Βράζουμε 10 αυγά, τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και τα αραδιάζουμε σε πιατέλα με το κομμένο μέρος προς τα κάτω.
Τα περιχύνουμε με 1-2 κουταλιές μαγιονέζα, στην οποία έχουμε προσθέσει (και χτυπήσει) 1-2 κουταλιές μουστάρδα.
Τα πασπαλίζουμε ελαφρά με μαύρο ή κόκκινο πιπέρι.
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μπήγεται το πιρούνι, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε κύβους, από πάνω ρίχνουμε κρεμμύδι, μαϊντανό, λίγο αλάτι, λεμόνι και ελαιόλαδο.
Συνοδεύονται με τυρί καλαθάκι Λήμνου.
Καλή σας όρεξη !