ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ: Δεν τον κατάλαβαν;

Όλοι οι παρανοϊκοί ηγέτες έχουν την ίδια αίσθηση

Όλοι οι παρανοϊκοί ηγέτες έχουν την ίδια αίσθηση. Ότι είναι διαλεγμένοι από τον Θεό, τον Αλλάχ, την ιστορία τέλος πάντων, να οδηγήσουν την πατρίδα τους στα μεγάλα της πεπρωμένα.

 Συνήθως την οδηγούν στην καταστροφή των ίδιων αλλά και των αντιπάλων. Ουσιαστικά σήμερα δεν υπάρχει πόλεμος με νικητές. Εκτός από αψιμαχίες για βελτίωση των θέσεων πριν τις διαπραγματεύσεις. Κάπου εδώ είμαστε. Το θέμα είναι με τι όρους πάει κανείς σε διαπραγμάτευση. Γιατί αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξουμε.

  Είναι περίεργο γιατί ενώ η διαιτησία μάλλον θα ευνοήσει την , αυτή επιμένει στο δίκαιο της που της λέει «πάρτα όλα». Ο είναι βιαστικός. Η Ιστορία μπορεί να του πάρει τον ρόλο που του έδωσε και τα παίζει όλα για όλα.

  Οι στρατιωτικοί  μας δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις όπως μερικοί πολιτικοί και ιδίως . Δεν καταλαβαίνουν ότι έχει μπροστά του μια σκακιέρα που αν δεν κουνήσει κάποιο πιόνι θα  πεθάνει από ανία.

  Δεν κατάλαβαν ακόμα ότι στα δεν είναι μόνο η Ελλάδα με την Κύπρο αλλά όλη η Ευρώπη. Γιατί μάνιασε με τον Έβρο; Γιατί ήθελε να γεμίσει την Ελλάδα και την Ευρώπη με τζιχανιστές ώστε να μπορεί να κάνει σαμποτάζ ότι ώρα θέλει. Ξέρετε τι είναι δέκα κτυπήματα σε δέκα χώρες την ίδια μέρα;

   Δεν κατάλαβαν με τι παζαρτζή και εκβιαστή έχουν να κάνουν;

   Αλλά μήπως εμείς καταλάβαμε τι μπουμπούκια περνούσαν τόσο καιρό από τα σύνορά μας;

Θυμάστε τον Πάνο Καμένο όταν προειδοποιούσε τους Ευρωπαίους ότι θα τους στείλει μετανάστες από την Ελλάδα και δεν θα φταίει αν ανάμεσά τους είναι και τζιχαντιστές; Κάτι ήξερε αλλά το θέμα είναι να τους ξέρει τώρα η Ε.Υ.Π.

  Και μετά μη νομίσει κανείς ότι τους υδρογονάνθρακες τους θέλει για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο του μέσου Τούρκου. Αυτός ο Ερντογάν πέθανε. Λένε ότι «η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα».Τους υδρογονάνθρακες τους θέλει για να γιγαντώσει το εξοπλιστικό του πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Θέλει να κάνει την Τουρκία υπερδύναμη κι αυτόν Σουλτάνο που θα τον προσκυνούν οι πρεσβευτές των μεγάλων  δυνάμεων! Αμ γιατί έχτισε αυτό το παλάτι με τον χρυσοποίκιλτο θρόνο;

Φαίνεται ότι οι σοφοί σύμβουλοί του δεν του είπαν ότι το μυρμήγκι όταν είναι να χαθεί βγάζει φτερά.

Κώστας Δαλακιουρίδης  

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.