ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ: Η καλύτερη άμυνα

Του Κώστα Δαλακιουρίδη

 Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι στη δικαστική απόφαση για τη και άρχισε η φαγωμάρα. Προηγουμένως είχε αρχίσει να εκδηλώνεται μέσα στον Σύριζα κι αφού έφαγαν τον Κοντονή ακόνιζαν τα μαχαίρια για τον επόμενο.

– Ωχ θα μου το κάνουν θερινό το μαγαζί, αναστέναξε ο Αλέξης.

– Αρχηγέ καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

– Ποιός το είπε ο Αλέφαντος;

– Μη σε νοιάζει διέταξε επίθεση κι ακολουθούμε.

– Και ποιον θα  πολεμήσουμε;

– Όποιον μας μπαίνει στο ρουθούνι….

  Κάπως έτσι άρχισε το εξώφυλλο της Κυριακάτικης Αυγής για το οποίο πραγματικά λυπηθήκαμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πολιτική δεν είναι σχολείο καλών τρόπων αλλά λίγη ευπρέπεια δεν βλάφτει.

  Μετά το διαβάσαμε με το πραγματικό του νόημα. Είναι ένοχοι  Σαμαράς και γιατί κατέστρεψαν  τη Χρυσή Αυγή. Το ότι είναι ένοχοι το λένε τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Ποιός ωφελήθηκε από τον «φόνο»; Μα προφανώς η αφού στην τους οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ήταν πριν δικοί της.

  Έτσι έβαλε σε εφαρμογή το καταχθόνιο  σχέδιο να την εξοντώσει, πράγμα που δεν συνέφερε καθόλου τον Αλέξη και την παρέα του. Πρώτα γιατί όσο υπήρχε θα έκοβε τουλάχιστον 5% από την Ν.Δ και δεύτερο γιατί είχε ένας δεκανίκι να κάνει τη δουλειά  του.  Δεν ξεχνάμε ότι χάρη στις ψήφους της Χ.Α έριξε τον . Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι με αυτές τις ενέργειες βγήκε η Ν.Δ πιο αντιφασιστική από την αριστερά. Αυτό έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

 – Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου!

 – Άντε να κουρεύεσαι καραφασισταριό!

 – Φασισταριό επειδή πολεμώ τον φασισμό; Ήμαρτον!

  Κι άρχισε ο πόλεμος για το ποιος είναι πιο αντιφασίστας. Όταν έχουμε σχολεία σε κατάληψη. Όταν οι Τούρκοι πάτησαν την Αμμόχωστο. Όταν ο θερίζει. Κάποιοι πάλι σπέρνουν διχασμό αλλά δεν λογαριάζουν τα ζιζάνια. Κι αυτό είναι αφροσύνη

  «Είμαι έτοιμος να κυβερνήσω»! είχε δηλώσει ο Αλέξης. Θεός φυλάξοι! Και με ποιό κόμμα βρε Αλέξη; Αποφασίστε σε ποιες ράγες θα βάλετε το τρένο και μετά ετοιμάσου. Ξανά λευκή επιταγή δεν δίνουμε! Γουρούνι στο σακί δεν ξαναγοράζουμε.

Κώστας Δαλακιουρίδης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.