Δευτέρα 21 Σεπ 2020 11:56      

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης για τη διαδικασία συγχώνευσης των ΚΕΠ

ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με αντικείμενο, τόσο τη διαδικασία συγχώνευσης των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών της Κατερίνης, όσο και τη συμμετοχή του Δήμου στο πιλοτικό πρόγραμμα «Αναβάθμιση Ψηφιακής, Οργανωτικής, Λειτουργικής και Αισθητικής Ταυτότητας των ΚΕΠ (ΚΕΠ Re-branding)».

Το έργο

Ειδικότερα το έργο που θα υλοποιηθεί από το Υπουργείο περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις: Αναβάθμιση Υποδομών και ανακαίνιση χώρων: Περιλαμβάνει προσαρμογή της εσωτερικής διαρρύθμισης στο νέο τρόπο λειτουργίας με νέες ειδικά σχεδιασμένες Μονάδες Εργασίας – Εξυπηρέτησης (“Modules”), τη διασφάλιση πρόσβασης ΑμΕΑ, τη συνολική αναβάθμιση της εμφάνισης των ΚΕΠ και την εφαρμογή ενιαίας σύγχρονης ταυτότητας. Επίσης αναβάθμιση Εξοπλισμού ΤΠΕ: Περιλαμβάνει την παροχή σύγχρονου εξοπλισμού ΤΠΕ για την εξυπηρέτηση, αυτοεξυπηρέτηση και πληροφόρηση των εξυπηρετούμενων πολιτών.

Ο δήμαρχος Κατερίνης

Τα νέα ΚΕΠ θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης: «Στόχος μας είναι παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσω των νέων ΚΕΠ και να συμβάλλουμε έτσι στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Τέλος, ο Δήμος αποστέλλει στο υπουργείο τις «λευκές περιοχές» του Δήμου Κατερίνης, τις περιοχές δηλαδή κυρίως της περιφέρειας του δήμου μας, απομακρυσμένα χωριά κ.λ.π. που μετά την ψηφιοποίηση έχασαν το τηλεοπτικό σήμα.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top