Κυριακή 24 Ιαν 2021 23:31      

Μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Δίου-Ολύμπου σε νέο χώρο, δίπλα στο ΚΕΠ Λιτοχώρου

Σε νέο χώρο, δίπλα στο ΚΕΠ και το Δημαρχείο Λιτοχώρου, μετεγκαστάθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Δίου-Ολύμπου. Με τον τρόπο αυτό δίδεται η δυνατότητα ανάπλασης της εισόδου προς τον Όλυμπου. 

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος αναφέρει:

Για τουλάχιστον τριάντα χρόνια ήταν ζητούμενο. Σήμερα είναι πραγματικότητα. Το Αστυνομικό Τμήμα Δίου Ολύμπου μετεγκαταστάθηκε στο νέο του χώρο, στο Δημαρχείο, στο Λιτόχωρο, μέχρι να κατασκευαστεί από την Πολιτεία το νέο κτίριο, σε έκταση στην είσοδο του οικισμού.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Έχουμε αιτηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο ανήκει από το 1955 το οικόπεδο που στέγαζε μέχρι τώρα το Αστυνομικό Τμήμα, την παραχώρησή του, ώστε να προχωρήσουμε στην κατεδάφιση του παλιού κτιρίου και να αναπλάσουμε την είσοδο προς τον Όλυμπο.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια συνέβαλαν πολλοί. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Michalis Chrisochoidis, τον βουλευτή Πιερίας κ. Fontas Baraliakos, τον πρόεδρο της Κοινότητας Λιτοχώρου και Αντιστράτηγο ε.α., επίτιμο Επιτελάρχη ΕΛΑΣ κ. Στράτο Κυριακάκη, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Georgios Tzimas. Η συλλογική προσπάθεια έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προχωρούμε.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top