Παρασκευή 14 Αυγ 2020 5:05      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Η Θεατρική ομάδα και μέλη του χορευτικού της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στο «ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ»!

Η Θεατρική ομάδα και μέλη του χορευτικού της Ένωσης Ποντίων Πιερίας συμμετέχει στα γυρίσματα που θα γίνουν στον Παλιό Παντελεήμονα για την τηλεοπτική σειρά το «ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ» με σκηνοθέτη το Μανούσο Μανουσάκη που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΟΠΕΝ.

Η επιλογή έγινε από βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η Ένωση Ποντίων Πιερίας και άρεσε στους συντελεστές της παραγωγής.

Έτσι για δύο ημέρες Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιανουαρίου τα τηλεοπτικά συνεργεία θα βρίσκονται στο πανέμορφο χωριό του Ολύμπου τον Παλιό Παντελεήμονα που ούτως ή άλλως παραπέμπει σε Πόντο, αλλά και το τοπίο είναι άκρως κινηματογραφικό.

Να αναφέρουμε απλά ότι τον Μάρτιο του 1999 η Ένωση Ποντίων Πιερίας είχε την τιμή να παρουσιάσει στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο της, το βιβλίο ¨ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ¨ του Συγγραφέα-Ιστορικού-Νομικού-Υποστράτηγου ε.α. κ. Χάρη Τσιρκινίδη, ένα ιστορικό διήγημα που έχει αναφορά στην τραγωδία του Ποντιακού Ελληνισμού και ευρύτερα του Ελληνισμού της Ανατολής κατά τα έτη 1908-1923.
Είκοσι χρόνια μετά καλείται να συμμετάσχει στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του OPEN TV το ¨ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ¨ στον Παλαιό Παντελεήμονα και να έχει την χαρά να συμβάλει και πάλι με την πολύτιμη συμμετοχή της

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top