Με μικρασιατική προέλευση και ονομασία, ο χαλβάς, με την αμμώδη αίσθηση που πρωταγωνιστεί στη Σαρακοστή, έχει παράδοση στην Κατερίνη.
Σαρακοστή και Καθαρά Δευτέρα έβγαιναν τα ταψιά με τους χαλβάδες στα πεζοδρόμια, μπροστά από τα καταστήματα με τα αποικιακά και εδώδιμα αρχικά και στη συνέχεια στα ζαχαροπλαστεία, αφού οι διαιτολόγοι ανακάλυψαν ότι το ταχίνι βασικό συστατικό του, αποτελεί super food προϊόν.
Ο χαλβάς βέβαια, που έχει τους φαν του, σήμερα έχει εξελιχτεί σε κάτι το ιδιαίτερο με την προσθήκη εκτός της παραδοσιακής βανίλιας και σοκολάτας, φρούτων και ξηρών καρπών.
Έναν τέτοιο ιδιαίτερο χαλβά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε από το κατάστημα ΑΒΑΚΙΑΝ στην οδό Ειρήνης, έναν χαλβά εξαιρετικό, που θα κάνει τη Σαρακοστή σας πιο γλυκιά…
Κατάστημα ΑΒΑΚΙΑΝ
Ειρήνης 2, Κατερίνη
Παραγγελίες: 2351 025201
www.avakianuts.gr