Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center
  Συμβαίνει Τώρα
15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: κδήλωση για την Υγιεινή Διατροφή και τη Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο 2 Δεκεμβρίου 2025
Ηρακλής Τσιτλακίδης: «Κοινή προσπάθεια για έναν τουρισμό σύγχρονο, ανταγωνιστικό και βιώσιμο» 2 Δεκεμβρίου 2025
Το Πάρκο των Χρωμάτων: Λαμπερή έναρξη με την Κλαυδία το Σάββατο 06/12 – «Theo Fokas & Fay Milioti» την Κυριακή 07/12 2 Δεκεμβρίου 2025
Βημα..τίζοντας: No Farmers No Food – Επεισόδια στα μπλόκα Λάρισας και αγωνία για το μέλλον 2 Δεκεμβρίου 2025
Βημα..τίζοντας: Ο Δήμος Κατερίνης οφείλει να απαλλάξει τα δημοτικά τέλη όλους τους πάσχοντες με αναπηρία πάνω από 80%. 2 Δεκεμβρίου 2025
Next
Prev

Ολύμπιο Βήμα » Πιερία » Κατερίνη » Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Γυναικολογικός Καρκίνος (upd)

Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Γυναικολογικός Καρκίνος (upd)

Ολύμπιο ΒήμαΑπόΟλύμπιο Βήμα
11 Δεκεμβρίου, 2022
Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 

Εκδήλωση της ΔΕΕΠ - Νέα Δημοκρατία στο Συνεδριακό Κέντρο Εκάβη την Κυριακή 11/12/2022

ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT

Σήμερα Κυριακή (11/12) πραγματοποιήθηκε στην Εκάβη εκδήλωση με θέμα την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και τον Καρκίνο στις γυναίκες.

Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν οι τρόποι με τους οποίους επιτυγχάνεται η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή,  τους κινδύνους που περικλύει, την ηλικία που πρέπει να έχει μια γυναίκα αλλά και το νομικό πλαίσιο γύρω από την διαδικασία.

Την εκδήλωση άνοιξαν με έναν μικρό πρόλογο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης και ο Δρ., MBA, MSc Υπηρεσιών Υγείας Κωνσταντίνος Χρίστογλου.

Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 
Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 
Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 

Ομιλητές της Εκδήλωσης ήταν ο Ιωάννης Μπόντης Ομ. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας, η Βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη και ο Ελευθέριος Κλώνος Δρ., MD, PhD της Α’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Ο  Μπάμπης Μπρουσκέλης Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους , ενώ στην συνέχεια ανέφερε: «Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πιερίας, προσεγγίζει την κοινωνία, προσεγγίζει τον πολίτη, τα προβλήματα της καθημερινότητας. Και διοργανώνει δράσεις που έχουν να κάνουν με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, είτε αυτά είναι κοινωνικά, είτε αυτά είναι επιστημονικά, είτε ιστορικά, είτε ιατρικά κ.α. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε τρείς στόχους. Πρώτον, επιτελούμε καλύτερα τον σκοπό μας, που ο σκοπός μας ως κομματική οργάνωση είναι να έχουμε μια βιωματική και συνεργατική σχέση με την κοινωνία και τους πολίτες. Ο δεύτερος στόχος είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο, άρα να είμαστε χρήσιμοι. Και ο τρίτος στόχος είναι να αποδομήσουμε μία προβληματική σχέση που είχαμε με τους πολίτες και την κοινωνία, και να αποκαταστήσουμε αυτό το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ μας.»

Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 
Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 
Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 

Σε δήλωση του στο Ολύμπιο Βήμα ανέφερε: «Φιλοξενούμε στην Κατερίνη, την Βουλευτή Θεσσαλονίκης, κυρία Ράπτη, τον ομότιμο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κύριο Γιάννη Μπόντη. Όπως επίσης και τον εξαίρετο επιστήμονα, γυναικολόγο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κύριο Λευτέρη Κλώνο. Σε μια εκδήλωση την οποία συντονίζει και οργανώνει ο Τομέας Υγείας της ΔΕΕΠ, υπό την διεύθυνση του Κώστα Χρίστογλου. Το θέμα είναι η Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή σε σχέση με το γυναικολογικό καρκίνο. Είναι ένα πολύ σημαντικό και ευαίσθητο θέμα το οποίο αγγίζει όλη την κοινωνία. Η ΔΕΕΠ στα πλαίσια της εξωστρέφειας που υλοποιεί, πλησιάζει  θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη. Γενικώς θέματα που ενδιαφέρουν την κοινωνία και υπό αυτό το πλαίσιο και με αυτή την λογική διοργανώνουμε σήμερα αυτή την εκδήλωση για να ενημερώσουμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.»

Hondos-InPost

Ο  Κωνσταντίνος Χρίστογλου Δρ., MBA, MSc Υπηρεσιών Υγείας τόνισε: «Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να το δούμε από μια διαφορετική σκοπιά. Ανοικτά τώρα πλέον, δεν πρέπει να έχουμε προκαταλήψεις, γιατί το νέο Νομοσχέδιο, έτσι όπως έχει μεταρρυθμιστεί δίνει πολλές δυνατότητες για αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Και πρωτίστως, ασχολείται με τα σημαντικά στοιχήματα τα οποία έχουνε τεθεί και έχουν σχέση με τα ατομικά δικαιώματα. Ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα, να μπορεί και να διαχειρίζεται το σώμα του αλλά από την άλλη να έχει το δικαίωμα να κάνει πράγματα για την οικογένεια του. Για τον εκσυγχρονισμό της καθημερινότητας, την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος. Έχει να προσφέρει πολλά ο νέος εκσυγχρονισμένος νόμος, όπως επίσης θα πρέπει να δώσει και δίνει το δικαίωμα σε πολλά δεκάδες, χιλιάδες ζευγάρια, να αποκτήσουν ένα παιδί.»

Σε δήλωση του στο Ολύμπιο Βήμα είπε: «Ο Τομέας Υγείας της ΔΕΕΠ Πιερίας, συνεχίζει δραστηριότητες ώστε να ενημερώνει γενικά το κοινό της Πιερίας, τους πολίτες με επίκαιρα θέματα που τον απασχολούν. Συνεχίζουμε σήμερα με μια εκδήλωση η οποία θα έχει θέμα την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Πολύ σημαντικό θέμα τόσο για τον ιατρικό τουρισμό που τόσο πολλά έχουμε ακούσει, αλλά πρωτίστως να δούμε το νομικό πλαίσιο και τους κινδύνους ή μη κινδύνους πλέον που δεν υπάρχουν, στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.»

Ο Ιωάννης Μπόντης Ομ. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας τόνισε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι γυναίκες εμπιστεύονται τους Έλληνες γιατρούς και δεν φεύγουν στο εξωτερικό για την διαδικασία. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε: «Η Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή δεν είναι μόνο η εξωσωματική γονιμοποίηση. Είναι και πολλές άλλες μέθοδοι που έχουν βοηθήσει σημαντικά τα ζευγάρια, ιδιαίτερα δε στην χώρα μας. Που έχει σημαντικό πρόβλημα υπογεννητικότητας. Σήμερα υπάρχει ένας δείκτης, που δυστυχώς στην χώρα μας είναι 1,3. Σημαίνει ότι ένα ζευγάρι γεννάει ένα παιδί. Μια χώρα όμως για να έχει ανάπτυξη πρέπει ο συντελεστής αυτός να είναι 2,1. Εμείς από τις Ευρωπαϊκές χώρες μαζί με την Ιρλανδία και μια άλλη έχουμε το χαμηλότερο ποσοστό.»

Σε δήλωση του στο Ολύμπιο Βήμα ανέφερε: «Η σημερινή εκδήλωση οργανώνεται από τη  Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πιερίας, με ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα. Την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και ιδιαίτερα το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στην Βουλή. Για την τροποποίηση, για ορισμένες κατηγορίες, μια και η επιστήμη προχωράει ακάθεκτα. Και σαφώς πρέπει η Νομική και η Θρησκεία να ακολουθεί. Η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, έχει προσφέρει σε ζευγάρια, και ιδιαίτερα στο Δημογραφικό πρόβλημα,  την υπογεννητικότητα. Που δυστυχώς  στην χώρα μας θα πρέπει να γίνει εκστρατεία, γιατί όπως λένε οι ειδικοί, σε λίγα χρόνια ο πληθυσμός θα ελαττωθεί δραματικά και θα έχουμε αναστροφή της πυραμίδας. Δηλαδή οι νέοι θα είναι λιγότεροι από τους ηλικιωμένους. Η εξωσωματική γονιμοποίηση και όχι μόνο και οι επιβοηθητικές μέθοδοι, βοηθούν σημαντικά. Αυτά θα διαπραγματευτούν και θα αναπτύξουν διακεκριμένοι ομιλητές σήμερα.»

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη ανέδειξε τις μεταρρυθμίσεις που φέρνει ο νέος νόμος στην Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Τόνισε «Στην κρυοσυντήρη ωαρίων για κοινωνικούς λόγους. Μέχρι σήμερα υπήρχε η δυνατότητα μόνο για ιατρικούς λόγους. Όμως μια γυναίκα που μπορεί να μην έχει σχεδιάσει την δημιουργία οικογένειας ή να μην έχει βρει τον κατάλληλο σύντροφο, με τον νέο νόμο έχει την δυνατότητα να κρυοσυντηρήσει το δικό της γενετικό υλικό. Έτσι λοιπόν μια γυναίκα από τα 18 και μετά, μπορεί να συλλέξει το δικό της βιολογικό υλικό.» Επισήμανε όμως πως οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν κρυοσυντήρηση ωαρίων είναι καλό να ξεκινήσουν στα 18, 20, 25 σε μικρή ηλικία, γιατί τότε η ποιότητα είναι άριστη και τότε με λίγα ωάρια θα μπορέσει μια γυναίκα αργότερα σε μεγαλύτερη ηλικία να αποκτήσει ένα παιδί.

Σε δήλωση της στο Ολύμπιο Βήμα είπε: «Ως εγγυήτρια του νόμου για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή,  θα παρουσιάσω τις ευεργετικές διατάξεις που αφορούν γυναίκες όλων των ηλικιών. Αφορούν τόσο στην κρυοσυντήρηση ωαρίων για κοινωνικούς λόγους, όσο και στην επέκταση των ορίων. Πλέον μια γυναίκα έχει την δυνατότητα μέχρι την ηλικία των 54 ετών να προβεί σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Μετά την ηλικία των 50 όμως χρειάζεται η έγκριση της Εθνικής Αρχής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.»

Τέλος ο Ελευθέριος Κλώνος Δρ., MD, PhD της Α’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. Γ.Ν. Παπαγεωργίου σημείωσε: «Ένα θέμα που ταλανίζει της γυναίκες, είναι αν υπάρχει συσχέτιση των τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με την πιθανότητα εμφάνισης γυναικολογικού καρκίνου. Πάντα το ζευγάρι το αντιμετωπίζουμε ως μονάδα. Δεν πάμε χωριστά να διαχειριστούμε τον άντρα ή την γυναίκα. Και κυρίως δεν επιρρίπτουμε ευθύνες αλλά τους αντιμετωπίζουμε ως μονάδα γιατί στόχος μας είναι η επίτευξη ενός παιδιού. Ο αντρικός παράγοντας κυμαίνεται περίπου στα 30% ο γυναικείος στο 40% με 50%. Η εφαρμογή των τεχνικών της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και της εξωσωματικής καταδεικνύει πόσο σημαντικός είναι αφού διάφορες αιτίες όπως ενδομητρίωση, σάλπιγγική νόσος αντιμετωπίζονται και πλέον υφίσταται  ενδεδειγμένη μέθοδος αντιμετώπισης.»

Σε δήλωση του στο Ολύμπιο Βήμα είπε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή σήμερα που διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση σαν Νομαρχιακή Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πιερίας. Είναι ακόμα μεγαλύτερη η τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στους ομιλητές. Καταδεικνύουμε ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό είναι το ότι κάνουμε μια πολύ σημαντική εκδήλωση, με θεματικό, κοινωνικό περιεχόμενο. Και σημαντικό κοινωνικό μήνυμα το οποίο πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολλές, πολλές γυναίκες να έχουν μια σαφέστερη εικόνα και για το νέο Νομοσχέδιο και για οποιουσδήποτε  κινδύνους αυτό ελλοχεύει και τους προβληματίζει.»

Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 
Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 
Εκδήλωση της ΔΕΕΠ: Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογικός καρκίνος 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: οι Βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Μπέης και ο φαρμακοποιός και πολιτευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

 

 



Μεθοδικό-Μεταίχμιο
Θέματα: Αναπαραγωγή
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Πληροφορίες για το Ολύμπιο Βήμα
Επικοινωνία

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

Qatar gate: Εύα Καϊλή – Συνελήφθη από τις βελγικές Αρχές

Επόμενο Άρθρο

Ένωση Ποντίων Πιερίας: Συγκέντρωση τροφίμων για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες

Σχετικά άρθρα

Η Κλαυδία ανοίγει το Πάρκο των Χρωμάτων στις 6 Δεκεμβρίου
Εκδηλώσεις

Το Πάρκο των Χρωμάτων: Λαμπερή έναρξη με την Κλαυδία το Σάββατο 06/12 – «Theo Fokas & Fay Milioti» την Κυριακή 07/12

2 Δεκεμβρίου 2025
O Πελέ της Ελλάδος – Πολυχρόνης – Πόλης Φουλίδης – Πρόταση Ονοματοδοσίας
Αθλητικά

O Πελέ της Ελλάδος – Πολυχρόνης – Πόλης Φουλίδης – Πρόταση Ονοματοδοσίας

2 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εφέσου Κατερίνης στις 4 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη

Κατερίνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εφέσου Κατερίνης στις 4 Δεκεμβρίου 2025

2 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Λεύκου (Πέλεκας) την 1η Δεκεμβρίου
Κατερίνη

Κατερίνη: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Λεύκου (Πέλεκας) την 1η Δεκεμβρίου

1 Δεκεμβρίου 2025
Η Κατερίνη “φωτίζει” τις γιορτές!
Κατερίνη

Η Κατερίνη “φωτίζει” τις γιορτές!

1 Δεκεμβρίου 2025
Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης: Χωρίς νικητή – Επαναληπτική διαδικασία την Κυριακή
News

Επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή: Α. Στριμπα και Χ. Ξανθοπουλος οι διεκδικητές της Προεδρίας στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης

1 Δεκεμβρίου 2025
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Σχολή Διαιτησίας Πιερίας 2025

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
ADVERTISEMENT

Επιλογές

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιεί τον Έρανο της Αγάπης (7–21 Δεκεμβρίου)

Βημα..τίζοντας: Ο Δήμος Κατερίνης οφείλει να απαλλάξει τα δημοτικά τέλη όλους τους πάσχοντες με αναπηρία πάνω από 80%.

Βημα..τίζοντας: Κατερίνη: Προβληματικοί δρόμοι και πρόχειρες αποκαταστάσεις – Η ταλαιπωρία συνεχίζεται

Μάχη δύο για την προεδρία του Eurogroup – Πώς ο Κυριάκος Πιερρακάκης διεκδικεί τις 11 ψήφους

Σαν Σήμερα, Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2025: Ιστορικά γεγονότα και εορτολόγιο της ημέρας

Μη χάσετε

15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: κδήλωση για την Υγιεινή Διατροφή και τη Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Ηρακλής Τσιτλακίδης: «Κοινή προσπάθεια για έναν τουρισμό σύγχρονο, ανταγωνιστικό και βιώσιμο»

Το Πάρκο των Χρωμάτων: Λαμπερή έναρξη με την Κλαυδία το Σάββατο 06/12 – «Theo Fokas & Fay Milioti» την Κυριακή 07/12

Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Κυριακίδη και στην Εκκίνηση

Βημα..τίζοντας: No Farmers No Food – Επεισόδια στα μπλόκα Λάρισας και αγωνία για το μέλλον

Αγγελίες

Η εταιρεία «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ», εργοστάσιο παραγωγής σαλατών, ζητάει βοηθό Παραγωγής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  άτομο που  να γνωρίζει  γραφιστική  για  σελιδοποίηση  εφημερίδων

Ενοικιάζεται, στην Κατερίνη, διαμέρισμα 64 τ.μ ισόγειο υπερυψωμένο

Από Γνωστή Εταιρεία Τροφίμων ζητείται οδηγός με εμπειρία στη διανομή και διεκπεραίωση παραγγελιών

Από βιομηχανία τροφίμων ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση H/Y και Αγγλικής γλώσσας.

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θόδωρος Δημητριάδης
Μακροχρόνιος τζόγος 
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Αντώνης Κάλφας
Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από...
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Γιώργος Πιπερόπουλος
Λατέρνα, Φτώχεια, (Τσίπα) και Φιλότιμο!…

Διαβάστε ακόμη...

Ευχαριστήριο προς το Χριστιανικό σπίτι – “Καλός Σαμαρείτης”
Κοινωνικά

Ευχαριστήριο προς το Χριστιανικό σπίτι – “Καλός Σαμαρείτης”

2 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εφέσου Κατερίνης στις 4 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη

Κατερίνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εφέσου Κατερίνης στις 4 Δεκεμβρίου 2025

2 Δεκεμβρίου 2025
Συγκινητική εκδήλωση του Συλλόγου «Δρυάνιστα» για πρόληψη καρκίνου στην Κατερίνη
Εκδηλώσεις

Συγκινητική εκδήλωση του Συλλόγου «Δρυάνιστα» για πρόληψη καρκίνου στην Κατερίνη (εικόνες)

2 Δεκεμβρίου 2025
Fylliana στην Xenia 2025: Κορυφαίες λύσεις για τον χώρο της φιλοξενίας
Δελτία Τύπου

Fylliana στην Xenia 2025: Κορυφαίες λύσεις για τον χώρο της φιλοξενίας

2 Δεκεμβρίου 2025
Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κατερίνη: Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος ΠΑΣΟΚ
Πολιτική

Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κατερίνη: Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος ΠΑΣΟΚ

2 Δεκεμβρίου 2025
Μακροχρόνιος τζόγος 
Άρθρα - Απόψεις

Μακροχρόνιος τζόγος 

2 Δεκεμβρίου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • SiteMap

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media


  • Κατερίνη
  • Δίον – Όλυμπος
  • Όλυμπος
  • Πύδνα – Κολινδρός
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • Πιερία
  • Εκδηλώσεις
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr