείται. Για την Ν.Ε. του ΤΕΕ Πιερίας παρέστησαν στην συνάντηση ο Πρόεδρος Κων/νος Μπίσμπας, ο Αντιπρόεδρος Δανιήλ Σαμαράς, ο Γ.Γραμματέας Απόστολος Πίτσιας και το μέλος Νικόλαος Τσουπέης.

ΤΕΕ Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφέρεια Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top