Κατερίνη - Πιερία
Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
  • Αγγελίες
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα
  • Καιρός
  • Κλιματική Κρίση
No #1 ραδιόφωνο της Κατερίνης!
Ολύμπιο Βήμα - Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία
Θετικό Φροντιστήριο
  • Εκλογές 2023
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
No Result
View All Result
  • Εκλογές 2023
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία

Αρχική » News » Φορολογικές δηλώσεις: 10 + 1 σημεία που πρέπει να προσέξετε

Φορολογικές δηλώσεις: 10 + 1 σημεία που πρέπει να προσέξετε

Θέμα χρόνου είναι η έναρξη της υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)

Ολύμπιο ΒήμαΟλύμπιο Βήμα
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023, 14:15
News, Εφορία
0 0
A A
Φορολογικές δηλώσεις: 10 + 1 σημεία που πρέπει να προσέξετε

Θέμα χρόνου είναι η έναρξη της υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), η οποία έχει στόχο να θέσει σε λειτουργία τη σχετική πλατφόρμα του Taxisnet, φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Τα προσυμπληρωμένα στοιχεία εσόδων και εξόδων στο έντυπο Ε3, είναι η βασική διαφορά που θα δουν φέτος λογιστές και φορολογούμενοι, ωστόσο, οι υπόχρεοι θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα διορθώσεων στα ποσά.

ADVERTISEMENT

Το σημείο που δεν θα υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης είναι στα εισοδήματα με βάση τις βεβαιώσεις αποδοχών από μισθούς και συντάξεις, όπου και εκεί, οι φόροι που αναλογούν και παρακρατήθηκαν είναι προσυμπληρωμένα.

Τα 10+1 σημεία που πρέπει να προσέξετε στις φορολογικές δηλώσεις

1. Οι φορολογικές δηλώσεις  υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά

Εξαιρούνται οι φορολογικές δηλώσεις των αποβιωσάντων και των ανηλίκων τέκνων με υποχρέωση υποβολής Ε3, οι οποίες υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Όσοι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά στις υπηρεσίες πιστοποίησης του myAADE. Εναλλακτικά, η δήλωση φορολογούμενου που δεν διαθέτει κωδικούς πρόσβασης, μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά από εξουσιοδοτημένο λογιστή. Στην περίπτωση αυτή, η εξουσιοδότηση προς τον φοροτεχνικό – λογιστή – λογιστικό γραφείο αφορά στη διαχείριση των εντύπων Ε1, Ε2 και Ε3 και πραγματοποιείται διαδικτυακά στην εφαρμογή διαχείρισης εξουσιοδοτήσεων του λογαριασμού του φορολογούμενου, μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE.

2. Τα βήματα δήλωσης της φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. (Ε1-Ε2-Ε3)

  • Επιλέγω το έτος για το οποίο επιθυμώ την υποβολή δήλωσης.
  • Επιβεβαιώνω τα προσωπικά μου στοιχεία (ΑΜΚΑ, Ημ. Γέννησης, Οικογενειακή κατάσταση κλπ.).
  • Συμπληρώνω τα έντυπα Ε2 και Ε3 εφόσον υπάρχει υποχρέωση. Η σύζυγος υποβάλει τα συνυποβαλλόμενα έντυπα με τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης.
  • Συμπληρώνω το έντυπο Ε1. Σχετικά μηνύματα καθοδηγούν τον χρήστη και τον ενημερώνουν για τυχόν ανάγκη ελέγχου της υποβληθείσας δήλωσης από τη Δ.Ο.Υ.
  • Ενημερώνομαι για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης.
  • Υποβάλω τη δήλωση.
  • Εκτυπώνω τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3 και την πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου.

3. Κοινές δηλώσεις συζύγων

Στην περίπτωση που γίνεται κοινή δήλωση των συζύγων, πραγματοποιείται ξεχωριστή βεβαίωση του φόρου και εν συνεχεία εκδίδονται δύο ξεχωριστές πράξεις προσδιορισμού φόρου, μία για τον κάθε σύζυγο. Πιστωτικά ποσά του ενός συζύγου δεν συμψηφίζονται με τυχόν χρεωστικά του άλλου και στην περίπτωση που έχουν και οι δύο πιστωτικά ποσά επιστρέφονται στον κάθε δικαιούχο χωριστά. Ο φόρος των συζύγων που προκύπτει από την κοινή τους δήλωση βεβαιώνεται στη Δ.Ο.Υ. του υπόχρεου, ακόμη και στις περιπτώσεις που οι σύζυγοι έχουν διαφορετική Δ.Ο.Υ. λόγω του ότι ένας εκ των δύο (ή και οι δύο) ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα ή λόγω διαφορετικής φορολογικής κατοικίας. Ως εκ τούτου, οι πράξεις προσδιορισμού φόρου που εκδίδονται με την υποβολή κοινής δήλωσης αναγράφουν και στους δύο συζύγους τη Δ.Ο.Υ. του υπόχρεου συζύγου.

Παράλληλα, κοινή δήλωση για τα εισοδήματά τους δύνανται να υποβάλλουν τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και έχουν την ίδια φορολογική αντιμετώπιση με τους έγγαμους.

Σημειώνεται πως έχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία αίτησης (28/2) για όσους συζύγους θέλουν να υποβάλουν χωριστή δήλωση.

Ωστόσο, υποχρεωτικά χωριστές δηλώσεις υποβάλλονται στις περιπτώσεις που έχει διακοπεί η έγγαμη συμβίωση κατά τον χρόνο υποβολής της δήλωσης ή ο ένας από τους δύο συζύγους είναι σε κατάσταση πτώχευσης ή έχει υποβληθεί σε δικαστική συμπαράσταση.

4. Φορολογικές δηλώσεις κατοίκων εξωτερικού

Σε περίπτωση που φορολογικός κάτοικος Ελλάδας μετέφερε την κατοικία του στο εξωτερικό εντός του 2022, η δήλωση υποβάλλεται εμπρόθεσμα καθ' όλη τη διάρκεια του φορολογικού έτους και το αργότερο έως τις 31/12/2023.

Σημειώνεται πως ως φορολογικοί κάτοικοι εξωτερικούυπολογίζονται όσοι δεν διαθέτουν ταχυδρομική διεύθυνση στην Ελλάδα και δεν έχουν ορίσει φορολογικό εκπρόσωπο. Όπως διευκρινίζει η σχετική εγκύκλιος απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογούμενοι να έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ψηφιακή πύλη myAADE (κλικ εδώ), επιλέγοντας «Μητρώο και Επικοινωνία» και στη συνέχεια, «Στοιχεία Επικοινωνίας». (Δείτε με ένα κλικ εδώ ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο).

5. Φορολογικές δηλώσεις αποβιωσάντων

Υποβάλλονται για τα εισοδήματα που απέκτησαν το έτος 2022 μέχρι την ημερομηνία του θανάτου τους από τους νόμιμους κληρονόμους τους στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. εμπρόθεσμα έως 31.12.2023.

6. Ανήλικο τέκνο

Στην περίπτωση που ανήλικο άγαμο τέκνο υποβάλλει ξεχωριστή φορολογική δήλωση και παράλληλα αποκτά και εισοδήματα άλλης κατηγορίας, όπως για παράδειγμα εισόδημα από ακίνητη περιουσία, αυτά αναγράφονται στη δήλωση του υπόχρεου γονέα.

7. Δηλώσεις με επιφύλαξη

Διαβάστε Ακόμη

Οι 5 στρατηγικές για να προστατέψετε το προσωπικά δεδομένα σας

Ο Καιρός σήμερα για Κατερίνη και Πιερία: Συννεφιές με τοπικές βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη

Παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος

Οι νέοι 25-35 ετών εγκαταλείπουν τα φυσικά καταστήματα

Υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE και εντός χρονικού διαστήματος 30 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης οφείλουν οι φορολογούμενοι να προσκομίσουν στη ΔΟΥ τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους και τον λόγο της επιφύλαξης, προκειμένου να εκκαθαριστούν οι δηλώσεις και να εκδοθούν οι πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου από τη ΔΟΥ προθεσμίας των 90 ημερών από την υποβολή της δήλωσης.

Σε περίπτωση που τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δεν προσκομιστούν εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας των 30 ημερών, οι δηλώσεις εκκαθαρίζονται, χωρίς να ληφθεί υπόψη η επιφύλαξη.

8. Τροποποιητικές δηλώσεις

Για αναδρομικά ποσά μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και λοιπών αναδρομικών ποσών φορολογικού έτους 2015 και επόμενων, για την καταβολή των οποίων αποστέλλεται σχετική πληροφορία στη φορολογική διοίκηση από τον καταβάλλοντα αυτά, υποβάλλονται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE.

2. Παράταση στις δηλώσεις Ε9

Παράταση για τις 12 Απριλίου πήρε η προσθεσμία για την υποβολή δηλώσεων Ε9 του έτους 2024, για εκείνους που έχουν μεταβολές της περιουσιακής τους κατάσταση. Δείτε εδώ βήμα – βήμα η όλη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, το Ε9 θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν όσοι φορολογούμενοι απέκτησαν το 2022 ακίνητα με αγορά, δωρεά-γονική παροχή ή κληρονομιά, όσοι μεταβίβασαν ακίνητα με πώληση, δωρεά ή γονική παροχή και όσοι είχαν άλλου είδους μεταβολές, όπως για παράδειγμα η αύξηση της επιφάνειας των ακινήτων τους λόγω αποκάλυψης ξεχασμένων τετραγωνικών.

10. Νέοι φορολογούμενοι

Όσοι θα υποβάλουν για πρώτη φορά φορολογική δήλωση θα πρέπει να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης. Οι νέοι που συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους το 2022 και απέκτησαν οποιουδήποτε ύψους πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα υποβάλλουν τη δική τους φορολογική δήλωση.

Οι 18αρηδες ενηλικιώνονται και φορολογικά και αποκτούν την πρώτη τους επαφή με την Εφορία εφόσον:

  • Δεν συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι με τους γονείς τους αλλά διαμένουν σε κατοικία στην οποία κατέχουν έστω ένα μικρό ποσοστό πλήρους κυριότητας ή επικαρπίας ή σε κατοικία που τους παραχωρήθηκε δωρεάν από τους γονείς τους ή από κάποιον φίλο τους.
  • Κατέχουν οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο που λαμβάνεται υπόψη ως τεκμήριο διαβίωσης, όπως αυτοκίνητο.
  • Απέκτησαν εντός του 2022 οποιασδήποτε μορφής εισόδημα, όπως από μισθούς, επιδόματα, ενοίκια, αγροτικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες, υπεραξίες από μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια κ.λπ.
  • Ίδρυσαν εντός του 2022 επιχείρηση στο όνομά τους.
  • Προχώρησαν εντός του 2022 σε έναρξη ελευθέριου επαγγέλματος.
  • Είναι έγγαμοι τη στιγμή της υποβολής της φορολογικής δήλωσης.

Εξαίρεση από την τελευταία υποχρέωση υποβολής δήλωσης, έχουν μόνον όσοι 18αρηδες, το προηγούμενο έτος δεν είχαν καθόλου εισοδήματα, ούτε περιουσιακά στοιχεία που να αποτελούν τεκμήρια (κατοικία, αυτοκίνητο κ.λπ.), εφόσον φιλοξενήθηκαν σε σπίτια γονέων ή είναι φοιτητές και λόγω σπουδών διαμένουν με ενοίκιο σε άλλη πόλη από αυτήν στην οποία ζουν οι γονείς τους.

+1. Δυνατότητα εφάπαξ εξόφλησης του φόρου εισοδήματος

Έκπτωση φόρου 3% μπορούν να κερδίσουν οι φορολογούμενοι που θα επιλέξουν να εξοφλήσουν εφάπαξ έως τις 31 Ιουλίου 2023, τον φόρο εισοδήματος που θα προκύψει από την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης.

Πρόκειται για ένα μέτρο που προβλέπεται στην τροπολογία που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και η οποία λειτουργεί ως κίνητρο για τους φορολογούμενους και αφορά στην εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων για το έτος χρήσης 2022, έως τις 31 Ιουλίου 2023.

Εναλλακτικά, οι υπόχρεοι εξακολουθούν ακόμη να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε 8 δόσεις.

Πηγή: cnn.gr
Ετικέτες: ΑΑΔΕλογιστέςΦορολογικές δηλώσειςΦορολογούμενοι
Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση
Tags - Ολύμπιο Βήμα  Κατερίνη  Φεστιβάλ Ολύμπου Όλυμπος Εκλογές 2023  Τέμπη  Καιρός  Βημα...τίζοντας  Πιερία  κλιματική αλλαγή Πιερικός Εργασία - Αγγελίες Ουκρανία  Επιδοτήσεις  αθλητικές μεταδόσεις Δήμος Κατερίνης
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία
Κατερίνη και Πιερία - Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, αθλητικά, άρθρα και απόψεις, αγγελίες, ο καιρός.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Καθημερινή ενημέρωση της Κατερίνης και της Πιερίας, με Τοπικά Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Διαβάστε Ακόμη

Ο Καιρός σήμερα για Κατερίνη και Πιερία: Συννεφιές και καταιγίδες την Τετάρτη

Ο Καιρός σήμερα για Κατερίνη και Πιερία: Συννεφιές και καταιγίδες την Τετάρτη

31 Μαΐου 2023
17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Το 1ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «pierre De Coubertin» στα «Σκασμένα Λάστιχα»

17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Το 1ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Pierre De Coubertin» στα «Σκασμένα Λάστιχα»

30 Μαΐου 2023
Τράπεζα Θεμάτων: Νέα μεγαλύτερη επίθεση από χάκερς

Τράπεζα Θεμάτων: Νέα μεγαλύτερη επίθεση από χάκερς

30 Μαΐου 2023
Ο Καιρός σήμερα για Κατερίνη και Πιερία: Συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τρίτη

Ο Καιρός σήμερα για Κατερίνη και Πιερία: Συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τρίτη

30 Μαΐου 2023
«Η πόλις εάλω»

«Η πόλις εάλω»

29 Μαΐου 2023
Δεν θα υπάρξουν τρίτες κάλπες – Θα έχουμε κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου λέει ο Στέλιος Πέτσας

Δεν θα υπάρξουν τρίτες κάλπες – Θα έχουμε κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου λέει ο Στέλιος Πέτσας

29 Μαΐου 2023
Ο Καιρός σήμερα για Κατερίνη και Πιερία: Συννεφιές με βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα

Ο Καιρός σήμερα για Κατερίνη και Πιερία: Συννεφιές με βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα

29 Μαΐου 2023
Ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις την ερχόμενη εβδομάδα – Οι διαγωνιζόμενοι οι αλλαγές και το πρόγραμμα

Ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις την ερχόμενη εβδομάδα – Οι διαγωνιζόμενοι οι αλλαγές και το πρόγραμμα

28 Μαΐου 2023
ADVERTISEMENT
Hondos Center

Συναυλία Αλληλεγγύης

Spiroulina 300x250
I.N. AΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ
Γιορτή Ενορίας
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος

ADVERTISEMENT

Ενημέρωση - Νέα και Ειδήσεις

Η Nasa αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε δει όντως Ufo – Τα πρώτα συμπεράσματα της επιτροπής των ειδικών

Η NASA αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε δει όντως UFO – Τα πρώτα συμπεράσματα της επιτροπής των ειδικών

1 Ιουνίου 2023
Η μέρα που έκανε την εμφάνισή του το Napster κι αρχίσαμε να κατεβάζουμε σαν τρελοί…

Η μέρα που έκανε την εμφάνισή του το Napster κι αρχίσαμε να κατεβάζουμε σαν τρελοί…

1 Ιουνίου 2023
Διακοπές υδροδότησης

Διακοπές υδροδότησης στο  Δ.Δ. Αγίου Σπυρίδωνα

1 Ιουνίου 2023
Προτάσεις για τον κανονισμό καθαριότητας δέχεται ο Δήμος Δίου

Προτάσεις για τον κανονισμό καθαριότητας δέχεται ο Δήμος Δίου

1 Ιουνίου 2023
Επιμελητήριο Πιερίας | Δ.Τ. Μήνυμα προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Επιμελητήριο Πιερίας: Μήνυμα προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

1 Ιουνίου 2023
ADVERTISEMENT
Experience Katerini
Experience Katerini
Experience Katerini
Experience Katerini


Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
Opel
Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange
Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας
Σχάρα & Λεμόνι
ADVERTISEMENT
Φαρμακεία Κατερίνης

Δημοφιλή Άρθρα (7 Ημερών)

  • Στο αυτόφωρο οδηγείται  ο Π. Τ. επιχειρηματίας και πολιτευτής

    Κατερίνη: Στο αυτόφωρο οδηγείται  ο Π. Τ., επιχειρηματίας και πολιτευτής

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κατερίνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο Παντελής Τσιακίρης μετά την σύλληψη του από την Ασφάλεια Κατερίνης

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κατερίνη: Λύκειο Ελληνίδων – Ο Απολογισμός της Χρονιάς – Οι Νέες Δράσεις

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κατερίνη: Ασφαλτοστρώνει πόλη και κοινότητες ο Δήμος

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Δικηγόροι Πέλλας/Ημαθίας – Δικηγόροι Πιερίας 2-3: Νίκη «διά πυρός και σιδήρου»

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση

© 2023 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα
.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, απόψεις, πολιτική, οικονομία, αθλητικά, πολιτισμό

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Κλιματική Κρίση

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media

No Result
View All Result
  • Εκλογές 2023
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά

© 2023 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα
.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In