Ο Σ. Χιονίδης, υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων (Εικόνες)

Ο Σ. Χιονίδης, υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων (Εικόνες) Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση

Τον Γιουν Τζου Χονγκ.

Πριν φύγει για το μακρινό της ταξίδι στην Πιονγκ Τσανγκ της Ν. Κορέας, εκεί όπου θα διεξαχθούν οι 23οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018, πέρασε από την γη των Ολύμπιων Θεών και βωμός άναψε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Ο Δήμαρχος  Σ. Χιονίδης,  υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο της  επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018» Γιουν Τζου Χονγκ. Το Δήμαρχο πλαισίωσαν οι βουλευτές του Νομού και η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου.

Ο Σ. Χιονίδης, υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων (Εικόνες)

Το βωμό άναψε καταχειροκροτούμενη η Κατερίνα Νικολαΐδου, Ολυμπιονίκης – Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κωπηλασία (αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης) συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο – του αδελφοποιημένου με την Κατερίνη – Δήμου Moosburg Αυστρίας, Herbert Gaggle, ο οποίος έρχεται συχνά στην πόλη μας και συμμετέχει στις τοπικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Ο Σ. Χιονίδης, υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων (Εικόνες)

O πανηγυρικός χαρακτήρας, η πληρότητα εκδηλώσεων, η μεγάλη συμμετοχή, και η συγκίνηση ήταν έκδηλη  κατά την  αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης. Η διοργάνωση από τον  Οργανισμό  Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “PYEONGCHANG 2018” υπήρξε αντάξια του γεγονότος.
 Από τα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης οι χορευτικές εκδηλώσεις, και η συμμετοχή του Κορεάτη εκπροσώπου στο συρτάκι του Ζορμπά, που έχει κάνει γνωστή την Ελλάδα παγκοσμίως.