Παρασκευή 4 Δεκ 2020 4:57      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Καημένη αστυνομία, τι σού μελε να πάθεις…

Καημένη αστυνομία, τι σού μελε να πάθεις…

Σήμερα ήταν μια κανονική μέρα. Οι Κατερινιώτες κινήθηκαν στον πεζόδρομο. Βιαστικά βέβαια και με αρκετές προφυλάξεις.

Πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν για ψώνια. Πέρασαν από τις τράπεζες και πήραν χρήματα. Τήρησαν τις αποστάσεις υπό την επίβλεψη πάντα αστυνομικών.

Αυτό που διαπιστώνει κανείς όμως είναι, ότι δύσκολα μπορούν να κλειστούν μέσα μόλις ανοίξει ο καιρός. Ο φόβος, φόβος και η βόλτα, βόλτα.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Απρίλης θα είναι ένας δύσκολος μήνας για τον εγκλεισμό και οι αστυνομικοί θα κληθούν και πάλι να τα βγάλουν πέρα, γιατί όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος…

Το τσουχτερό στις σημερινές μέρες πρόστιμο των 150 ευρώ , δεν αναχαιτίζει απόλυτα τους συνήθεις ύποπτους στην αντιλογία Έλληνες. Σε μια μόνο μέρα στους 41 ανέβηκαν οι παραβάτες, προς τέρψιν των δημόσιων ταμείων, που βλέπουν τα έσοδά τους να αυξάνονται σε μια νεκρή κατά τα άλλα περίοδο.

Οι μόνοι οι οποίοι μένουν σπίτι και έχουν περιορίσει … τις δραστηριότητές τους είναι οι κλέφτες. Οι οποίοι μπροστά στην τόση φύλαξη των … ανόητων δεν μπορούν να λειτουργήσουν, σηκώνουν τα χέρια… Στο ναδίρ η εγκληματικότητα. Και είναι το μόνο ευχάριστο μέσα στις δυσκολίες που αναγκαστήκαμε να ζούμε.

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top