Κατερίνη - Πιερία
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
Ο Καιρός Σήμερα και τις επόμενες ημέρες στη Κατερίνη και την Πιερία
NewLetter
No #1 ραδιόφωνο της Κατερίνης!
  • Επικοινωνία
  • Κλιματική Κρίση
  • Πρωτοσέλιδα
Ολύμπιο Βήμα - Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία
Θετικό Φροντιστήριο
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία

Αρχική » Κόσμος » Εύα Καϊλή – Qatar Gate: Της βρήκαν βαλίτσες με μετρητά, ανακρίνεται ο πατέρας της, διανυκτέρευσε σε κελί

Εύα Καϊλή – Qatar Gate: Της βρήκαν βαλίτσες με μετρητά, ανακρίνεται ο πατέρας της, διανυκτέρευσε σε κελί

Το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο έρευνας για δωροδοκία ευρωβουλευτών από το κράτος του Κατάρ, οι αρχές του Βελγίου προσήγαγαν και ανακρίνουν την ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή, ενώ συνελήφθη επίσης ο σύντροφός της, που είναι κοινοβουλευτικός βοηθός στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, και ακόμη 2 άτομα.

Ολύμπιο ΒήμαΟλύμπιο Βήμα
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 12:43
Κόσμος
0 0
A A
Εύα Καϊλή – Qatar Gate: Της Βρήκαν Βαλίτσες Με Μετρητά, Ανακρίνεται Ο Πατέρας Της, Διανυκτέρευσε Σε Κελί

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ΑΠΕ/ΜΠΕ ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Το Γαλλικό Πρακτορείο, η DW και η ιστοσελίδα Politico ανέφεραν ότι η Εύα Καϊλή συνελήφθη.

Βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έγινε έφοδος και έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων, ενώ η ομοσπονδιακή εισαγγελία της χώρας δήλωσε ότι «εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχε η υποψία πως χώρα του Περσικού Κόλπου προσπαθεί να επηρεάσει την οικονομική και πολιτική λήψη αποφάσεων του Ευρωκοινοβουλίου, πληρώνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά ή προσφέροντας μεγάλα δώρα σε άτομα με σημαντική πολιτική ή στρατηγική θέση».

ADVERTISEMENT

Η είδηση για την προσαγωγή της Εύας Καϊλή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έδωσε εντολή και διαγράφηκε από το κόμμα, ενώ ανάλογη ήταν και η απόφαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας L Echo το πρωί του Σαββάτου, έχει τίτλο «Τσάντες με μετρητά βρέθηκαν στο σπίτι της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» με φωτογραφία της Εύας Καϊλή. Και αναφέρει ότι έχουν γίνει πέντε συλλήψεις στις Βρυξέλλες και άλλες δύο στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπό ανάκριση τέθηκε και ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος φέρεται ότι είχε «στην κατοχή του μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και βρισκόταν σε κίνηση, έχοντας ειδοποιηθεί από συνεργούς του, όπως πιστεύουν οι ερευνητές».

Σύμφωνα με πληροφορίες της L’Echo, η Εύα Καϊλή συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είναι ο μόνος δυνατός τρόπος να καταρριφθεί η βουλευτική της ασυλία.

Πράγματι, μετά τις πρώτες συλλήψεις που έγιναν τα ξημερώματα και την κατάσχεση 600.000 ευρώ σε μετρητά, οι ανακριτές συνέλαβαν τον πατέρα της κυρίας Καϊλή, ο οποίος είχε επίσης μια βαλίτσα γεμάτη χαρτονομίσματα και βρισκόταν σε διαδικασία μετακίνησης, αφού -σύμφωνα με το δημοσίευμα- οι ανακριτές πιστεύουν ότι είχε προειδοποιηθεί από συνεργούς

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Εύα Καϊλή, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν σακούλες με χρήματα, διανυκτέρευσε σε κελί.

Σύμφωνα με το Politico.eu

Μια κορυφαία ευρωβουλευτής απολύθηκε από το κόμμα της, αφού η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για φερόμενες παράνομες δραστηριότητες λόμπι από το Κατάρ, κάτι που απειλεί να εκραγεί σε μια μεγάλη κρίση στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η βελγική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα σε 16 σπίτια και συνέλαβε τουλάχιστον τέσσερα άτομα μέσα και γύρω από τις Βρυξέλλες την Παρασκευή στο πλαίσιο έρευνας για αυτό που οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν «εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή, από το ελληνικό σοσιαλιστικό κόμμα Πασόκ, φέρεται να είναι μεταξύ των συλληφθέντων. Αποκλείστηκε από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο κοινοβούλιο «με άμεση ισχύ, ως απάντηση στις συνεχιζόμενες έρευνες», έγραψε στο Twitter η ομάδα σε επίπεδο ΕΕ αργά την Παρασκευή. Ο Καϊλή διαγράφηκε επίσης από το κεντροαριστερό κόμμα ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.

Οι επιδρομές προκάλεσαν σκάνδαλο για το Κοινοβούλιο και ειδικότερα την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, η οποία έχει επικριθεί για την ήπια στάση της απέναντι στο Κατάρ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Οι έρευνες διεξήχθησαν στο πλαίσιο μιας ευρύτερης έρευνας, με στόχο κυρίως βοηθούς του κοινοβουλίου, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου. Τα βελγικά μέσα Le Soir και Knack ανέφεραν ότι μεταξύ των κρατουμένων μαζί με την Καϊλή ήταν ο Λούκα Βισεντίνι, γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων.

Η Καϊλή, μιά από τους 14 αντιπροέδρους του κοινοβουλίου, χαρακτήρισε πρόσφατα το Κατάρ «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα» μετά από συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας της χώρας, παρά τις έντονες διεθνείς ανησυχίες για τις συνθήκες για τους εργάτες κατασκευής γηπέδων. Δεν απάντησε αμέσως στα αιτήματα για σχόλια το βράδυ της Παρασκευής.

Το κράτος του Κόλπου αποτέλεσε αντικείμενο πρόσφατης διαμάχης ως οικοδεσπότης του συνεχιζόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου έχει επικριθεί για τις οπισθοδρομικές πολιτικές του έναντι των δικαιωμάτων LGBTQ+ και των μεταναστών εργαζομένων.

«Επί αρκετούς μήνες, οι ανακριτές της Ομοσπονδιακής Δικαστικής Αστυνομίας υποπτεύονται ότι μια χώρα του Κόλπου επηρεάζει τις οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ)», προστίθεται στην ανακοίνωση του εισαγγελέα.

Το Κατάρ κατηγορείται ότι στόχευσε αξιωματούχους «με σημαντική πολιτική ή/και στρατηγική θέση» στο Κοινοβούλιο, αποστέλλοντάς τους «σημαντικά χρηματικά ποσά» και «σημαντικά δώρα», σύμφωνα με την δήλωση του εισαγγελέα.

Οι Βέλγοι ερευνητές εξετάζουν εάν το Κατάρ προσπάθησε να επηρεάσει τις θέσεις στο Κοινοβούλιο με τρόπους που «ξεπερνούν το κλασικό λόμπι», σύμφωνα με τον Knack. Η αστυνομία κατέσχεσε «περίπου 600.000 ευρώ σε μετρητά», κινητά τηλέφωνα και εξοπλισμό υπολογιστών στις επιδρομές.

Σε ανακοίνωσή του, το S&D Group ανέφερε ότι «είναι αποτροπιασμένο από τους ισχυρισμούς για διαφθορά στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα» και θα «συνεργαστεί πλήρως με όλες τις ανακριτικές αρχές.»

Διαβάστε Ακόμη

Σεισμός: Νέα δόνηση 7,7 Ρίχτερ συγκλόνισε την Τουρκία – Κατέρρευσαν κτίρια

Σεισμός 7,8 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία: Πλησιάζουν τους 700 οι νεκροί, χιλιάδες οι τραυματίες

Τουρκία: Τι θα κάνει ο Ερντογάν για να παραμείνει στην εξουσία;

Σεισμός: Δεκάδες νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία

Τα κινεζικά μπαλόνια «κατάσκοποι», τελειοποιημένα εργαλεία που είναι δύσκολο να καταρριφθούν

«Δεδομένης της σοβαρότητας των καταγγελιών, μέχρις ότου οι αρμόδιες αρχές παράσχουν σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις, ζητάμε την αναστολή των εργασιών για τυχόν φακέλους και ψηφοφορίες στην Ολομέλεια σχετικά με τα κράτη του Κόλπου, ιδιαίτερα την απελευθέρωση του καθεστώτος βίζας και τις προγραμματισμένες επισκέψεις».

Επίσης σφραγισμένο είναι το γραφείο ενός βοηθού του Βέλγου ευρωβουλευτή Marie Arena. Η Arena, η οποία προεδρεύει της υποεπιτροπής του Κοινοβουλίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είπε ότι η ίδια δεν έχει ανακριθεί από την αστυνομία.

Όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά αργά την Παρασκευή, η Arena είπε ότι ο βοηθός που αντιμετώπιζε έλεγχο εργαζόταν για μια ΜΚΟ που ονομάζεται Fight Impunity. «Δεν καταλαβαίνω τίποτα για την κατάσταση», είπε η Αρένα. «Εάν το Κατάρ το κάνει, ξέρω ότι και άλλοι κάνουν ακριβώς το ίδιο», είπε η Arena. «Και επομένως πρέπει πραγματικά να αποτρέψουμε αυτού του είδους την ικανότητα να επηρεάζουμε».

Η κυβέρνηση του Κατάρ δεν είχε άμεση απάντηση σε αίτημα για σχόλιο όταν επικοινώνησε το POLITICO.

Belga: Ανακρίνεται η Εύα Καϊλή

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για δωροδοκία ευρωβουλευτών από κράτος του Περσικού Κόλπου, ένας από τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει τεθεί υπό κράτηση για ανάκριση σημειώνει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων.

Αυτό αναφέρουν το περιοδικό Knack και η εφημερίδα Le Soir και επιβεβαιώνεται από το γραφείο της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Σύμφωνα με τα δύο μέσα ενημέρωσης, πρόκειται την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D). Η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν σχολίασε πιθανά ονόματα, ενώ το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε ότι η Εύα Καϊλή συνελήφθη, χωρίς η είδηση να επιβεβαιώνεται. Από πλευράς του το VRT αναφέρουν ότι η κ. Καϊλή συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Το Belga, στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα του αναφέρει ότι η Εύα Καϊλή είναι από φέτος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται οι σχέσεις με τη Μέση Ανατολή. Προσθέτει ότι ο σύντροφος της κ. Καϊλή Φ.Γ. -κοινοβουλευτικός βοηθός στο S&D – ανακρίθηκε ήδη την Παρασκευή, σύμφωνα με τα δύο μέσα ενημέρωσης. Εργαζόταν για τον Ιταλό ευρωβουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντζέρι και δραστηριοποιείται επίσης στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Fight Impunity. Έρευνες έγιναν εκεί και στο σπίτι του Παντζέρι. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν σχεδόν 500.000 ευρώ μετρητά, από τα 600.000 που κατασχέθηκαν συνολικά.

Οι δύο τελευταίοι συλληφθέντες φέρεται να είναι ο λομπίστας και συνδικαλιστής Λούκα Βισεντίνι. Ο Βισεντίνι εξελέγη γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC), με 200 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, μόλις τον Νοέμβριο. Οι συλλήψεις αποτελούν μέρος έρευνας για δωροδοκία από κράτος του Κόλπου. Νωρίτερα την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκαν 16 έρευνες στους δήμους του Ιξέλ, του Σκαρμπέκ, του Κράαινεμ, του Φορέτ και των Βρυξελλών.

Εκτός ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Εκτός του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τέθηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή με απόφαση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, σε συνέχεια ερευνών των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εύα Καϊλή είχε πρόσφατα (22 Νοεμβρίου) προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τοποθέτησή της εξ αφορμής των έντονων επικρίσεων για τις συνθήκες εργασίας στο Κατάρ για τα έργα του Μουντιάλ. Η κ. Καϊλή είχε χαρακτηρίσει τη αραβική χώρα «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα», επικαλούμενη και τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας (ILO).

Η συγκεκριμένη αναφορά είχε ενοχλήσει σφόδρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη που είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη (BLUE SKY): «Δεν είναι άποψη που εκφράζει τις προτεραιότητες της δικής μας παράταξης. Έχουμε άλλη τοποθέτηση για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργασιακών συνθηκών».

Εκτός των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών

Η Ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να θέσει εκτός Ομάδας την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή. Η αναστολή της συμμετοχής της Εύας Καϊλή στην Ομάδα των Σοσιαλιστών έχει «άμεση εφαρμογή, ως απάντηση στις εν εξελίξει ανακρίσεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών ανέφερε νωρίτερα ότι κρατά «στάση μηδενικής ανοχής στη διαφθορά». Σε ανακοίνωσή τους τονίζεται ότι: «Δεδομένης της σοβαρότητας των καταγγελιών, μέχρις ότου οι αρμόδιες αρχές παράσχουν σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις, ζητούμε την αναστολή των εργασιών για τυχόν φακέλους και ψηφοφορίες στην Ολομέλεια σχετικά με τα κράτη του Κόλπου, ιδιαίτερα σχετικά μετην απελευθέρωση του καθεστώτος βίζας και τις προγραμματισμένες επισκέψεις».

Με πληροφορίες από ertnews.gr και politico.eu

Ετικέτες: QatargateΕύα ΚαιλήΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛπροσαγωγήΣυνελήφθη
Spiroulina 300x250
Newsletter - Ενημέρωση κάθε ημέρα στο email σας με νέα από το olympiobima.gr.
Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση
ADVERTISEMENT
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
ADVERTISEMENT
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία
Κατερίνη και Πιερία - Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, αθλητικά, άρθρα και απόψεις, αγγελίες, ο καιρός.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Καθημερινή ενημέρωση της Κατερίνης και της Πιερίας, με Τοπικά Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Σεισμός: Νέα Δόνηση 7,7 Ρίχτερ Συγκλόνισε Την Τουρκία – Κατέρρευσαν Κτίρια
Κόσμος

Σεισμός: Νέα δόνηση 7,7 Ρίχτερ συγκλόνισε την Τουρκία – Κατέρρευσαν κτίρια

6 Φεβρουαρίου 2023
Σεισμός 7,8 Ρίχτερ Σε Τουρκία Και Συρία: Πλησιάζουν Τους 700 Οι Νεκροί, Χιλιάδες Οι Τραυματίες
Κόσμος

Σεισμός 7,8 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία: Πλησιάζουν τους 700 οι νεκροί, χιλιάδες οι τραυματίες

6 Φεβρουαρίου 2023
Τουρκία: Τι Θα Κάνει Ο Ερντογάν Για Να Παραμείνει Στην Εξουσία;
Κόσμος

Τουρκία: Τι θα κάνει ο Ερντογάν για να παραμείνει στην εξουσία;

6 Φεβρουαρίου 2023
Σεισμός: Δεκάδες Νεκροί Από Τον Καταστροφικό Σεισμό Των 7,8 Ρίχτερ Στην Τουρκία
Κόσμος

Σεισμός: Δεκάδες νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία

6 Φεβρουαρίου 2023
Τα Κινεζικά Μπαλόνια «Κατάσκοποι», Τελειοποιημένα Εργαλεία Που Είναι Δύσκολο Να Καταρριφθούν
Κόσμος

Τα κινεζικά μπαλόνια «κατάσκοποι», τελειοποιημένα εργαλεία που είναι δύσκολο να καταρριφθούν

5 Φεβρουαρίου 2023
Ολοκληρώνεται Σήμερα Η Εκστρατεία Για Τις Προεδρικές Εκλογές Στην Κύπρο – 14 Διεκδικούν Την Προεδρεία
Ευρώπη

Ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο – 14 διεκδικούν την προεδρεία

3 Φεβρουαρίου 2023
ADVERTISEMENT
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
ADVERTISEMENT

Τελευταία Νέα

Σεισμός: Νέα Δόνηση 7,7 Ρίχτερ Συγκλόνισε Την Τουρκία – Κατέρρευσαν Κτίρια
Κόσμος

Σεισμός: Νέα δόνηση 7,7 Ρίχτερ συγκλόνισε την Τουρκία – Κατέρρευσαν κτίρια

Ολύμπιο Βήμα
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 14:46

Νέος ισχυρός σεισμός πάνω από 7 Ρίχτερ ταρακούνησε την Τουρκία. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) ο σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 12:30 ώρα...

Διαβάστε περισσότερα
Χιλιάδες Servers Ανά Τον Κόσμο Θύματα Κυβερνοεπίθεσης – Ζητούν Χρηματικά Λύτρα

Χιλιάδες servers ανά τον κόσμο θύματα κυβερνοεπίθεσης – Ζητούν χρηματικά λύτρα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 14:30
Πιε΄ριάρση Προσωρινών Ρυθμίσεων Κυκλοφορίας Επί Π.α.θ.ε

Πιερία – Άρση προσωρινών ρυθμίσεων κυκλοφορίας επί Π.Α.Θ.Ε

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 14:08
Όλα Είναι Σκέψεις – Το Νέο Βιβλίο Του Ψυχολόγου Ελ. Ελευθεριάδη Παρουσιάστηκε Στο Βιβλιοπωλείο Μάτι

Όλα είναι σκέψεις – Το νέο βιβλίο του ψυχολόγου Ελ. Ελευθεριάδη παρουσιάστηκε στο Βιβλιοπωλείο Μάτι

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 13:35
Ο Σύλλογος Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης Ευχαριστεί Θερμά Την Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Ο Σύλλογος Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 13:16
ADVERTISEMENT
  • Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
  • Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange
  • Σχάρα & Λεμόνι
ADVERTISEMENT
Φαρμακεία Κατερίνης

Δημοφιλή Άρθρα του Μήνα

  • Κατερίνη: Έφυγε Από Τη Ζωή Ο Ντίνος Βέργας – Ένας Από Τους Παλιότερους Φωτογράφους Της Πόλης

    Κατερίνη: Έφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Βέργας – Ένας από τους παλιότερους φωτογράφους της πόλης

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κατερίνη: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι του 3ου ορόφου σήμερα το πρωί και σκοτώθηκε (upd)

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κατερίνη: Μετά από πενήντα πέντε χρόνια – Αλλαγή σελίδας για το πρώτο παιχνιδάδικο της πόλης

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Σάββας Χιονίδης – Συλλυπητήριο Μήνυμα

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • “Έφυγε” ο Γαβριήλ Ξανθόπουλος

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Ετήσιος Χορός Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης – ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ
Η Καθημερινή Ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία

© 2022 Ολύμπιο Βήμα
Καθημερινή Ενημέρωση με Νέα και Ειδήσεις από την Κατερίνη και την Πιερία
.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
E-mail: info@olympiobima.gr

Η Καθημερινή Ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Κλιματική Κρίση

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media

No Result
View All Result
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες

© 2022 Ολύμπιο Βήμα
Καθημερινή Ενημέρωση με Νέα και Ειδήσεις από την Κατερίνη και την Πιερία
.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
E-mail: info@olympiobima.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In