Τρίτη 9 Μαρ 2021 6:42      

Τι μας είπε ο κ. Μαλκίδης από το βήμα της Σχολής Γονέων

Το μεταναστευτικό είναι ένα πρόβλημα τεράστιο για την Ελλάδα, που η διαχείρισή του θα μας απασχολήσει καιρό.

Αυτό που πρωτίστως απαιτείται είναι η φύλαξη των συνόρων, δηλαδή η αποτροπή των εισροών. Από τα χερσαία σύνορα που ίσως είναι ευκολότερη. Αποτροπή με επιστροφές χωρίς να φτάνουμε σε ακρότητες, όπως βόρειων γειτόνων μας που πρόσφατα έστειλαν στην Ελλάδα 10 Αφγανούς αφού πρώτα τους έβγαλαν όλα τα ρούχα. Με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε πολιτισμένο κράτος και με σοβαρή αντιμετώπιση και τήρηση των νόμων που δεν μπορεί να λειτουργούν μόνο υπέρ των μεταναστών και των μεσαζόντων τους.

Το κόστος από τη φιλοξενία μεταναστών είναι τεράστιο και επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, στην υγεία, την πρόνοια, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι τέσσερις φρεγάτες που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες σε νευραλγικά σημεία στο Αιγαίο για χάρη των μεταναστών και όχι για να υπερασπιστούν την πατρίδα.

  • Από το 2015 πέρασαν στην χώρα μας 1.300.000 παράνομοι μετανάστες.
  • Φιλοξενούμε 92 Εθνότητες, ενώ μόνο μία είναι σε εμπόλεμη κατάσταση.
  • Μέχρι το 2030 θα είμαστε 8.500.000 Έλληνες και 4.500.000 αλλοδαποί με ότι αυτό συνεπάγεται.
  • Οι ακρίτες του Έβρου, και ένας από αυτούς είναι και ο κ. Μαλκίδης θα παραμείνουν εκεί για να φυλάττουν Θερμοπύλες. Μένω στον Έβρο, δίπλα στο ποτάμι και δεν θα στείλω κανένα δικό μου στο εξωτερικό, είπε.

Σοκαριστικές οι προβλέψεις για τους ανθρώπους που θα μετακινηθούν προς την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Το ένα δις της Νοτιοανατολικής Ασίας θα μετακινηθεί με κατεύθυνση την Ευρώπη κυρίως. Αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν τότε η λύση ξεφεύγει από τα χέρια της Ελλάδας.

 

Σχολή Γονέων Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top