Οι μαθητές που επιλέγησαν για τις εργασίες της ΚΑ’ Συνόδου
Στη Βουλή των Εφήβων και στις εργασίες της ΚΑ΄ Συνόδου, που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 7-11 Ιουλίου, θα συμμετέχουν πέντε μαθητές Λυκείου της Πιερίας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Γεωργία Γάτα από το 1ο ΓΕΛ Κατερίνης, την Καλλιόπη Τσιτσιώνη από το 3ο ΓΕΛ Κατερίνης, τον Θεοχάρη Χατζημανώλη από το ΓΕΛ Λιτοχώρου και έναν/μια ακόμη μαθητή/τρια από το ΓΕΛ Αιγινίου (το όνομά του δεν έγινε γνωστό).
Οι παραπάνω μαθητές της Β΄ Λυκείου κατάφεραν να επιλεγούν και θα εκπροσωπήσουν την Πιερία, ενώ ως “βουλευτής” Επικρατείας θα συμμετέχει ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Γεώργιος Μιχαηλίδης.
Επιλέχθηκαν επίσης τέσσερα αναπληρωματικά μέλη από το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, το ΓΕΛ Κονταριώτισσας και το ΓΕΛ των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ (ο μαθητής Ηλίας Παπανικολάου).
Ακολουθήστε το “Ο.Β.” στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!