Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Τα Νέα της Κατερίνης και της Πιερίας - Καθημερινή Ενημέρωση
No Result
View All Result
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center
  Συμβαίνει Τώρα
Δημήτριος Τσαλικάκης – Διοικητής 3ης ΥΠΕ: Δεν υπάρχουν ελλείψεις και δυσλειτουργίες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης 3 Δεκεμβρίου 2025
Κατερίνη: Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας για χιονοπτώσεις και παγετό – Σχεδιασμός χειμερινής περιόδου 3 Δεκεμβρίου 2025
Σπύρος Κουλκουδίνας: Να στηρίξουμε γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με κίνητρα και αυξημένη μοριοδότηση 3 Δεκεμβρίου 2025
10ο Τουρνουά Μπάσκετ Μέριμνας Παιδιού για Ειδικά και Γενικά Σχολεία – Στο επίκεντρο η συμπερίληψη και η ισότητα στα σχολεία 3 Δεκεμβρίου 2025
Πιερία: Αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την κακοκαιρία – Έκτακτη σύγκλιση Συντονιστικού – Κόκκινη προειδοποίηση ΕΜΥ 3 Δεκεμβρίου 2025
Next
Prev

Ολύμπιο Βήμα » Τρόπος Ζωής » Γεύσεις » Η Συνταγή της Ημέρας: Πρόσφορο

Η Συνταγή της Ημέρας: Πρόσφορο

Ολύμπιο ΒήμαΑπόΟλύμπιο Βήμα
10 Μαρτίου, 2021
basil
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
ADVERTISEMENT

Γράφει η Ελένη Σιδηροπούλου

Γράφει η Ελένη Σιδηροπούλου

 
   ***** Όλοι μας αν όχι οι περισσότεροι  εχουμε την αναγκη να μνημονεύσουμαι ατομα που εχουν φυγη απο την ζωή μας   γράφοντας τα ονόματα και κάνοντας ενα ΠΡΌΣΦΟΡΟ 
Η ακόμα για ζωντανούς που αγαπάμε να έχουν την υγεία τους πάλι με τα ονόματα Τα πάμε εεκκλησία και με την ευλογια του θεού για καθε περίπτωση Να διαβάζονται****
 
 ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. Αλεύρι κίτρινο 
  •  200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλ.τσ.  προζύμι
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • μελισσοκέρι για κέρωμα των ταψιών
  • 1 .5 φλ.τσ. χλιαρό νερό 
  • Σφραγίδα προσφόρου (Να φαίνονται καλά γράμματα)
  • 1 εικόνα της Θεοτόκου
  • 1 θυμιατό, λιβάνι, καρβουνάκια
  • 1 κερί ή καντήλι
  • 1 λεκάνη (για να ζυμώσουμε ΜΟΝΟ το πρόσφορο)
  • 1 ταψάκι 20 εκ
  • 1 κόσκινο
  • 2 βαμβακερές πετσέτες
  • 1 βαθύ μπολ για το ανάπιασμα του προζυμιού
  • 1 μικρό τάπερ για φύλλαγμα λίγου ζυμαριού( για το επόμενο ζύμωμα

Συνταγή με προζύμι από τον βασιλικό του Σταυρού

Η Συνταγή της Ημέρας: Πρόσφορο

     Παίρνουμε το βασιλικό από το  Σταυρό, το βράζουμε μια βράση με ένα ποτήρι νερό και μόλις  γίνει χλιαρό το νερό, το σουρώνουμε **το βασιλικό τον τρώμε ή τον βάζουμε στην γλάστρα για να μην πατηθεί**  και το ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε αλεύρι να γίνει ένας πολτός το σταυρώνουμε και τον φυλάσσουμε μέσα στο μπολ το οποίο σκεπάζουμε. Το άλλο πρωϊ  προσθέτουμε λίγο αλεύρι στο ίδιο μπολ, το σταυρώνουμε και το φυλάσσουμε σκεπασμένο μέχρι το επόμενο πρωϊ. Τότε έχει φουσκώσει η ζύμη και στην οποία προσθέτουμε αλεύρι και λίγο χλιαρό νεράκι και λίγο αλάτι και ζυμώνουμε το πρόσφορο (η ζύμη να είναι προς σφικτή) , από το οποίο  κρατάμε λίγο προζύμη για την επόμενη φορά  το αφήνουμε να  σηκωθεί και μετά το κρατάμε στο ψυγείο για μια εβδομάδα στη συντήρηση 

Hondos-InPost

     Σε μια λεκάνη καθαρή που έχουμε μόνο για το πρόσφορο, κοσκινίζουμε το αλεύρι, κάνουμε μια λακουβίτσα και προσθέτουμε το προζύμι με 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι  διαλύοντάς το προσεκτικά  προσθέτοντας στην αρχή με μια κούπα νερό μέχρι να διαλυθεί τελείως, αν θέλουμε εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και ελάχιστη μαγιά (όσο ένα στραγάλι) προσθέτουμε ακόμη λίγο νερό και αρχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να πάρουμε όλο το αλεύρι. Στη συνέχεια και βρέχοντας τα χέρια μας ζυμώνουμε αρκετή ώρα να μην έχει κενά η ζύμη και μέχρι να ζυμωθεί καλά το ζυμάρι. Κατά τη διάρκεια του ζυμώματος για να μην κολλάει η ζύμη στην λεκάνη μας  πασπαλίζουμε  στον πυθμένα της λεκάνης με λίγο αλεύρι  και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Αν θέλουμε να γίνει πιο ξινό το πρόσφορο  μας μπορούμε να πιάσουμε το προζύμη το πρωί για να ζυμώσουμε το μεσημέρι ή από βραδύς για να ζυμώσουμε το πρωϊ. 

Εξυπακούεται ότι  πριν αρχίσουμε το ζύμωμα εκτός του ότι πρέπει να ειμασται καθαροί (ψυχικά και σωματικά) λιβανίζουμε και καθ΄ όλη τη διάρκεια του ζυμώματος και έχουμε αναμμένο ένα κερί καθαρό, που σημαίνει την παρουσία του Χριστού μας  και  το καντήλι αναμμένο με καθαρό λάδι  και συνεχώς λέμε την ευχή «Κύριε Ιησού Χριστέ  Υιέ του Θεού Ελέησόν με» καθώς και τους χαιρετισμούς της Παναγίας ή το « Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον ημάς».  Το ζυμάρι  πρέπει να ζυμωθεί πολύ καλά περίπου 30΄ και σταυρωτά. Το αφήνουμε 10-15 να ξεκουραστεί η ζύμη και μετά το μοιράζουμε στα ταψάκια αφού προηγουμένως το ζυγίσουμε  ( για Νο 18 ταψάκι θέλει 800-850 gr. Ζύμη και για Νο 20  900-950 gr. ζύμη). Στη συνέχεια ζυμώνουμε πάλι την κάθε ζύμη χωριστά στη λεκάνη για 1-2 λεπτά προσθέτοντας αλευρι στη βάση της λεκάνης για να μην κολάει η ζύμη και λέγοντας πάντα την ευχή  .Την κάνουμε μια μπάλα  και  την τοποθετούμε  σε  ταψάκια ειδικά για πρόσφορο τα οποία έχουμε 

Το ζυμάρι πρέπει να είναι κάτω λίγο κάτω από τη μέση του ταψιού, γιατί θα φουσκώσει. Το ταψί που τοποθετούμε το πρόσφορο, το έχουμε προηγουμένως καθαρίσει καλά  και το έχουμε αλείψει ελαφρώς με καθαρό κερί αφού προηγουμένως το έχουμε ζεστάνει σε γκαζάκι ή στο φούρνο,  για να μην κολλάει το πρόσφορο και επί πλέον κάνει ωραίο χρώμα.

Την σφραγίδα δεν την πατάμε αμέσως για να σφραγίσουμε το πρόσφορο, αλλά αφήνουμε λίγο το πρόσφορο μετά το πλάσιμο για  5-8 λεπτά περίπου (ανάλογαμμε την εποχή για να κάνει πέτσα,όταν κάνει ζέστη  κάνει νωρίτερα πέτσα και το Χειμώνα αργεί λιγάκι)  και τούτο γίνεται να μην σβήνει αργότερα κατά το ψήσιμο η σφραγίδα. Δεν πρέπει να το αφήσουμε πολύ γιατί θα ξεραθεί και θα σκάσει η σφραγίδα. Αν σας συμβει ξαναζυμώστε το και  να το πλάσετε ξανά στο ταψάκι. Την σφραγίδα πριν σφραγίσουμε το πρόσφορο την βουτάμε λίγο μέσα στο αλεύρι την τινάζουμε να μην έχει αλεύρι και  λέγοντας το Δι ευχών των Αγίων Πατέρων ημών κ. Ιησού Χριστέ ελέησον  ημάς σφραγίζουμε το πρόσφορο  και με τον ίδιο τρόπο την ξεκολλάμε στρίβοντας ελαφρά για να πάρει αέρα και να μην χαλάσει η σφραγίδα. Μετά αν θέλετε  κάθε ταψάκι το σκεπάσται την  με μεμβράνη διαφανή  τεντωμένη και αφήστε το  σε ζεστό μέρος ή στην σκάρα του φούρνου  σε θερμοκρασία μόλις 40-50  για να διατηρείται ζεστό μέχρι να σηκωθεί, προσέχοντας πάντα όταν αρχίσει να σηκώνεται η ζύμη να μην κολλήσει επάνω στην  μεμβράνη και χαλάσει την σφραγίδα. Την μεμβράνη την αφαιρούμε λίγο νωρίτερα, δηλαδή όταν έχει σηκωθεί η ζύμη πάνω από τη μέση του ταψιού και λίγο πιο κάτω από την μεμβράνη.

Προσοχή στον  φούρνος σας που θέλετε να  τοποθετήσετε  το πρόσφορο για να είναι σε ζεστό μέρος μόλις το πλάσετε και το σφραγίσετε  και εως ότου γίνει για να το ψήσετε, δεν πρέπει να έχει  παραπάνω από 45 βαθμούς θερμοκρασία γιατί  δεν θα σηκωθεί η ζύμη. Μόλις η ζύμη σηκωθεί μέχρι την επιφάνεια του ταψιού το τρυπάω  σταυρωτά στις άκρες  γύρω γύρω με  8  τρύπες  και άλλες 4 τρύπες στις 4 άκρες του αμνού γύρω από τα γράμματα  ΙΣ. ΧΡ. ΝΙ. ΚΑ, **ποτέ δεν τρυπάμε τον αμνό ούτε  τα τάγματα ούτε την μερίδα της Παναγίας **και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180  για 10 περίπου λεπτά  Μετά χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους 140- 15Ο βαθμούς   και το αφήνουμε να ψηθεί το πρόσφορα για 1  περίπου ώρα, περίπου. Αν η κουζίνα δεν έχει αέρα καλό είναι να σκεπάζεται με αλουμινόχαρτο το πρόσφορο στο μέσον του ψησίματος για να μην  καεί.

         ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧIΑ και:

Ο Κύριος  Ιησούς Χριστός να  μας ευλογεί.
Αμήν.



Μεθοδικό-Μεταίχμιο
Θέματα: Συνταγές
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Πληροφορίες για το Ολύμπιο Βήμα
Επικοινωνία

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

Η Συνταγή της Ημέρας: Κουραμπιέδες

Επόμενο Άρθρο

Η Συνταγή της Ημέρας: Λαχανοντολμάδες με Άσπρο Λάχανο

Σχετικά άρθρα

Τι θα φάμε σήμερα – Κρεμμυδοντολμάδες
Γεύσεις

Τι θα φάμε σήμερα – Κρεμμυδοντολμάδες

27 Νοεμβρίου 2025
Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών
Γεύσεις

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

25 Οκτωβρίου 2025
Το σκορδόψωμο μοιάζει με πίτσα
Γεύσεις

Το σκορδόψωμο μοιάζει με πίτσα

21 Οκτωβρίου 2025
Η καλλιέργεια της πατάτας στη χώρα μας
Γεύσεις

Η καλλιέργεια της πατάτας στη χώρα μας

20 Οκτωβρίου 2025
Τώρα φτιάχνουμε σπιτικές ελιές
Γεύσεις

Τώρα φτιάχνουμε σπιτικές ελιές

19 Οκτωβρίου 2025
Το ρόδι και τα μυστικά του
Γεύσεις

Το ρόδι και τα μυστικά του

18 Οκτωβρίου 2025
ADVERTISEMENT

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Επισκεφθείτε το Spiroulina Shop
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Σχολή Διαιτησίας Πιερίας 2025

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
ADVERTISEMENT

Επιλογές

Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Χωριό: «Αυθεντική» γεύση Χριστουγέννων στην αυλή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Οι αναμετρήσεις της Εθνικής ζωντανά και αποκλειστικά στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Γεύμα ευχαριστιών του ΟΡΦΕΟ και παρουσίαση των Χειμωνιάτικων Ψηφίδων

Με «συμβόλαια» κοινωνικοεταιρισμού διαστρεβλώνουν και παραχαράσσουν την ιστορία της «Εθνικής Αντίστασης»

Επιμελητήριο Πιερίας: Ημερίδα για Open Business και το νέο πλαίσιο ΓΕΜΗ στις 29 Νοεμβρίου

Μη χάσετε

Δημήτριος Τσαλικάκης – Διοικητής 3ης ΥΠΕ: Δεν υπάρχουν ελλείψεις και δυσλειτουργίες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Κατερίνη: Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας για χιονοπτώσεις και παγετό – Σχεδιασμός χειμερινής περιόδου

Σπύρος Κουλκουδίνας: Να στηρίξουμε γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με κίνητρα και αυξημένη μοριοδότηση

10ο Τουρνουά Μπάσκετ Μέριμνας Παιδιού για Ειδικά και Γενικά Σχολεία – Στο επίκεντρο η συμπερίληψη και η ισότητα στα σχολεία

Πιερία: Αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την κακοκαιρία – Έκτακτη σύγκλιση Συντονιστικού – Κόκκινη προειδοποίηση ΕΜΥ

Αγγελίες

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., Βιομηχανία Ζωοτροφών Κατερίνης, αναζητά Υπάλληλο Τιμολόγησης 

Η εταιρεία «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ», εργοστάσιο παραγωγής σαλατών, ζητάει βοηθό Παραγωγής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  άτομο που  να γνωρίζει  γραφιστική  για  σελιδοποίηση  εφημερίδων

Ενοικιάζεται, στην Κατερίνη, διαμέρισμα 64 τ.μ ισόγειο υπερυψωμένο

Από Γνωστή Εταιρεία Τροφίμων ζητείται οδηγός με εμπειρία στη διανομή και διεκπεραίωση παραγγελιών

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Γιώργος Πιπερόπουλος
Μπλόκα Αγροτών και Κυβέρνηση: «Επικοινωνώ Άρα…Υπάρχω;»      
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Θόδωρος Δημητριάδης
Προδιαβητικός 
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Σύναξη χριστιανών ηγετών στη Νίκαια
Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα
Αντώνης Κάλφας
Ο ιστορικός συνοικισμός των Ευαγγελικών της Κατερίνης μέσα από...

Διαβάστε ακόμη...

Προδιαβητικός 
Άρθρα - Απόψεις

Προδιαβητικός 

3 Δεκεμβρίου 2025
Επιμελητήριο Πιερίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τον εκσυγχρονισμό της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης
Υγεία

Επιμελητήριο Πιερίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τον εκσυγχρονισμό της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

3 Δεκεμβρίου 2025
Βουλευτής Κ. Δελβερούδης: Ψηφιακή Επιτήρηση με το πρόσχημα της Οδικής Ασφάλειας
Δελτία Τύπου

Βουλευτής Κ. Δελβερούδης: Ψηφιακή Επιτήρηση με το πρόσχημα της Οδικής Ασφάλειας

3 Δεκεμβρίου 2025
Ενίσχυση Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης: Επιστολή Μαυρίδου για προσωπικό και εξοπλισμό
Δελτία Τύπου

Σοφία Μαυρίδου: Υψηλό το επίπεδο υπηρεσιών υγείας που προσφέρει στους πολίτες τo Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης  

3 Δεκεμβρίου 2025
«Χειμωνιάτικες Ψηφίδες Πολιτισμού» του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
Εκδηλώσεις

«Χειμωνιάτικες Ψηφίδες Πολιτισμού» του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

3 Δεκεμβρίου 2025
Η Ελληνική Γλώσσα ως συντελεστής ήπιας ισχύος και μέσο επιρροής για την ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας
Άρθρα - Απόψεις

Η Ελληνική Γλώσσα ως συντελεστής ήπιας ισχύος και μέσο επιρροής για την ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας

3 Δεκεμβρίου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • SiteMap

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media


  • Κατερίνη
  • Δίον – Όλυμπος
  • Όλυμπος
  • Πύδνα – Κολινδρός
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • Πιερία
  • Εκδηλώσεις
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr
No Result
View All Result
ΒΗΜΑ...τίζοντας
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr