Ο τελευταίος μήνας του χρόνου ο Δεκέμβριος εισβάλει για τα καλά στην ζωή μας, με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό να ντύνει για τα καλά τις πόλεις της χώρας.
Ήδη στην Αθήνα ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης «άναψε» το χριστουγεννιάτικο έλατο στο Σύνταγμα ενώ στις 7 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα φωτίσει την πόλη, με την φωταγώγηση στην πλατεία Αριστοτέλους και του δέντρου να σηματοδοτεί την έναρξη των φετινών εορτών της πόλης.
Στην πόλη της Κατερίνης έχουν στολιστεί με μικρές πινελιές διάφοροι δρόμοι και πλατείες ωστόσο, λείπει προς το παρόν ένας κεντρικός στολισμός, ένα κεντρικό δέντρο, και μια προγραμματισμένη εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει και θα βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων μικρούς κι μεγάλους.
Αναμένουμε από την παρούσα δημοτική αρχή να μας κάνει την έκπληξη έστω και καθυστερημένα για μια συνολική ατμόσφαιρα Χριστουγέννων.