Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center

Ο Τόπος μου: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπη

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπη την Τετάρτη στις 18:30 στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης

ADVERTISEMENT

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Hondos Center

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Spiroulina 300x250

ADVERTISEMENT
Ακούστε το

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τις ζωές 57 ανθρώπων, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου» οργανώνει διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:30 το απόγευμα, μπροστά στο άγαλμα της Ελευθερίας και καλεί όλες τις συλλογικότητες του νομού να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση της διαμαρτυρίας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Για τον σκοπό αυτό έχει κατασκευαστεί η παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής την οποία μπορούν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς, σύλλογοι, πρωτοβουλίες και συλλογικότητες πολιτών: https://shorturl.at/rzIKW

Εκπρόσωποι της ΕΟΔνΠ σε συνεργασία με φίλους, συγγενείς και την κα. Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου Θυμάτων θα οργανώσουν τις επόμενες μέρες πικετοφορίες στο κέντρο της πόλης, θα διανέμουν έγγραφο /κάλεσμα υπογραφής στο ψήφισμα για την άρση ασυλίας των υπαίτιων για το έγκλημα στα Τέμπη και θα σταθούν σε κυκλικούς κόμβους κρατώντας μαύρα μπαλόνια και πανό με συνθήματα ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Η ασφαλής μετακίνηση, η αξιοπρέπεια και η αξία στη ζωή, η ισότιμη εφαρμογή των νόμων για όλους τους πολίτες, η δημοκρατία και η ανεξαρτησία του δικαστικού συστήματος είναι βασικές αρχές και αξίες οι οποίες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας υγιούς κοινωνίας. Αυτή την κοινωνία θέλουμε και για αυτήν αγωνιζόμαστε. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο και αυτό το διαμηνύουμε ήδη 670.000 Έλληνες πολίτες που ενώσαμε τις φωνές μας και απαιτούμε την άμεση αλλαγή των νόμων!

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!»

Η συμμετοχή όλων μας στο συλλαλητήριο είναι πολύ σημαντική. Να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε αυτό το έγκλημα να μην συγκαλυφθεί και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους αυτής της τραγωδίας.

 

Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News

Σχετικά άρθρα

ADVERTISEMENT

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Hondos Center

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Spiroulina 300x250
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

Εργασία Εκπαιδευτική Κατερίνη

ΜΠΑΣΔΑΡΑ

ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σχάρα & Λεμόνι
Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Karl-Heinz Heiml


Μήνυμα Ζωής

Karl-Heinz Heiml

Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ

ADVERTISEMENT
Θεσσαλοι
ΠΑΣΟΚ
Ανδρομαχη

Πιο Δημοφιλή

Μη χάσετε

Αγγελίες

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Διαβάστε ακόμη...