Μια πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου και του Προέδρου της ΠΟΤΑΠ Ηρακλή Τσιτλακίδη με επίσημη προσκεκλημένη την Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. Άντζελα Γκερέκου.
Η κυρία Γκερέκου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προέδρους, αντιπροέδρους και εκπροσώπους του κλάδου του τουρισμού στην Πιερία.
Ενημερώθηκε τόσο για την ανάκαμψη στην Πιερία , όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ορισμένοι κλάδοι του τουρισμού.
Η Πρόεδρος της Ε.Ο.Τ. έλαβε και ορισμένα δώρα από τον πρόεδρο των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» Αθανάσιο Μπίντα, την εκπαιδευτικό Μυράντα Παππά, τον Πρόεδρο του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρη Παπαχρήστο και την Αντιδήμαρχο Κατερίνης Μαρία Τερζίδου.
Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν: ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ο Ιωάννης Τσαμουρτζής Διευθυντής ΔΙΕΚ Κατερίνης, η Α' Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας Σταματία Βελώνη, η Πρόεδρος της Ξενοδοχειακής Αλυσίδας Β. Λάμπρου ΑΕ Ευαγγελία Ξυπτερά, ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρης Παπαχρήστος και μέλη του ΔΣ ΟΡΦΕΟ Λένα Γεωργούλη και Ραφαήλ Μετενίδης, ο Πρόεδρος των Ράδιο ΤΑΧΙ Κατερίνης Γεώργιος Παρθενίδης, ο Αντιδήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Κωνσταντίνος Παραλυκίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας Κωνσταντίνος Σιμόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ελατοχωρίου Αναστασία Μποστανίτη.
Ο Οικονομικός Διαχειριστής ΠΟΤΑΠ και Ένωσης Ξενοδόχων Στυλιανός Ούζας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γιώργος Ζώβας, ο Γ.Γ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Νίκος Λαλούμης, ο προϊστάμενος ΜΔ Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Ολύμπου / Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., ο Εκπρόσωπος του Trekking Hellas Ιωάννης Νταμπώσης, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας Μόσχος Λεοντιάδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Βασίλειος Αγιαννίτης, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Κατερίνης Δημήτρης Καραβιδές, ο ταμίας του Σωματείου Εστίασης Κατερίνης Γιώργος Κασιτερόπουλος.
Ο πρόεδρος των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» Αθανάσιος Μπίντας, η εκπαιδευτικός Μυράντα Παππά, ο εκπρόσωπος της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ναούμ Ευαγγελόπουλος, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κατερίνης Μαρία Τερζίδου, η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού Δίου Ολύμπου, Σοφία Ζουρζούρα, ο Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κιτιξής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου Κωνσταντίνος Γκλάρας και ο πρ. Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Χαράλαμπος Ζαπουνίδης.