Πτυχιούχος Βοηθός Νοσηλευτή, με έντονη παρουσία στα δρώμενα της Τοπικής Κοινότητας η Αθηνά Αναστασιάδου, που συντάσσεται δίπλα στο δημοτικό συνδυασμό «Δήμος Πρότυπο», ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Παραλίας στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Κάτοικος της Παραλίας όλα τα χρόνια και με επαγγελματική δραστηριότητα επί της περιοχής, γνωρίζει καλά τις επιδιώξεις και τις ανάγκες των κατοίκων.
Αυτή η γνώση και η βαθιά αγάπη της για τον τόπο, την οδήγησαν στο να αδράξει την ευκαιρία που της πρόσφερε ο Γιάννης Ντούμος και να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά.
Κατέρχεται σε αυτές τις εκλογές με στόχο να συμβάλει στην ανανέωση της εικόνας του παραλιακού μετώπου, αλλά και τη βελτίωση της προοπτικής και γενικής εικόνας του δήμου.
Ζητά τη στήριξη των δημοτών γιατί είναι έτοιμη να προσφέρει πολλά και να υλοποιήσει το σχέδιο της Παραλίας που ονειρεύεται!