Πέμπτη 9 Απρ 2020 20:04      

Η αξιολόγηση της Ε.Ε. “αντί για αγελάδα μας στείλανε γάτα”.

Ζωγράφος -Λογοτέχνης

Καιρό τώρα όλο το οικονομικό επιτελείο της Ελλάδας,εργάσθηκε εντατικά,μέσα σε ασφυκτικά χρονικά όρια και συνέταξε ένα αμφιλεγόμενο από πολλούς ασφαλιστικό πρόγραμμα,και το υπέβαλε στην Ευρωπαϊκή επιτροπή,προς αξιολόγηση. Ένα πρόγραμμα λιτό και ανάλγητο,που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από πολλές κοινωνικές τάξεις,από τα γνωστά υποζύγια που μετά από την πολλαπλή αφαίμαξη που υπέστησαν,δεν τους έμεινε καμία δυνατότητα για περαιτέρω μειώσεις.

Οι έχοντες,όπως πάντα απόντες.Ούτως εχόντων των πραγμάτων εδώ, κατέφθασαν και τα πρώτα μηνύματα της αξιολόγησης:Εμείς σας ζητήσαμε αγελάδα και εσείς μας στείλατε γάτα!!!!

Αιδώς Αργείοι!...

Ξέρετε λοιπόν «φίλοι» μας γιατί σας στείλαμε γάτα;Δεν ξέρετε;

Σας στείλαμε γάτα,διότι εδώ και καιρό ζούμε την εποχή των ισχνών αγελάδων,οι οποίες κατέφαγαν τις παχιές. Βλέπε Γένεσις μα'1-4,το όνειρο του Φαραώ.

Εσείς δεν βλέπετε όνειρα;Κακώς. Έπρεπε να έχετε δει στο όνειρό σας αυτές τις ισχνές αγελάδες μας που μας τρώνε τόσα χρόνια τώρα τις παχιές.

Γι'αυτό σας στείλαμε τη γάτα,κι εγώ απορώ,που τη βρήκαμε κι αυτήν,διότι όλες τις έφαγαν τα πεινασμένα παιδιά της Μαντάγια. Δε μείνανε ούτε γάτες ούτε σκυλιά,τα φάγανε οι πεινασμένοι του κόσμου. Κι εσείς μας ζητάτε αγελάδες.

Ναι, έχουμε αγελάδες,έστω ισχνές,μα εσείς μας απαγορεύεται να τρώμε το κρέας τους και να πίνουμε το γάλα τους και μας υποχρεώνετε να αγοράζουμε από εσάς τα γαλακτοκομικά μας,το κρέας,ακόμα και λάδι που παίρνετε από εμάς χύμα και πάμφθηνα και μας το επιστρέφετε εμφιαλωμένο και πανάκριβο.

Και πάρτε κόσμε τα δανεικά τόσα όσα να μην μπορέσετε ποτέ να τα επιστρέψετε εντόκως....

Πάρτε και τα πακέτα Ντελόρ,τα τοκογλυφικά,τα καταναλωτικά......

Πω!πω!Τι αφθονία!Τι πλούτος,σε βαθμό κακουργήματος!

Και οι «εταίροι» μας,δώστου και έγραφαν στα τεφτέρια τα έντοκα δάνεια,και όλο μεγάλωνε το ποσό,επαίσχυντα και καταχρηστικά,που ούτε η Κωνσταντοπούλου θα μπορούσε να ισοσκελίσει ποτέ.

Σκόπιμα χρέωσαν ακόμα και τα δισέγγονά μας. Σκόπιμα μας τα δάνεισαν και μας έκαναν αποικία τους.

Και το πιο τρομερό,άλλοι τα έκλεψαν και άλλοι τα πληρώνουν. Οι γάτες και οι ισχνές αγελάδες,Από την άλλη επειδή εν τοις εσχάτοις καιροίς «η γνώσις  θέλει πληθυνθεί»,(Δανιήλ ιβ'4),και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας πληροφορούν για τα πάντα,διέρ0ρευσε ότι 62 πλούσιοι έχουν το χρήμα όσο ο μισός πλανήτης!!!!!

Καλώ όλες τις ισχνές αγελάδες του κόσμου να τους φάνε....Είναι κρίμα και άδικο.

Έρχου Κύριε,και φέρε την βασιλεία και την δικαιοσύνην Σου,στον κόσμο.

Το πιστό υπόλοιπο ,σε περιμένει.

Scroll to Top