Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center
  Συμβαίνει Τώρα
Δημήτριος Τσαλικάκης – Διοικητής 3ης ΥΠΕ: Δεν υπάρχουν ελλείψεις και δυσλειτουργίες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης 3 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη: Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας για χιονοπτώσεις και παγετό – Σχεδιασμός χειμερινής περιόδου 3 Δεκεμβρίου 2025
Σπύρος Κουλκουδίνας: Να στηρίξουμε γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με κίνητρα και αυξημένη μοριοδότηση 3 Δεκεμβρίου 2025
10ο Τουρνουά Μπάσκετ Μέριμνας Παιδιού για Ειδικά και Γενικά Σχολεία – Στο επίκεντρο η συμπερίληψη και η ισότητα στα σχολεία 3 Δεκεμβρίου 2025
Πιερία: Αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την κακοκαιρία – Έκτακτη σύγκλιση Συντονιστικού – Κόκκινη προειδοποίηση ΕΜΥ 3 Δεκεμβρίου 2025
Next
Prev

Ολύμπιο Βήμα » Τρόπος Ζωής » Γεύσεις » Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς

Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς

Ολύμπιο ΒήμαΑπόΟλύμπιο Βήμα
22 Δεκεμβρίου, 2021
Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT

Αρνί, μοσχάρι ή χοιρινό, ακόμα και πάπια μπαίνουν στη γάστρα και σιγοψήνονται μέχρι να γίνουν λουκούμι. Πλάι τους, λαχανικά εποχής σε ρόλο συνοδευτικό.

Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς

Μοσχάρι με άγρια μανιτάρια και κάστανα
3 ΩΡΕΣ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 4-6 άτομα

1.800-2.000γρ. μοσχάρι χτένι σπάλας
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι
300ml κόκκινο ξηρό κρασί
300ml ζωμό λαχανικών σπιτικό ή ψυγείου
½ κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
50ml πετιμέζι
αλάτι χοντρό, μαύρο πιπέρι
Για τα μανιτάρια
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
200γρ. μανιτάρια λευκά σαμπινιόν
10γρ. βασιλομανίταρα αποξηραμένα ή 100γρ. φρέσκα
20γρ. μανιτάρια τρομπέτες ή πορτσίνι αποξηραμένα ή 200γρ. φρέσκα
20γρ. μανιτάρια κανθαρέλες αποξηραμένα ή 200γρ. φρέσκα
15 κάστανα, βρασμένα, χωρίς φλούδα
1/2 κουτ. σούπας μαντζουράνα ξερή

Εκτέλεση

Hondos-InPost

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 30 ml ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το μοσχάρι και το σοτάρουμε απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με τα 200 ml από το κρασί (το υπόλοιπο το κρατάμε για τα μανιτάρια) και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τον ζωμό, την πάπρικα, το πετιμέζι, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρουν τα υλικά μια βράση βάζουμε προσεκτικά το κρέας μαζί με όλα τα υγρά της κατσαρόλας στη γάστρα. Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε στον φούρνο για 2 ώρες και 20 λεπτά.
Μανιτάρια: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λευκά μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα κυδωνάτα, και όλα τα υπόλοιπα, εφόσον είναι φρέσκα. Αν χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένα, πρώτα θα τα βάλουμε για 20 λεπτά σε μπολ με νερό να ενυδατωθούν. Ρίχνουμε τα κάστανα, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε μαντζουράνα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Μόλις περάσει ο χρόνος ανοίγουμε το καπάκι της γάστρας και προσθέτουμε τα μανιτάρια με τα κάστανα και ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμη χωρίς καπάκι. Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα.

Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς

Πάπια γεμιστή με πλιγούρι, χουρμάδες και γλυκοπατάτες
2 ΩΡΕΣ + 10 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ | ΜΕΤΡΙΑ ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 4-6 άτομα

1.800-2.000γρ. πάπια
1 κιλό γλυκοπατάτες
100ml ζωμό λαχανικών ή κότας
50ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Για την άλμη
2 λίτρα νερό
160γρ. αλάτι
1 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι, σε κόκκους
1 κουτ. σούπας μέλι
Για τη γέμιση
50ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
150γρ. πλιγούρι ψιλό
6 στήμονες σαφράν
100ml κρασί λευκό ή σέρι
50ml χυμό μανταρίνι + 1 μανταρίνι σε φιλέτα
100ml ζωμό λαχανικών ή κότας
8 χουρμάδες
αλάτι, πιπέρι
Για το γλάσο
2 κουτ. σούπας μαρμελάδα βύσσινο
50ml χυμό μανταρίνι
50ml ζωμό από το ψήσιμο της πάπιας

Εκτέλεση

Αλμη: Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά μέχρι να πάρουν βράση. Αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε την πάπια στην άλμη 10 ώρες στο ψυγείο. Την επομένη, καθαρίζουμε σε ξύλο κοπής το περιττό λίπος στην κοιλιά. Με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε πολλές τρύπες στην πέτσα και βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό για 25 λεπτά. Βγάζουμε την πάπια και στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας. Γέμιση: Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε το πλιγούρι, το σαφράν, σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τον χυμό μανταρίνι, τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Προσθέτουμε τους χουρμάδες και το μανταρίνι. Γεμίζουμε την πάπια και ράβουμε την κοιλιά με βελόνα και σπάγκο μαγειρικής. Κόβουμε τις γλυκοπατάτες κυδωνάτες, τις βάζουμε στη γάστρα με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τα 100 ml ζωμό. Ψήνουμε στους 200οC στον αέρα για 1 ώρα και 20 λεπτά. Ανοίγουμε τη γάστρα, κρατάμε 50 ml ζωμό από τα υγρά, βάζουμε σε κατσαρολάκι τα υλικά του γλάσου σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσουν, αλείφουμε την πάπια με τα υλικά για το γλάσο χτυπημένα και ψήνουμε για 20 λεπτά με ανοιχτό καπάκι. Στα 10 λεπτά αλείφουμε ξανά με λίγο γλάσο την πάπια. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε για 10 λεπτά να ξεκουραστεί προτού σερβίρουμε.

Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς

Χειμωνιάτικα λαχανικά στη γάστρα με κύμινο και πορτοκάλι
1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15΄ | ΕΥΚΟΛΟ | VEGAN

Yλικά

1 μεσαίο λάχανο λευκό
3 βολβούς παντζαριών
3 γογγύλια
6 κρεμμυδάκια στιφάδου
6 καρότα baby
10ml σησαμέλαιο
100γρ. κάσιους ανάλατα
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Για τη μαρινάδα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
100ml χυμό πορτοκαλιού
1 κουτ. σούπας μέλι
½ κουτ. γλυκού κύμινο
½ κουτ. γλυκού κουρκουμά
80ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180oC στον αέρα. Πλένουμε πολύ καλά όλα τα λαχανικά και σε ξύλο κοπής κόβουμε τα γογγύλια και τα παντζάρια κυδωνάτα στα 6, βγάζουμε τα φύλλα από το λάχανο (τα 2/3) και κρατάμε την καρδιά του. Την κόβουμε στα 6, χωρίς να κόψουμε τη βάση του για να μη διαλυθεί, και το βράζουμε σε νερό για 4 λεπτά (τα υπόλοιπα φύλλα τα χρησιμοποιούμε για σαλάτα). Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα, τα βάζουμε στη γάστρα όλα μαζί, προσθέτουμε το σησαμέλαιο, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στη γάστρα και το λάχανο, περιχύνουμε καλά με τη μαρινάδα, κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε για 40 λεπτά. Ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε τα κάσιους και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμη, μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε με επιπλέον ελαιόλαδο.

Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς

Αρνί μπούτι με πατάτες, δαμάσκηνα και μπαχαρένια κρούστα από φιστίκια Αιγίνης
3 ΩΡΕΣ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 4-6 άτομα

1.500-1.800γρ. αρνί μπούτι
6 σκελίδες σκόρδο
12 πατάτες baby
1 φύλλο δάφνη
200ml λευκό ξηρό κρασί
200ml ζωμό λαχανικών, καυτό
4 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
50ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
8 σπόρους καρδάμωμο
12 (ξερά) δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι
150γρ. φιστίκι Αιγίνης, πούδρα
αλάτι χοντρό, μαύρο πιπέρι
Για το γλάσο
50γρ. μέλι
10γρ. νερό
½ κουτ. γλυκού κόκκους πιπέρι, σπασμένους σε γουδί
½ κουτ. γλυκού κόλιανδρο, ξερό, σπασμένο σε γουδί

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Ρίχνουμε στη γάστρα σπασμένο το σκόρδο μαζί με τις πατάτες, τη δάφνη, το κρασί και τον ζωμό, τα κρεμμύδια σε φέτες, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μπούτι αλατοπιπερωμένο, ρίχνουμε ελαιόλαδο, το καρδάμωμο, καλύπτουμε με το καπάκι και ψήνουμε για 2 ώρες και 20 λεπτά. Γλάσο: Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Το χωρίζουμε σε δύο μπολάκια. Ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε μέσα τα δαμάσκηνα και αλείφουμε το αρνί με το μισό γλάσο. Ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά χωρίς καπάκι. Βγάζουμε τη γάστρα από τον φούρνο, αλείφουμε το αρνί με το υπόλοιπο γλάσο με καθαρό πινέλο και το πασπαλίζουμε με την πούδρα φιστικιού ώστε να καλυφθεί όλο. Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα.

Γάστρα: 5 συνταγές απίστευτης νοστιμιάς

Χοιρινό κότσι με αποξηραμένα βερίκοκα και κολοκύθα
3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 20΄ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 4 άτομα
4 χοιρινά κότσια
Για την άλμη
2 λίτρα νερό
180γρ. αλάτι
3 φύλλα δάφνη
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο ξερό
Για τα λαχανικά
20γρ. σταφίδες μαύρες
20ml μπράντι
200γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου
3 σκελίδες σκόρδο
800γρ. κολοκύθα κίτρινη
1 ξυλάκι κανέλα
20ml πετιμέζι (προαιρετικά από φιρίκι αν βρείτε, σε επιλεγμένα deli)
200γρ. βερίκοκα αποξηραμένα

Εκτέλεση

Αλμη: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά της άλμης να πάρουν μια-δυο βράσεις. Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε σε μπολ τα χοιρινά κότσια με την άλμη για 12 ώρες. Την επομένη, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Ρίχνουμε σε ένα μπολάκι τις σταφίδες και το μπράντι ώστε να μουλιάσουν. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και την κολοκύθα που κόβουμε σε μεγάλους κύβους. Προσθέτουμε στη γάστρα όλα τα υλικά, εκτός από τα βερίκοκα και τις σταφίδες. Προσθέτουμε τα κότσια στη γάστρα και ψήνουμε για 2,5 ώρες. Ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε τα βερίκοκα και τις σταφίδες και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά στους 200οC με ανοιχτό καπάκι για να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε στο τραπέζι απευθείας από τη γάστρα, την οποία ακουμπάμε πάνω σε μια πυρίμαχη επιφάνεια (π.χ. ξύλο).



Μεθοδικό-Μεταίχμιο
Θέματα: λαχανικά
Πηγή: olivemagazine.gr
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Πληροφορίες για το Ολύμπιο Βήμα
Επικοινωνία

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

Η Επανάσταση του 1821 στην ελληνική και ξένη ποίηση – Μέρος Ε

Επόμενο Άρθρο

– Αναρωτιέμαι τι σχέση μπορεί να έχει η θρησκεία με την επιστήμη!

Σχετικά άρθρα

Τι θα φάμε σήμερα – Κρεμμυδοντολμάδες
Γεύσεις

Τι θα φάμε σήμερα – Κρεμμυδοντολμάδες

27 Νοεμβρίου 2025
Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών
Γεύσεις

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

25 Οκτωβρίου 2025
Το σκορδόψωμο μοιάζει με πίτσα
Γεύσεις

Το σκορδόψωμο μοιάζει με πίτσα

21 Οκτωβρίου 2025
Η καλλιέργεια της πατάτας στη χώρα μας
Γεύσεις

Η καλλιέργεια της πατάτας στη χώρα μας

20 Οκτωβρίου 2025
Τώρα φτιάχνουμε σπιτικές ελιές
Γεύσεις

Τώρα φτιάχνουμε σπιτικές ελιές

19 Οκτωβρίου 2025
Το ρόδι και τα μυστικά του
Γεύσεις

Το ρόδι και τα μυστικά του

18 Οκτωβρίου 2025
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Σχολή Διαιτησίας Πιερίας 2025

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
ADVERTISEMENT

Επιλογές

Ομιλίες για παθήσεις δέρματος στην τρίτη ηλικία στα ΚΑΠΗ Κατερίνης και Ρητίνης

Σαν Σήμερα, Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2025: Ιστορικά γεγονότα και εορτολόγιο της ημέρας

Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι στην Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης το Σάββατο

Πώς θα είναι ο καιρός σε Κατερίνη και Πιερία σήμερα Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2025: Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πιερικού ΑΣΜΑ «Ο Μάξιμος» στο Πανελλήνιο Καράτε 2025

Μη χάσετε

Δημήτριος Τσαλικάκης – Διοικητής 3ης ΥΠΕ: Δεν υπάρχουν ελλείψεις και δυσλειτουργίες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Κατερίνη: Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας για χιονοπτώσεις και παγετό – Σχεδιασμός χειμερινής περιόδου

Σπύρος Κουλκουδίνας: Να στηρίξουμε γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με κίνητρα και αυξημένη μοριοδότηση

10ο Τουρνουά Μπάσκετ Μέριμνας Παιδιού για Ειδικά και Γενικά Σχολεία – Στο επίκεντρο η συμπερίληψη και η ισότητα στα σχολεία

Πιερία: Αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την κακοκαιρία – Έκτακτη σύγκλιση Συντονιστικού – Κόκκινη προειδοποίηση ΕΜΥ

Αγγελίες

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., Βιομηχανία Ζωοτροφών Κατερίνης, αναζητά Υπάλληλο Τιμολόγησης 

Η εταιρεία «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ», εργοστάσιο παραγωγής σαλατών, ζητάει βοηθό Παραγωγής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  άτομο που  να γνωρίζει  γραφιστική  για  σελιδοποίηση  εφημερίδων

Ενοικιάζεται, στην Κατερίνη, διαμέρισμα 64 τ.μ ισόγειο υπερυψωμένο

Από Γνωστή Εταιρεία Τροφίμων ζητείται οδηγός με εμπειρία στη διανομή και διεκπεραίωση παραγγελιών

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Γιώργος Πιπερόπουλος
Μπλόκα Αγροτών και Κυβέρνηση: «Επικοινωνώ Άρα…Υπάρχω;»      
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θόδωρος Δημητριάδης
Προδιαβητικός 
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Αντώνης Κάλφας
Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από...

Διαβάστε ακόμη...

Προδιαβητικός 
Άρθρα - Απόψεις

Προδιαβητικός 

3 Δεκεμβρίου 2025
Επιμελητήριο Πιερίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τον εκσυγχρονισμό της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης
Υγεία

Επιμελητήριο Πιερίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τον εκσυγχρονισμό της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

3 Δεκεμβρίου 2025
Βουλευτής Κ. Δελβερούδης: Ψηφιακή Επιτήρηση με το πρόσχημα της Οδικής Ασφάλειας
Δελτία Τύπου

Βουλευτής Κ. Δελβερούδης: Ψηφιακή Επιτήρηση με το πρόσχημα της Οδικής Ασφάλειας

3 Δεκεμβρίου 2025
Ενίσχυση Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης: Επιστολή Μαυρίδου για προσωπικό και εξοπλισμό
Δελτία Τύπου

Σοφία Μαυρίδου: Υψηλό το επίπεδο υπηρεσιών υγείας που προσφέρει στους πολίτες τo Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης  

3 Δεκεμβρίου 2025
«Χειμωνιάτικες Ψηφίδες Πολιτισμού» του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
Εκδηλώσεις

«Χειμωνιάτικες Ψηφίδες Πολιτισμού» του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

3 Δεκεμβρίου 2025
Η Ελληνική Γλώσσα ως συντελεστής ήπιας ισχύος και μέσο επιρροής για την ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας
Άρθρα - Απόψεις

Η Ελληνική Γλώσσα ως συντελεστής ήπιας ισχύος και μέσο επιρροής για την ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας

3 Δεκεμβρίου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • SiteMap

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media


  • Κατερίνη
  • Δίον – Όλυμπος
  • Όλυμπος
  • Πύδνα – Κολινδρός
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • Πιερία
  • Εκδηλώσεις
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr