Ουδέν Σχόλιον! – Γράφει ο Βασίλης Μόσχης

Ουδέν σχόλιον ! Γράφει ο Βασίλης Μόσχης

– Βρε μπας και έχει δίκιο ο άνθρωπος;

– Τι δίκιο να έχει ρε;

– Δίκιο! Πως το λένε; Δίκιο, σωστός, με μια σωστή λύση! Για να λυθεί το πρόβλημα!

– Εξαρτάται το πρόβλημα και εξαρτάται η λύση! Διότι σε όλα τα προβλήματα πάντα υπάρχουν λύσεις, αλλά τι λύσεις; Λύσεις για να βγούμε γρήγορα από το πρόβλημα; Λύση για να ξεμπερδεύουμε; Λύση για να γεννηθούν άλλα προβλήματα;

– Για ξαναπές το πάλι αυτό!

– Ποιο;

– Αυτό που είπες τελευταίο.

– Λύσεις για να γεννηθούν άλλα προβλήματα;

– Ναι, αυτό!

– Ε, και;

– Ξέρεις τι είπες τώρα;

– Ξέρω! Λύσεις για να γεννήσουν άλλα προβλήματα!

– Δηλαδή έχουμε μια λύση, την εφαρμόζουμε και στη συνέχεια αυτή η λύση στο πέρασμα του χρόνου σου φέρνει κάτι προβλήματα, τροφαντά και στρουμπουλά και άντε μετά να τα αδυνατίσεις!

– Με έσκασες! Για πες το πρόβλημα!

– Ειπώθηκε από καθηγητή πανεπιστημίου ότι πρέπει να φέρουμε κοντά ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στη χώρα για να μειωθεί η υπογεννητικότητα. Διότι η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο όσο αφορά στην πληθυσμιακή αύξηση!

– Εγώ έχω να προτείνω κάτι άλλο! Να καθίσουν όλοι αυτοί οι σοφοί να εκπονήσουν ένα πρόγραμμα για να γυρίσουν πίσω όλοι αυτοί που θριαμβεύουν στο εξωτερικό και αφήνουν την χώρα μας να μαραζώνει. Όχι δεν φταίνε αυτοί που είναι στο εξωτερικό! Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιος φταίει! Η ανάγκη τους έσπρωξε! Ας εξαφανίσουν όλες αυτές τις ανάγκες για να δεις για πότε θα επιστρέψουν πίσω και θα αρχίσει ο πληθυσμός να αυξάνεται! Όλα τα άλλα είναι μεταξύ τυρού και αχλαδίου!

– Καλά είναι δυνατόν; Αυτό που προτείνεται απαιτεί πολύ δουλειά, μπορεί να επιφέρει άλλα ζητήματα επικίνδυνα. Ωχ! Θεέ μου τι λέμε πάλι; Διαφορετικοί πολιτισμοί, διαφορετικές απόψεις, διαφορετικά όλα, μα όλα! Το τι του Κουτρούλη ο γάμος θα γίνει, άστο μην το συζητήσουμε! Αλλά και πάλι μπας κι έχει δίκιο ο άνθρωπος;

– Να, να, να και πάλι να!

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.