Η ομάδα της Πιερίας βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Χατζηιωάννου στο 52′, ωστόσο στο 85′ ο Βιγιάλμπα ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου είναι σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πιάνοντας τους 19 βαθμούς και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 7 βαθμούς ενω την ερχόμενη αγωνιστική με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, υποδέχεται τον πρωτοπόρο και ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς που ισοβαθμεί με την Βέροια στο ρετιρέ με 26 βαθμούς.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ντελέζος με βοηθούς τους κ.κ Μίτη και Τοπαλσάββα, της ΕΠΣ Λάρισας.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ (Γιώργος Ακριτόπουλος)
Παναγιωτίδης, Ζαφειριάδης Β., Κοσμόπουλος, Βασαΐτης, Σαββατιανός, Κωστίκος, Νόικος, Μαυρίδης Τ., Σωμαράκης, Χατζηιωάννου, Κασιούρας.
Στον πάγκο:
Κόκκαλης, Φωτιάδης, Κασαπίδης, Σαούλης, Δάλλας, Πασσαλής, Παπαευθυμίου, Μαυρίδης Γ., Δριστέλας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης)
Παγιώτας, Πάνος, Κωτσιόπουλος, Κλιγγόπουλος, Βαρυτιμίδης, Μυστρίδης, Ελέζι, Κυπαρίσσης, Βουκελάτος, Σέχου, Βιγιάλμπα.
Στον πάγκο
Μπαλάφας, Σπυρλίδης, Ξυδούς, Κάλτσο, Γιαμούζης, Παρασίδης, Στεφανίδης, Τουλίκας, Παπαστάμου.




























