Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center
  Συμβαίνει Τώρα
Έκτακτο δελτίο καιρού: Χριστούγεννα και Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα 23 Δεκεμβρίου 2025
Βημα..τίζοντας: Τοπική αγορά Κατερίνης: Δεν αρκεί μία Γιορτή Αγοράς για στήριξη 23 Δεκεμβρίου 2025
Απονομή πτυχίων σε αριστούχους του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης 23 Δεκεμβρίου 2025
Η κλοπή του «θείου βρέφους» 23 Δεκεμβρίου 2025
Η Αυλή του Άη Βασίλη στο Αιγίνιο Πιερίας (εικόνες) 23 Δεκεμβρίου 2025
Next
Prev

Ολύμπιο Βήμα » Ελλάδα » Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον προϋπολογισμό υπάρχουν 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον προϋπολογισμό υπάρχουν 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων

Ολύμπιο ΒήμαΑπόΟλύμπιο Βήμα
3 Νοεμβρίου, 2024
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον προϋπολογισμό υπάρχουν 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων

Για τις συλλογικές συμβάσεις ανέφερε ότι πρέπει να αυξήσουμε το ποσοστό των μισθών που καθορίζονται από συλλογικές διαπραγματεύσεις.

ADVERTISEMENT

ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
ADVERTISEMENT

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τις εικόνες στη Βαλένθια και τις απώλειες ανθρωπίνων ζώων. Σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν υπήρχαν αστοχίες στη Βαλένθια και τόνισε ότι πάντα προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Είπε ότι στην Ελλάδα έχουμε το 112 και σήμερα σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Αττικής θα εξεταστεί μεταξύ άλλων να εξασφαλίσουμε ότι ο Κηφισός θα είναι πάντα καθαρός. «Υπάρχει σχεδιασμός. Υλοποιείται. Δαπανούμε πάνω από 2 δισ. ευρώ στην πολιτική προστασία», ανέφερε σημειώνοντας την ανάγκη να αυξηθούν και οι ευρωπαϊκοί πόροι.

Σχετικά με την έκρηξη στους Αμπελόκηπους ανέφερε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ και ειδικά στην αντιτρομοκρατική. «Κάθε τέτοιο περιστατικό δίνει ευκαιρία στην αντιτρομοκρατική να εξιχνιάσει με μεγαλύτερη ταχύτητα αυτά τα οποία ενδεχομένως γνώριζε και παρακολουθούσε», πρόσθεσε.

Για τον κατώτατο μισθό δήλωσε ότι θα είναι στα 950 ευρώ το 2027 και θα έχει αυξηθεί περίπου κατά 50% από το 2019. Η αύξηση αυτή είπε ότι ανεβάζει συνολικά το επίπεδο των μισθών στη χώρα κάτι που είναι η κεντρική προεκλογική του δέσμευση. «Ο μέσος μισθός η άποψη μου είναι ότι θα είναι πάνω από 1.500 ευρώ το 2027. Όσο μειώνεται η ανεργία, τόσο αυξάνονται οι μισθοί. Η πορεία των μισθών είναι πολύ ενθαρρυντική. Είναι η καλύτερη απάντηση στην επιμονή ακρίβεια. Μετά το 2027 αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του κατώτατου μισθού. Με νόμο δεν μπορεί να μειώνεται και λαμβάνει υπόψη τον πληθωρισμό για το 20% των φτωχότερων νοικοκυριών. Συμπαρασύρει και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Λαμβάνει υπόψη και την παραγωγικότητα της οικονομίας», πρόσθεσε.

Για τις συλλογικές συμβάσεις ανέφερε ότι πρέπει να αυξήσουμε το ποσοστό των μισθών που καθορίζονται από συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Σχετικά με τους φόρους που η κυβέρνηση έχει πρόθεση να μειώσει ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στον προϋπολογισμό υπάρχουν 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων.

«Εφημερίες του ΕΣΥ. Αυτοτελή φορολόγηση με 22%. Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος το 2025. Αναπροσαρμογή στη φορολόγηση ελεύθερων επαγγελματιών και πολλές ακόμα μειώσεις. Πακέτο μειώσεων φόρων που αποδεικνύουν ότι όσο η οικονομία πηγαίνει καλά έχουμε τη δυνατότητα να μειώνουμε φόρους», πρόσθεσε.

«Όταν λίγοι κλέβουν το κράτος, αυτό είναι εις βάρος των πολλών. Να πολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή. Χρησιμοποιώντας και την ψηφιακή τεχνολογία. Και οι ψηφιακές συναλλαγές μας βοηθούν να περιορίσουμε τη φοροδιαφυγή, ειδικά στο ΦΠΑ», σημείωσε.

Hondos-InPost

Για την παρέμβαση της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αν κόστισε στην κυβέρνηση, είπε ότι σίγουρα είχε κάποιο κόστος. «Αποδεικνύει η κυβέρνηση ότι έχει πρόθεση να προχωρήσει σε παρεμβάσεις που είναι καλές για το σύνολο της οικονομίας. Αν κάποιος αισθάνεται ότι αδικείται μπορεί να ζητήσει και να βρει το δίκιο του», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι τον Δεκέμβριο θα υπάρξει έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους που δεν είδαν αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς. «Η προσωπική διαφορά είναι ο τελευταίος μνημονιακός φόρος. Το έχουμε στο τραπέζι. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της οικονομίας», ανέφερε.

«Αυτοί που ανησυχούν για τον διάλογο με την Τουρκία να πουν την εναλλακτική»

«Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε. Δεν είναι ωραίο αυτό που έγινε. Λυπάμαι που μια μικρή μερίδα επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο. Η χώρα είχε και έχει εποχικούς πυροσβέστες γιατί έχουμε παραπάνω ανάγκες το καλοκαίρι από ό,τι το χειμώνα. Έχουμε ήδη τον μεγαλύτερο αριθμό πυροσβεστών στην ΕΕ. Αν θα προσληφθούν όλοι δεν το ξέρω. Ένα κομμάτι έχει προσληφθεί και ένα κομμάτι θα προσληφθεί στο μέλλον. Να μην εργαλειοποιούνται δίκαια αιτήματα από την αντιπολίτευση. Όταν μιλάμε για καταλήψεις κτιρίων, ένα οργανωμένο κράτος δεν μπορεί να το ανεχθεί», δήλωσε ο πρωθυπουργός αναφορικά με τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας από μερίδα εποχικών πυροσβεστών, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Για τα ελληνοτουρκικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι σήμερα η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή από το 2019. «Και γεωπολιτικά, και αμυντικά και πολιτικά. Αυτοί που ανησυχούν για τον διάλογο με τους γείτονες μας να πουν την εναλλακτική. Έχουμε υποχωρήσει από πάγιες θέσεις; Δεν το βλέπω πουθενά. Υποχρέωση μου να λέω στο γείτονα ότι ο αναθεωρητισμός δεν οδηγεί σε λύση. Οι σχέσεις των δυο λαών είναι καλές. Ακούσαμε και στη Βουλή να κάνουμε πόλεμο. Απαράδεκτες θέσεις. Υπήρξε κάποια έκπτωση στις εθνικές γραμμές για να πετύχουμε αυτή την καλή σχέση με την Τουρκία; Αν συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε στα πρόθυρα του πολέμου», τόνισε.

Ερωτηθείς αν ενώνει η ποίηση με αφορμή τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά απάντησε πως ενώνει και προβληματίζει και υπενθύμισε ότι και εκείνος ως πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν και γίνονταν διερευνητικές επαφές.

«Όλοι αντιλαμβάνονται την ευθύνη που έχουμε να διαφυλάξουμε την ενότητα και την πολιτική σταθερότητα», απάντησε σε ερώτηση για τις θέσεις των κκ Καραμανλή και Σαμαρά.

Για τις αμερικανικές εκλογές ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «θα είναι παράτολμο να επιχειρήσει κανείς πρόβλεψη. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Στο κογκρέσο, στη Βουλή αντιπροσώπων και γερουσία έχουμε ισχυρές επαφές με γερουσιαστές και βουλευτές και από τα δυο κόμματα. Όταν μίλησα στο κογκρέσο με χειροκρότησαν και από τις δυο πλευρές του κογκρέσου».

Σχετικά με καταγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο για «στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο» είπε ότι «δεν μας αφορά, δεν τη σχολιάζουμε, δεν εμπλεκόμαστε καθόλου».

Για την αντιμετώπιση της ομαδικής βίας στην Ελλάδα είπε ότι έχουν γίνει βήματα εξυγίανσης τα οποία αναγνωρίζονται και από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ. Πρόσθεσε πως είναι καλό που έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Για το ραντεβού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι αναμένει μετά την επικοινωνία που είχαν και ότι είναι επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πότε θα το κανονίσουν. «Πρέπει να κοιτάω τα του οίκου μου», είπε για την άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις.

«Στρίβει το ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά. Δεν μπορεί ταυτόχρονα να κλείνει το μάτι σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και να παρουσιάζεται ως μεταρρυθμιστής στον μεσαίο χώρο», ανέφερε μεταξύ άλλων φέρνοντας συγκεκριμένα πρόσφατα παραδείγματα, όπως η εκλογή του νέου Συνηγόρου του Πολίτη.

Για την επανεμφάνιση του κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Καλά ξεμπερδέματα. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν και ενδεχομένως να έχουν το τέλος που τους αξίζει. Για την επανεμφάνιση του κ. Τσίπρα θα πω ότι έγινε μετά την απόφαση για τη Νοβάρτις. Η υπόθεση αποδείχθηκε στημένη. Δεν έκανε καμία αυτοκριτική για τα πεπραγμένα του και έρχεται τώρα ο ενορχηστρωτής της Νοβάρτις να μας κουνάει το δάχτυλο».

Αναφορικά με τις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο πρωθυπουργός είπε ότι «αν το 2027 έχουμε ικανοποιήσει τις κεντρικές μας δεσμεύσεις, θα αξίζουμε 3η τετραετία. Γίνονται παρεμβάσεις για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών», και έκανε ξεχωριστή αναφορά στις προληπτικές εξετάσεις.

Σε ερώτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις ανέφερε ότι το έθεσε όπως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Γερμανό Πρόεδρο και ειδικά το ζήτημα του κατοχικού δανείου. «Θεωρώ ότι νομικά είναι πολύ πιο μαχητό. Μπορούμε να συζητάμε με τους Γερμανούς και να λέμε ότι το διεκδικούμε και ζητάμε λύση», πρόσθεσε.

Για το ζήτημα εκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Δεν θα τοποθετηθώ γιατί είναι άκομψο. Θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση στο χρόνο που το Σύνταγμα ορίζει, στις αρχές του 2025».

Σε ερώτηση αν ένας πρωθυπουργός έχει αίσθηση της κοινωνίας, απάντησε: «Προσπαθώ. Κανείς δεν ταυτίζεται με τη ζωή του άλλου. Δεν γεφυρώνεται με δηλώσεις συμπαράστασης. Με πολιτικές γεφυρώνεται. Στην πράξη θα το αποδείξουμε. Δεν ικανοποιούμε όλα τα αιτήματα αλλά σίγουρα πρέπει να ακούμε».

Ν.Αρ.



Μεθοδικό-Μεταίχμιο
Θέματα: Κυριάκος Mητσοτάκηςμειώσεις φόρωνπροϋπολογισμόσυνέντευξη
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Πληροφορίες για το Ολύμπιο Βήμα
Επικοινωνία

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

Μαρία Λουίζα Πονσέλα: Η διακυβέρνηση γίνεται πιο δημοκρατική, όταν οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουν τη δυνατότητα πλήρους συμμετοχής στην κοινωνία

Επόμενο Άρθρο

Χρ. Ταραντίλης: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στην ανθρώπινη ευημερία

Banner 1
Banner 2
Banner 3
Banner 4
Banner 5
Banner 6
Banner 7
Banner 8
×

Σχετικά άρθρα

Απονομή πτυχίων σε αριστούχους του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης
Παιδεία

Απονομή πτυχίων σε αριστούχους του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

23 Δεκεμβρίου 2025
Συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+
Παιδεία

Συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+

23 Δεκεμβρίου 2025
Έμπρακτη αλληλεγγύη από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης
Παιδεία

Έμπρακτη αλληλεγγύη από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης

23 Δεκεμβρίου 2025
Η Παλαιοντολογία στην εκπαίδευση: ο Μαστόδοντας Νεοκαισάρειας στα σχολεία
Παιδεία

Η Παλαιοντολογία στην εκπαίδευση: ο Μαστόδοντας Νεοκαισάρειας στα σχολεία

22 Δεκεμβρίου 2025
Χριστουγεννιάτικες Ευχές
Παιδεία

Χριστουγεννιάτικες Ευχές

22 Δεκεμβρίου 2025
Επισκέψεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε σχολεία – Γνωριμία με την κωπηλασία
Παιδεία

Επισκέψεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε σχολεία – Γνωριμία με την κωπηλασία

21 Δεκεμβρίου 2025
ADVERTISEMENT

ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχάρα & Λεμόνι







Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange


Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
ADVERTISEMENT

Επιλογές

Πιερία: Οι αγρότες καλούν τους πολίτες στο μπλόκο Λαζαρίδη με ορχήστρα και κεράσματα

Ημερίδα για την ακοή στη Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τη συνεργασία ΠΚΜ και ΑΧΕΠΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 2ο Νηπιαγωγείο Κολινδρού με Τριβιζά

Πιερικός – Αστέρας Καρδίτσας: Μονόδρομος η νίκη

Επικυρώθηκε η συμφωνία Κώστα Βελιτζέλου με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Μη χάσετε

Έκτακτο δελτίο καιρού: Χριστούγεννα και Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Βημα..τίζοντας: Τοπική αγορά Κατερίνης: Δεν αρκεί μία Γιορτή Αγοράς για στήριξη

Απονομή πτυχίων σε αριστούχους του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Η κλοπή του «θείου βρέφους»

Η Αυλή του Άη Βασίλη στο Αιγίνιο Πιερίας (εικόνες)

Αγγελίες

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  από  επιχείρηση υπάλληλος με γνώσεις λογιστικής και υπάλληλος με γνώσεις  σχεδίου.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  κεντρικό κατάστημα  στην Κατερίνη, οδός  Βασιλειάδη – Τσαλδάρη

Η RETAIN MARKETING αναζητά άτομα στις θέσεις Sales Partners (Outdoor Promotions)

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ  ισόγειο κατάστημα  σε κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., Βιομηχανία Ζωοτροφών Κατερίνης, αναζητά Υπάλληλο Τιμολόγησης 

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θόδωρος Δημητριάδης
Χριστούγεννα με μια γάτα
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θεοχάρης Στύλος
Χριστούγεννα στην Παλαιόστανη
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Η προσδοκία των εθνών
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Αντώνης Κάλφας
Το εκκλησιαστικό όργανο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης

Διαβάστε ακόμη...

Στο πλευρό των ηλικιωμένων οι βουλευτές Πιερίας στο γηροκομείο
ΒΗΜΑ...τίζοντας

Βημα..τίζοντας: Στο πλευρό των ηλικιωμένων οι βουλευτές Πιερίας στο γηροκομείο

23 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη: Αποκομιδή απορριμμάτων Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά – Πρόγραμμα 2025
Κατερίνη

Κατερίνη: Αποκομιδή απορριμμάτων Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά – Πρόγραμμα 2025

23 Δεκεμβρίου 2025
Συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+
Παιδεία

Συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+

23 Δεκεμβρίου 2025
Αυτόματο προσχέδιο
Άρθρα - Απόψεις

Ενός λεπτού σιγή, σε ένα πηγάδι με καημούς

23 Δεκεμβρίου 2025
Αυτόματο προσχέδιο
Άρθρα - Απόψεις

Χριστούγεννα χωρίς ενσυναίσθηση;  

23 Δεκεμβρίου 2025
Έμπρακτη αλληλεγγύη από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης
Παιδεία

Έμπρακτη αλληλεγγύη από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης

23 Δεκεμβρίου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.

Ολύμπιο Βήμα: Η Καθημερινή Ενημέρωση της Κατερίνης και της Πιερίας
Το Ολύμπιο Βήμα είναι η ιστορική ημερήσια εφημερίδα της Πιερίας με έδρα την Κατερίνη, που προσφέρει αξιόπιστη τοπική ενημέρωση σε πολιτική, κοινωνία, πολιτισμό, οικονομία και αθλητισμό, τόσο έντυπα όσο και ψηφιακά

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Ολύμπιο Βήμα – Η Καθημερινή Ενημέρωση της Πιερίας
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr